עבור לתוכן

שאלה בקשר להחלפת כרטיס מסך תקציב עד 700 ש"ח גג!

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי!

מה אתם אומרים? :yelclap:

פורסם

לשדרג ל - 9600GT זה רעיון טוב.

הוא חזק יותר מפי 2 מה - 8600GT והספק אמור להחזיק אותו.

תוסיף את התקציב שלך בכותרת.

פורסם
  • מחבר

זהו שכרגע אין לי מושג בקשר לתקציב כי אני רק חושב על הרעיון להחליף כרטיס מסך אני עוד לא סגור בכלל לגבי זה.מה אתה אומר לגבי השגיאה הזו שיש לי במשחק? אתה חושב שזה בגלל הכרטיס והאם אני אוכל להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות עם ה9600?

פורסם

לא הגיוני!!

לי יש את ה 8600GTS ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחק הזה

פורסם
  • מחבר

אולי זה בגלל הויסטה? גם לא נשמע לי הגיוני ממש מוזר העניין!!

פורסם

יש 9600GT גם ב - 475 ש"ח כך שהכרטיס הזה לא משתלם.

תוסיף תקציב לכותרת.

לגבי הבעיה שלך במשחק אין לי תשובה לצערי.

פורסם
  • מחבר

עודכן.מה ההצעות עכשיו?

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין אני גר בנהריה ולכן מעדיף חנות באזור שלי ולא קנייה דרך האינטרנט, אה וכמובן מעדיף להוציא כמה שפחות אבל מוצר איכותי שהספק יחזיק בטוח.שלא אצטרך אחר כך לקנות גם ספק כי זה כבר הרבה מעבר לתקציב שלי גם ככה. :hi:

פורסם

מה רע בלקנות דרך האינטרנט ?

בכל מקרה אם אתה לא רוצה להחליף ספק אז לך על זה - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=6919

ולא אמרתי לי באיזו רזולוציה אתה משחק.

מה הוא הדגם המדוייק של הספק שלך ?

פורסם
  • מחבר

הדגם שלי הוא FSP 350W NOISE KILLER ככה קוראים לו.

מבחינת רזולוציה אני על 1280X1024 ספציפית במשחק שציינתי מקודם ואפילו שם שאני מריץ על הגדרות ULTRA HIGH (משום מה עכשיו זה עובד לי מוזר!) המשחק לא זז בצורה טובה ועל HIGH הוא עובד מעולה.תגיד,הכרטיס הזה שנתתי לי פה מקביל לאיזה כרטיס של NVIDIA מבחינת ביצועים? אני פשוט לא מכיר את ATI כל כך והייתי מעדיף NVIDIA לא ככה?

פורסם

הוא מקביל ל - 9800GT וקצת טוב ממנו.

וזה שאתה לא מכיר כרטיסי ATI לא אומר שעדיף לקנות כרטיס של NVIDIA :screwy:

פורסם
  • מחבר

אז בשורה התחתונה אתה ממליץ עליו גם עם רזולוציה גבוהה? דרך אגב החיבור חשמל הנוסף שלו הוא כמו ה8600? הבנתי שזה 6 פינים החשמל שלו נכון? מקווה שיש לי יציאה מתאימה מהספק...

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים