עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לכרסטי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לי יש Geforce ti4400 של MSI ואני מאוד מרוצה ממנו, עוד לא נתקלתי במשחק שלא פעל לי בו בצורה חלקה..

וכמו שאני הבנתי ה-4400 לא כל כך "רחוק" מה-4200 מבחינת ביצועים.. תקנו אם אני טועה..

אפשר לקנות את הti4200 של leadtek ולעשות לו oc ל-4600 (אמרו שיש לו קירור מעולה)

אבל איך זה יריץ משחקים חדשים, נגיד כמו ut2003 עם המפרט שלי על הגדרות בנוניות+-?

פורסם

לא שמתי לב למפרט שלך :-\ לפי דעתי אם תוסיף 256 זיכרון זה יפעל טוב, אבל אני לא יכול להגיד שום דבר בבירור, צריך לחפש BENCH שמישהו עשה עם הכרטיס הזה על פנטיום 3 ולראות..

אני יחפש..

*והקירור של ה-LEADTEK באמת חזק

פורסם

עם המפרט שלי (<----לא שיחקתי מאז תוספת ה512 זכרון) אנריל 2003 רץ טוב בהגדרות בינוניות וגם טוב בהגדרות גבוהות חוץ מקרטועים קטנים בריבוי אקשן. אם אתה רוצה לשדרג עכשיו בשביל להרגיש שיפור אל תקח מתחת לGF4200 אבל אם אתה לא ממהר אולי יקרו שינויים בשוק בעקבות התרחבות משפחת הרדאון 9800

פורסם
  • מחבר

עם המפרט שלי (<----לא שיחקתי מאז תוספת ה512 זכרון) אנריל 2003 רץ טוב בהגדרות בינוניות וגם טוב בהגדרות גבוהות חוץ מקרטועים קטנים בריבוי אקשן. אם אתה רוצה לשדרג עכשיו בשביל להרגיש שיפור אל תקח מתחת לGF4200 אבל אם אתה לא ממהר אולי יקרו שינויים בשוק בעקבות התרחבות משפחת הרדאון 9800

ועם ראדון 9100 יהיה לי שיפור נראה לך? (עכשיו יש לי geforce 440se mx :-\)

נו שמישהו יענה בבקשה :(

פורסם

2.abit geforce ti 4200 64mb ב-550 ש"ח

יש את זה ב-ksp בממש זול

אמממ...תלך על זה .

פורסם
  • מחבר

אמממ...תלך על זה .

כן אבל זה רק 64 וכרטיסים של ABIT טובים? זה יגדיל לי את הביצועים בהרבה?

ואני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן (מקסימום עוד חצי שנה) אז כדאי לי לחסוך את הכסף ולהשאר עכשיו עם ה-mx 440, ולהשקיע אותו במחשב החדש? כי אם אני קונה כ.מ חדש עכשיו רו הסיכויים שהוא יעבוד לחדש..

וסליחה שאני כזה נודניק.. ::)

פורסם

בעיקרון , לא צריך היום יותר מ-64 מגה בכרטיס ובכלל כשאתה תצטרך 128 מגה טי 4200 כבר יהיה חלש .

בין MX 440 לטי 4200 יש הבדל די רציני בביצועים .

פורסם
  • מחבר

בעיקרון , לא צריך היום יותר מ-64 מגה בכרטיס ובכלל כשאתה תצטרך 128 מגה טי 4200 כבר יהיה חלש .

בין MX 440 לטי 4200 יש הבדל די רציני בביצועים .

אז לפי מה שאתה אומר המחשקים יפעלו אצלי הרבה יותר מהר.. לכמה זמן הוא יחזיק?

ולא עדיף עדיף לחסוך את הכסף הזה למחשב החדש? (כי רוב הסיכויים שאני יעביר אותו למחשב שאני יקנה, ואם לא אז יהיה לי פחות תקציב למחשב..) מה אתה מציע?

פורסם

עזוב יותר מהר...יותר יפה!

ה GEFORCE 4TI 4200 64DDR

יחזיק לפחות עוד שנה בתור הכרטיס הממוצע שהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים