עבור לתוכן

אנא עזרתכם בבחירת אוזניות אלחוטיות לאישה כבדת שמיעה (500ש"ח ?)

Featured Replies

פורסם

:hi:

אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי .

לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת.

לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) .

אציין 3 דברים שקצת רלוונטים :

1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה .

2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה בסלון...

3) עדיף שיהיו אוזניות כפתור כמו של נגנים , בגלל הנוחות אבל אם אין אז אין..לא קריטי ..אפשר גם קשת דקות וקלות .

מקווה שיש בכלל מוצר שעונה לדרישות..או משהו קרוב..אין לי מושג בזה בכלל..

בעייה עם אמא שלי ..לא מוכנה לשים מכשיר שמיעה בשום אופן.. :( ..עד היום חיברתי לה אוזניות חוטיות עם כבל ארוך וזה בסדר אבל לא נוח להתנהל עם הכבל על הריצפה.

תודה למי שעוזר..

פורסם

אוזניות קשת דקות וקלילות/ כפתור אלחוטיות מיועדות בדרך כלל לנגנים ניידים וצריך להטעין את המשדר שלהן ככה שאם אין לך אפשרות להזמין מחו"ל, תשכחי ממשהו שהוא לא "מפלצת".

רוב האוזניות בארץ הן עם משדר אינפרא אדום אבל ל3-4 מטרים זה יהיה מצוין.

אם תוכלי להזמין מחו"ל יהיו הרבה יותר דגמים להמליץ לך, המבחר בארץ מצומצם.

פורסם
  • מחבר

אוזניות קשת דקות וקלילות/ כפתור אלחוטיות מיועדות בדרך כלל לנגנים ניידים וצריך להטעין את המשדר שלהן ככה שאם אין לך אפשרות להזמין מחו"ל, תשכחי ממשהו שהוא לא "מפלצת".

רוב האוזניות בארץ הן עם משדר אינפרא אדום אבל ל3-4 מטרים זה יהיה מצוין.

אם תוכלי להזמין מחו"ל יהיו הרבה יותר דגמים להמליץ לך, המבחר בארץ מצומצם.

בוקר טוב ,

אם צריך מחו"ל אז אין בעיה..אם תוכל לכוון אותי לאתר מסויים אבל שיהיה גם מוכר במשלוח בזמן ואמינות..אני קצת חוששת לרכוש באינטרנט בכלל גם בארץ..תמיד מעדיפה בחנות עצמה אבל אם אין ברירה ..ומה קורה לגבי האחריות של המוצר אם חלילה מגיעה תקול (להחליף אם לא מתאים בכל מקרה זה פרוייקט) ?

תודה.

פורסם

לפני שפונים לחו"ל, יש כמה ספקים בארץ שמספקים ציוד לכבדי שמיעה.

אני מכיר אחד כזה, אבל חוץ מזה, אני בטוח שיש פה ושם.

אני ממליץ לך קודם כל להתקשר לחנויות מוסיקה, כמו "קילומבו" (יושבים בדיזנגוף בתל אביב), וכמובן מאסטר גוגל:

http://www.google.co.il/search?rlz=1C1CHMG_iwIL291IL303&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=אוזניות+לכבדי+שמיעה

יש שם כמה וכמה תוצאות לחנויות כאלה

פורסם
  • מחבר

לפני שפונים לחו"ל, יש כמה ספקים בארץ שמספקים ציוד לכבדי שמיעה.

אני מכיר אחד כזה, אבל חוץ מזה, אני בטוח שיש פה ושם.

אני ממליץ לך קודם כל להתקשר לחנויות מוסיקה, כמו "קילומבו" (יושבים בדיזנגוף בתל אביב), וכמובן מאסטר גוגל:

http://www.google.co.il/search?rlz=1C1CHMG_iwIL291IL303&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=אוזניות+לכבדי+שמיעה

יש שם כמה וכמה תוצאות לחנויות כאלה

תודה.

איך אלה ? יש הבדל משמעותי בין שיטת הבלוטות לאינפרה ?

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={B9CD5231-EDBD-4C61-AACB-5945E8CFA6CD}&details_type=1&itemid={3F68B28E-B653-4753-A60E-910FADD5E5AF}

בכל מקרה נראה לי אני אקפוץ שם לחנות בדיזינגוף שבוע הבא. גם ככה אני לומדת באיזור ...לא נעים להתקשר..לא לכולם יש עצבים וזמן להסביר בטלפון.. :P

פורסם

סנהייזר בהחלט עושים ציוד גם לכבדי שמיעה.

אני לא מבין בזה, ועדיף לך להתייעץ ואם אפשר, אז לבדוק בחנות איך האוזניות (כמה אפשר להגביר, וכשמגבירים - איך שומעים והאם זה מפריע לסביבה).

בכלזאת, כדאי להתקשר ולברר אם הם מבינים בתחום או סתם מציגים כמה מוצרים (קילומבו במקרה גם קשורים ליבואן, אני חושב).

אם אין להם סבלנות, את יכולה תמיד לבוא לחנות.

פורסם
  • מחבר

סנהייזר בהחלט עושים ציוד גם לכבדי שמיעה.

אני לא מבין בזה, ועדיף לך להתייעץ ואם אפשר, אז לבדוק בחנות איך האוזניות (כמה אפשר להגביר, וכשמגבירים - איך שומעים והאם זה מפריע לסביבה).

בכלזאת, כדאי להתקשר ולברר אם הם מבינים בתחום או סתם מציגים כמה מוצרים (קילומבו במקרה גם קשורים ליבואן, אני חושב).

אם אין להם סבלנות, את יכולה תמיד לבוא לחנות.

אחלה תודה רבה :xyxthumbs:

אני אבדוק שבוע הבא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים