עבור לתוכן

איך הלוח ga 7n400-L1

Featured Replies

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב

פורסם

רוצה עצה מאדם שביום שלישי יהיה לו את הלוח הבא -GIGABYTE GA-7N400 PRO ?!

אני אתן לך אחת בחינם ! קח את הלוח הזה ואל תקשיב לאף אחד אחר ! זה הלוח ! רוצה ביקורת ?

בבקשה : http://www.abxzone.com/reviews.php?op=showcontent&id=12

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי אותו אבל לא את הפרו איך הוא מבחינת הביצועים

פורסם

אותו דבר ! אני קניתי את הפרו בשביל האוברקלוק והפי'צרים.

פורסם
  • מחבר

אחי הלוח לא עשה או עושה לך בעיות כי יש לי אותו כמה ימים והוא עשה לי כבר שתי בעיות

מתי שהתקנתי את הוינדוס אז כול הזמן בדקה 34 של ההתקנה היתה לי כנראה התנגשות בין הכרטיס קול המובנה של הלוח

לכרטיס כול שלי וכול הזמן ההתקנה נתקעה על דקה 34

כאשר ביטלתי את הכרטיס המובנה בביוס אז הבעיה הסתדרה אבל בלוח טוב אני חושב שזה לא היה קורה

והבעיה השנה זה ב-usb פתחתי את ה-system והיה לי שם בעיה באחת מהאפשריות של ה-usb והורדתי אותה

ואז עשיתי ריסט ואז פשוט לא עבדו לי המקלדת והעכבר שיחקתי אם החיבורים לא עזר אז חיבתי את המחשב ואז כול איזה

כמה זמן זה גילה אבל שעלה לי הוינדוס אז העכבר והמקלדת לא פעלו עד שפוט עשיתי system restore ואז אני

יודע איך זה פשוט הסדר אני חושב שבלוח טוב זה היה מגלה אותו אוטמטית או

שתתקן אותי ויש פיתרון לכול הבעיות האלה ?

והאם לך קרה משהו מזה?

פורסם

אמרתי לך שאני אקבל את הלוח ביום שלישי ! וגם עוד סיבה שבחרתי בפרו היא שקראתי בפורומים שיש ל7400-L1 יש בעיות ביוס וכ'ו ולכן גם נמנעתי מלקנות אותו , תחכה עד שייצא עדכון לBIOS ותראה אם הבעיות נפתרו . ד"א ניסית לעשות אם הלוח שלך אוברקלוק ?

פורסם
  • מחבר

לא ממש לא ודוקה ראיתי כמה סקירות על הלוח והוא די טוב אפילו מצוין

פורסם

http://www.nforcershq.com/forum/viewforum.php?f=48

http://www.amdforums.com/forumdisplay.php?s=4d8c59cbfd47bb1a2e9fcce3c06ac094&forumid=11

ים של בעיות , בעיקר עם גירסת הפרו (טונה של בעיות עם SATA וRAID), אבל זה לא אומר כלום לגבי/לטובת לוחות אחרים , סה"כ לכל הלוחות יש תמיד בעיות , מה שאולי שונה פה שזה נסיון ראשון של גיגהבייט עם ציפסטים של אנוודיה אז אולי צריך לתת קצת זמן, מה שעוד מפחיד שגיגהבייט לאחר זמן קצר הוציאה לוחות NF2 חדשים לגמריי עם LAYOUT שונה שזה דיי מוזר, ובנוסף לא עברו חודשיים והחברה הוציאה כבר 13 לוחות מבוססי NF2 400 בשתי נגלות שההבדלים בינהם מגוחכים, חברות אחרות אחרי הרבה זמן מוציאות בערך 5 דגמים עם הבדלים ברורים. שוב - זה לא מעיד על משהו ספציפי אבל נראה קצת מוזר ומחשיד.

אני גם הזמנתי את הL1 של גיגהבייט אבל החלטתי לשנות בסוף לNF7 REV2 של אביט , עדיין לא קיבלתי את הלוח , אבל השינוי בטח לא מבטיח שלא יהיו לי בעיות.

פורסם

אני כבר את ההזמנה שלי לא יכול לשנות , גם ככה לא הייתי משנה אותה כי איפה עוד תמצא לוח אם אותם דברים שיש בלוח אסוס הכי יקר של NF2 400 ?

חוץ מזה אני בטוח שבגרסאות ביוס הבאות ייתקנו את המעוות וכל הבעיות ייפתרו.

פורסם

התקנתי שני L1 השבוע ולא היו לי בעיות.

הכרטיס קול יהיה אומנם המובנה (לא צריך יותר, גם ככה למטרה משרדית).

USB עובד בסדר גמור, גם אלו שחיברתי בעצמי לקדימה של המארז (6A19) לפי החוברת שלהם.

אני מניח שהזמן יגיד.

פורסם

OFF TOPIC

דרך אגב ICE2K איך הג'יפורס שלך במשחקים ? אתה חושב שהוא יותר טוב מRADEON 8500LE ?

פורסם
  • מחבר

רגע אז הלוח הוא הוא לא שווה אתה רוצה להגיד לי ????

פורסם

אני לא אומר לך שום דבר , אני רק נותן לך מידע אובייקטיבי לגבי דברים שקשורים לעניין , מה שאתה צריך לעשות זה לא להתעצל ולהתחיל לקרוא את שני הפורומים הספציפים שהבאתי לך - תוכל למצוא שם הרבה מידע ואולי גם משהו שקשור אליך.

לגביי הפרו - מקריאה בפורומים הנ"ל בשבועיים האחרונים נראה שהבעיות של הSATA והRAID בלוח הזה הם מוצקות ולא "פה ושם" - כדאי שתקרא שם בעיון ולעומק כבר עכשיו - אל תבזבז זמן - הלוח עדיין לא אצלך וזה לא משנה מה אתה חוב שהחנות תגיד לך או לא ובכלל כדאי לדעת כמה שיותר טוב על מה שאתה קונה. מה שכן גיגהבייט מוציאה עידכונים כל הזמן ללוח הזה.

לגבי הGF3 שלי - התשובה שלי לא תהיה כלכך רלוונטית כי כדאי שתסתכל על המפרט שלי ותבין שקשה להעריך מה כרגע גורם לצליעה חלקית בחלק מהמשחקים - הכ.מסך או שאר המערכת.

בכל מקרה ללא אוברקלוק נראה לי שעדיף את ה8500LE , עם אוברקלוק קשה לי יותר לענות , מה שכן 8500LE מגיע במהירויות שונות לגמריי מיצרנים שונים - תברר טוב טוב מה אתה קונה.

פורסם
  • מחבר

רגע אז הלוח לפי מה שראיתי הוא טוב וגם לא טוב ממה שאנשים אומרים לי אז מה אני אמור לראות חלונות כחולים

כדי לדעת שהלוח לא טוב

פורסם

יש לי את הלוח של גיגהבייט 7N400PRO

היו לי כל מיני בעיות...אבל מסתבר שזה לא היה קשור ללוח..

אני לא יכול לומר לך בקשר ל SATA ול RAID כי אני כרגע לא משתמש בהם

אבל ישנה תופעה מוזרה...שהמחשב עובר לבד לביוס המשני...ללא הסבר מיוחד....

חוץ מזה...המחשב עובד יציב!.....הלוח לא עובד טוב עם זיכרונות ג'אנרים.

אני צריך לקבל את הסטיק זיכרון השני שלי (נגמר המלאי של הספק אז יש לי כרגע רק 1)

ואז אני אוכל לומר לך איך הלוח עובד ב DUALDDR

כמו כן....נראה לאורך זמן איך המחשב עובד.......אם תראה את ההודעות שלי שכתבתי תבין את הבעיות שהיו לי עם הלוח/מחשב.

כמו כן...יש בעיה מוזרה בסאונד ...אני מחובר דרך הכבל האופטי למגבר שלי.

ומדי כמה דקות (שמים לב לזה במשחקים או במוזיקה) יש קאט של הסאונט לשניה.

אני לא יודע אם הבעיה היא בחומרה או בדריוורים.

אני צריך לדעת מה קורה אצל אנשים אחרים שיש להם את הלוח.

אז אם אתם נתקלים במשהו דומה..אני אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים