עבור לתוכן

מי שלא שמע על אקס פון

Featured Replies

פורסם

כי אתה משלם גם על תשתית ששם המחיר לא זהה בהכרח.

פורסם

יש הם הרבה חבילות עם העלאה גבוהה, רובן במחירים מוגזמים.

הרוחב פס שלהם נכון מאוד מוגבל יתכן והם בעתיד יצטרכו להגדיל אותו ואז יקפצו המחירים

הם הודיעו מראש שהם כל כמה זמן יקנו רוחב פס נוסף. הרוחב פס שהם התחילו איתו מספיק למשהו כמו 70 אנשים :lol: ניראה לי מאז הם קנו רוחב פס נוסף כי לפי מה שהבנתי יש יותר מ 70 שעברו אליהם והכל עובד כמו שצריך ;)

פורסם

חכו שמלאי הלקוחות יגדל ורוחב הפס יתמלא.. גם יתחילו לעשות טראפיק שייפינג כמו גדולים :xyxthumbs:

אז אתה מציע שנקדים תרופה למכה ונעבור כבר לנטויז'ן ?
פורסם

^^ אני איתם ואני מרגיש שהם גם חוסמים לפעמים...

ביומיים האחרונים לא משהנה איזה פורט אני שם ב-BitComet או באימיול, לא משנה שאני מגדיר אותו בפיירוול ובראוטר או בכלל מכבה את ה-FIREWALL הוא אומר לי שהפורט חסום...

פורסם

המצב ב NETVISION לא הרבה יותר טוב מבבזק בין לאומי. יש בעיות קשות עם חלק מהמשחקים, יש ניתוקים מרובים (אם אתה מנצל את הרוחב פס שלך יותר מידי) והכי גרוע במהלך היום אתה מקבל רק 0.1K-1K מכל משתמש בתוכנות השיתוף מה שממש לא מאפשר להוריד (רק בלילה ומוקדם בבוקר אפשר).

נ.ב.

אתמול אבא שלי דיבר איתם בשביל להתנתק, בשלב מסויים הם אמרו לו שהם יחזרו אליו מאוחר יותר. זה היה צפוי מאוד שהם לא יחזרו :lol: אמרו לנו לשלם 69 שקל בשביל חבילת GAMER של 2.5M, באקספון אני יכול לקבל 2.5M ב 33 שקל, אותו מחיר שאני משלם ל NETVISION על 1.5M. גם אם אני לא אודל לשחק באקספון לפחות לא נשלם הרבה :kopfpatsch:

ניראה מה יהיה בהמשך אולי יהיה להם משהו יותר הגיוני, או שהם יסכימו לנתק אותנו.

פורסם

אני לא יודע עד כמה הם טובים.

התשתית של בב"ל טובה והמחירים לא כ"כ שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים