עבור לתוכן

צעיר רוסי שרד קפיצה מקומה 5 - פעמיים

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באג במטריקס

פורסם

כנראה בגלגולו הקודם היה חתול והלכו לו 2 נשמות.. :xyxthumbs:

פורסם

באג במטריקס

:lol:

פורסם

באג במטריקס :lol: :lol:

זה ילמד את כל הצרפתים הקטנים שעושים פארקור ;D

הבן אדם צריך להיות כבאי אש :P

פורסם

רק אני לא מבין את ההתלהבות? 15 מטר זה ממש לא הרבה, לא מצויין כמה הוא שוקל ומה המימדים שלו וגם לא על מה הוא נחת.

פורסם

15 מטר זה ממש לא מעט ובדר"כ מספיק בשביל להרוג בן אדם,

או לפחות לפצוע אותו מספיק קשה כדי שהאידיוט לא יוכל להגיע לגג לעשות את זה שוב

פורסם

רק אני לא מבין את ההתלהבות? 15 מטר זה ממש לא הרבה, לא מצויין כמה הוא שוקל ומה המימדים שלו וגם לא על מה הוא נחת.

אני מוכן לזרוק אותך רק מחמישה מטרים ,לא יותר, ואז תחזור לפה (אם בכלל) ותכתוב(אם בכלל) איך ההרגשה(אם בכלל), deal?

פורסם

וודקה-רדבול נותן לך כנפיים? :P

פורסם
  • מחבר

וודקה-רדבול נותן לך כנפיים? :P

רוסים אמיתיים שותים וודקה נקי. היות ונכתב שהוא שתה 3 בקבוקים, ניתן להניח כי הוא רוסי אמיתי. רדבול לא מסביר את העניין :silly:

פורסם

רוסים אמיתיים שותים וודקה נקי. היות ונכתב שהוא שתה 3 בקבוקים, ניתן להניח כי הוא רוסי אמיתי. רדבול לא מסביר את העניין :silly:

לא רק נקי,אלא גם ביתי,מה שאומר שישים עד שמונים אחוזי אלכוהול,צבע אדמדם-וכפי הנראה לעיתים גם התקפי טפשות בלתי נשלטים..

פורסם

לזה שאמר ש15 מטר זה מעט: לך היום לבניין 5 קומות תקפוץ תבקש ממישהו שיצלם אותך ותעלה ליוטוב (אם תצליח).

נתראה בבית חולים :xyxthumbs:

פורסם

וכמו שאומרים אחרי:

I am never drinking again :lol:

דרך אגב, רשום כי הוא קפץ לגינת ביתו, רוב הסיכויים שזה על דשא, אך עדין מ15 מטר זה לא נעים בכלל. :screwy:

פורסם

לזה שאמר ש15 מטר זה מעט: לך היום לבניין 5 קומות תקפוץ תבקש ממישהו שיצלם אותך ותעלה ליוטוב (אם תצליח).

נתראה בבית חוליםבבית הקברות :xyxthumbs:

:lol:

פורסם

חברה לא אני צריך ללמד אתכם אבל כשבן-אדם מסטול/שיכור הוא נימצא במצב רפוי ורגוע וגוף רפוי, ולאדם רגוע יש סיכוי יותר גדול לשרוד. מול עיני ברוסיה שכני עלה לגג הביניין (10 קומות) מסטול בשביל להרביץ לצלחת הלווין, נפל, קם גירד את הראש והלך... בסופו של דבר המאורע סוכם בסימן כחול על הגב...

מה גם שהטבע נתן לנו במוח פילטרים מיוחדים , איני יודע את שמם אך אני יכול להגיד מה תפקידם- יש פילטר שתפקידו להגן עלינו מלקרוע את השרירים, כשבן אדם חושב שהמשקל שהוא הולך להרים הוא כבד אז הוא לא יצליח להרים בכמות הפעמים שירים אדם שחושב שהמשקל לא כבד (הוכח מדעית), יש פילטר שלא נותן לנו להשתמש ביותר מאחוז מסויים במוח, יש עו הרבה פילטרים שאיני הולך לפרט עכשיו עליהם. אז אלכוהול וסמים מכבים את הפעילות של הפילטרים הללו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים