עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך : תקציב עד 750-850 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חשבתי על שלושה כרטיסים, ואני לא יודע איך לבחור ביניהם את האחד הטוב יותר ביחס עלות/תועלת

כולם של GIGABYTE

דגמים :

u] 9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH

הקול הפנימי אומר "לך על ATI " - אין לי הסבר מדוייק למה :lol:

המחירים זהים +/-

מה אתם אומרים ?

תודה רבה!

נ.ב - הכרטיס לא מיועד למפרט אותו אתם רואים באתר (המחשב שלי)

מחירים לפי הסדר

811 / 840 / 793 (בש"ח כולל מע"מ)

פורסם

מה המחיר שלהם?

פורסם

אז תציין לאיזה מפרט הוא מיועד, לאיזה מסך הוא מיועד?

תכלול הכל במפרט,מעבד, ספק (חשוב מאוד) וכו'....

ובנוסף מה התקציב?

אני משער שבסביבות 800 ש"ח. אז יש כבר אלטרנטיבה הרבה יותר טובה, אבל בוא תענה קודם על השאלות

פורסם
  • מחבר

מיועד למפרט: (לא סגור עדיין)

E7400 / GAEP45-UD3LR / 2GB CORSAIR 8500 C7

ספק איכותי (עוד לא בחרתי)

פורסם

לא ענית ממש ,אבל אם זה גם ככה התקציב ומתוכנן מפרט חזק אז על רגל אחת אני ממליץ על זה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995

הכרטיס המשתלם ביותר אבל שוב ,לא ציינת מסך/רזולוצייה, בוא תפתח דיון מסודר בפורום מפרטים ונבנה לך מפרט שלם ,חזק ומשתלם בכל התקציב, חבל על הכסף שלך כשאתה אוסף בצורה הזאת אך ורק מידע מפוזר.

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות... אבל למה אתה צריך לבנות מפרט שלם לכרטיס בינוני יחסית כמו 4850

מה ההבדל אם המעבד יהיה 5200 או 8400 ?

מה יהיה ההבדל אם לוח 43 או 45 ?

מה זה משנה איזה מסך אני אבחר (אם מדובר באחד המסכים הסבירים שמוכרים היום ?)

שוב... השימוש שלי הוא סביר + ולא מעבר לכך עם דגש ליחס הטוב ביותר בין עלות/ תועלת

כמו כן... תקציב לכרטיס מסך הוא כ 800 ש"ח +/- (אני יכול להיות גמיש עם התקציב)

יצרן הכרטיס חשוב לי יותר מהביצועים שלו... משהו כמו GA, ASUS לצורך העניין, כאשר בחרתי GA בגלל שהוא זול מבין השניים אך עדיין עם רמת אמינות גבוה מאוד

פורסם

שמעבד כמו E8400 ינצל את הכרטיסים בצורה טובה יותר,עם פחות הגבלה.מה שנקרא צוואר בקבוק,כשאר הכרטיס מסך חזק ומעבד לא מספיק לעבוד באותו הקצב,לכן יהיה חוסר ניצול הכרטיס.

כול היצרנים אמינים,תבדוק אם כבר איזה קירור אתה מקבל,מה יש באריזה,אין היום יצרן טוב ויצרן שהוא בעייתי.

פורסם
  • מחבר

אבל מדובר על כרטיס 4850 ?! או כל כרטיס בינוני + ולא מעבר לכך ?! איזה צוואר בקבוק יהיה לו גם עם 5200 ?

אתה יודע... שלכל אחד יש נסיון שונה עם חומרה.. אין לזה הסבר חד משמעי... ובכל זאת, ליצרן הרכיב (בעיני) יש חשיבות עליונה.

אני לא רוצה לריב.. חבל על הזמן של כולנו...

השאלה היא כזאת: איזה כרטיס מסך מבין אלו, טוב יותר

9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH

אם יש למישהו משהו ענייני וחשוב שאולי לא שמתי לב אליו אשמח לשמוע[br]פורסם בתאריך: 17.04.2009 בשעה 10:39:42

בלינק הזה, אפשר לראות שברוב המצבים השונים, 9800GTX טוב יותר מ 4850

למרות שהוא עולה פחות !

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/compare,741.html?prod%5B2116%5D=on∏%5B2252%5D=on

אם כן... הבחירה מצומצמת יותר:

עכשיו זה

9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI

מה אתם אומרים ?

פורסם

אולי ה9800GTX+ עוקף טיפה את ה4850 ברוב המיקרים ,רק חבל שלא משווים בניהם ברוב המיקרים עם פילטרים שבמצב כזה ה4850 90% אוכל את שני אלה .

פורסם
  • מחבר

תסביר בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.04.2009 בשעה 11:36:16

חוץ מזה... אתה חשוד כלא אוביקטיבי :lol:

יש לך את הכרטיס הזה ;)

פורסם

אני לא חשוד, לא אני תכננתי אותו, דווקא בי אין לך סיבה לחשוד, יש לי המון חברים עם מחשבים מפלצתיים וכל מיני כרטיסים כולל אלו שהתעניינת בהם, וכאן באה הבחירה שלי ,אחרי שביצעתי את ההשוואה בין כל אלה, יש?

שלושתם דיי זהים בביצועים ,ההבדל העיקרי בניהם הוא הפילטרים ב4850 בשילוב עם רזולוצייה גבוהה, זה משהו שניצח אצלי.

פורסם
  • מחבר

למה הכל נהיה כל כך מסובך, כאשר הדברים היו אמורים להיות פשוטים במקור ..זוכר את התקופה של p3-650/733/800/933/1000

היום.. בכח רוצים לבלבל את הצרכן...

אבל לעניין

הרזלוציה המקסימלית של המסך שלי : 1680X1050

וזה המסך שסביר להניח יהיה איתי עוד שנתיים, במשחקים אני אוהב רזולוציה גבוה

אשמח אם תתן לי קצת הסבר טכני (אם אתה יודע) איך זה יכול להיות שכאילו 9800GTX חזק ברוב במקרים אבל ברזולוציה גבוה (ומהי בעצם רזולוציה גבוה לצורך בחירת כ.מסך) עדיף 4850

תודה רבה

פורסם

תוסיף את התקציב שלך לכותרת אם אתה לא רוצה שהדיון יינעל.

פורסם
  • מחבר

לבסוף ... אני קונה את הכרטיס הבה:

Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

ב 880 ש"ח

לפי עניות דעתי זה כרטיס ממוצע בשילוב מנצח של מחיר/ביצועים/איכות

תגובות והערות / המלצות יתקבלו בברכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים