עבור לתוכן

אתר לחברת רהיטים

Featured Replies

פורסם

כמו שחלקכם יודעים האתר הראשון שהצגתי כאן לפני חודש בערך הוא:

www.d-designs.co.il

חוץ מהאתר הזה, הרגשתי צורך לבנות עמוד שיתאים במיוחד לאדריכלים כי האתר הזה (לדעתי) נמרח מדי, יותר מדי פוזה. אדריכלים לא אוהבים את זה.

לכן בניתי איזשהו עמוד חלק בלי קישקושים, אלא רק תמונות שיתרכזו בהן:

http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC1.htm

אולי מגיע לזה "אין פה עיצוב", אבל בכל זאת רציתי משהו מאוד מינימליסטי, משהו שגם אדריכלים אוהבים וגם משהו שלא דורש ידע רב מדי בתכנות, מה שאין לי. :screwy:

1. אז בכל זאת, איך העיצוב?

2. האם הניווט פרקטי? (גם בין תמונות וגם בין עמודים)

3. עשיתי רק לחצני NEXT ו-PREVIOUS מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאצטרך להכניס יותר מדי קולקציות. אבל עכשיו אחרי שכבר הכנסתי אותן, האם עדיף להוסיף גם תפריט עם קישור לכל עמוד?

תודה :)

פורסם

יש שיפור משמעותי מהאתר הקודם מכל בחינה אפשרית. כן, גם ויזואלית הוא טוב יותר דווקא בגלל המינימליסטיות. מה שאתה צריך לעשות זה לשנות את הרקע הלבן לרקע כהה יותר ונעים יותר לעין, תבחר צבע קר כלשהו ברוויה נמוכה במקום הלבן הבוהק והצורם.

- זמני הטעינה עדיין בעייתיים למדי

- הבר העליון הימני עם הכיתוב "new collections 2009" מרגיש לא במקום, הייתי מיישר אותו שמאלה עם הקו של התמונה המוגדלת

- במצב כמו בלינק הזה:

http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC5.htm

יש צורך מיותר בגלילה, בגלל כל ה thumbnails. לדעתי כל השורות של ה thumbnails מעבר לשורה החמישית או השישית צריכות לעבור לצד השני של הדף.

- אני רואה שכבר יש תפריט עם קישור לכל עמוד, שזה טוב מאוד. אבל אני לא מבין למה אתה מונע את התפריט של הלחצן הימני, הרי בכך אתה לא מאפשר למשתמשים, שלא מכירים מקשי קיצור של הדפדפן, לפתוח עמוד של קולקציה אחרת בטאב או חלון נפרד.

- ותוריד את הסיומת "כוסיות". זה גורם לי להרגיש שאני עונה לילד בן 12.

פורסם

- אז האתר עם הרקע הסגול לא טוב?

- האתר יועבר לשרת ישראלי בימים הקרובים

- אכן ב-NC5 יש בעיה אבל בכל זאת היו תמונות שלא יכלתי לוותר עליהן

- תסתכל על התפריט עכשיו, הוא לא נראה לך ארוך מדי אם אני אוסיף עוד 2 קולקציות?

- התפריט בלחצן הימני בוטל כדי למנוע העתקה של התמונות. כן אני יודע שכל אחד יכול לגנוב דרך הקוד או דרך גרירה לשורת הכתובת, אבל קהל היעד הוא ההפך הגמור ממי שמבינים במחשבים, בטח לא כאלה שידעו מזה טאבים/קיצורי דרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים