עבור לתוכן

חנויות מחשבים טובות בארץ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי.

עדיפות למרכז אבל לא קריטי.

יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc

מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?

פורסם

כולן טובות.

תעשה חיפוש בפורום, הנושא הזה נטחן, נידון, נחפר יותר מידי פעמים

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש אבל כל התוצאות שאני מקבל הן משנת 2002 :ם

פורסם

כל החנויות סבבה, לכל אחת תמיד היו ויהיו פאשלות פה ושם, אבל באופן כללי סבבה

פורסם

מנסיוני האישי, מ-פנדה ו-לוג'יק עדיף להתרחק : בפנדה יפנו אותך לפסקאות החוק המתאימות כשיידרש להם כסת"ח (הבעלים הנו עו"ד), ובלוג'יק תוכל לחכות - והרבה - עד להחלפת הציוד שתמסור להחלפה (ולעיתים גם עד לקבלת הציוד החדש שהזמנתה).

פורסם

לי עם פנדה לא היו אף פעם בעיות.

על IQPC היו מס' ת'ראדים לא אוהדים לאחרונה. באחד מהם הגיב אף עובד בחנות, ומתגובתו התקבל הרושם כי התלונות בדבר איכות השירות מוצדקות. (אל תטרח לחפש את הדיון - הוא נמחק בעקבות איומים בתביעה על המתלונן מצד מנהל החנות).

לי אישית יש נסיון טוב עם זיגזג (שלא נתקלתי מעולם בתלונה אחת עליהם...), פנדה, ו-TMS. יש גם את נועה, אך הייתה לי איתם בעייה שחיכיתי כחודש עד שהחליפו לי כרטיס מסך תקול (להגנתם - התחלף אצלם טכנאי באותו זמן).

פורסם

את רוב הקניות שלי בשנה האחרונה אני עושה אצל FOXPC, בעיקר כי הם קרובים לבית, וכי עם כל מה שקניתי לא היו לי בעיות, גם שהתברר שזכרונות שקניתי שם היו דפוקים... הוחלף על המקום.

פורסם

קניתי מ SKYPC, נועה ו TMS, עם אף אחת מהן לא היו לי בעיות.

פורסם

Logic PC ופנדה מעורערות בספק.

IQPC הומלצו על ימין ועל שמאל בפורום, קניתי מהם כמה דברים ונכוותי פעמיים (במימוש אחריות ובתשלום שגוי).

על TMS עדיין לא שמעתי דברים רעים- רק המלצות.

ב-SkyPC קניתי כמה פעמים- הם בסדר גמור.

שתי חנויות שאני תמיד שוקל ברכישת מוצר, עקב שמות טובים (אך עדיין אין לי ניסיון איתן): FoxPC ו-ZigZag2000.

פורסם

מנסיוני, FoxPC, SkyPC ו-ZigZag2000 בסדר גמור :xyxthumbs:

FoxPC במיוחד ידעו לתת שירות : היו זמינים ברציפות למענה באמצעות הדוא"ל (פלוס אדיר בעבורי) - והשיבו בענייניות ובמקצועיות ראויות, ואף שדרגו את המשלוח מ-"דואר רשום" ל-"שליח" בלא תוספת תשלום - כפיצוי על איטיות באספקת הציוד שהוזמן.

TMS : כשהזמנתי מהם משהו (ספק-כוח או פתרון-קירור למעבד - אאל"ט), אשר הסתבר לאחר-מעשה שאיננו זמין במלאי, הותירו רושם חובבני-משהו.

NoaComp : כשהזמנתי מהם משהו (ציוד היקפי - אאל"ט), הותירו רושם חובבני-משהו (התקשרו כחודש לאחר מועד ההזמנה לברר משהו בקשר להזמנה...).

IQPC : לא בדקתי, ולכן לא אוכל לומר.

RSM : כוכב עולה, יש לי תקוות גדולות לגביהם (אך לא בדקתי - ולכן לא אוכל לומר).

פורסם

כמו שכבר נכתב למעלה בדיון, על כל רשת תמצא את מי שיקלל את היום שבו נוסדה ומי שמוכן לפתוח לה מועדון מעריצים.

ההמלצות שלי:

למרות שפה ושם שומעים תלונות נקודתיות עליהם, אני מאד מרוצה מכל הקניות והעסקים שהיו לי בKSP, גם כלקוח פרטי וגם כדילר.

בנוסף RSM, בהחלט כוכב עולה, רשת עם שירות מעולה שמורכבת מחומר אנושי מעולה. בארסנל שלהם יש פחות חרא ג'נרי מרוב הרשתות בארץ שזה כבר נקודה לזכותם, עד טרם קרה שלא הייתי מרוצה מקניה שלי שם.

פורסם

אני אישית ממליץ על FOXPC מגדל העמק

אפילו שאני גר בדרום בכלל קניתי מהם שזם מגדל העמק

עד לפני שבוע התקלקל לי הHD והזיכרון(אסף יודע שאני עושה OC בגלל זה הלכו הזיכרונות אולי עשו מסכים כחולים)

ישר שלחתי לו אותם בדואר כמובן שהתקשרתי לפני הוא קיבל את זה ביום רביעי יום חמישי רק בדק את זה

היום בשישי התקשרתי לשאול מה עם זה הוא אמר לי יום ראשון הוא שולח את הדיסק קשיח החדש והזיכרון בדואר)

אחלה חנות רציתי דווקא לראות איך הם שזה יגיע לעיניין של מימוש אחריות והם מצויינים :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי skypc פחות טובה מהאחרים,הכוונה היא בשירות לקוחות.. רציתי לקרוע את הבן אדם שענה לי,כזה חנון,ודיבור כזה מסריח,כאילו באתי לבקש טובה מאמא שלו..

פורסם

מצטרף להמלצה על ZIGZAG ,

איכות מקצועיות ושרות בליגה אחרת .

גם אם המחיר יקר במקצת (כי אין מה לעשות , על שירות משלמים , אחרת כולנו הינו קונים באיבורי , לא ?!?!).

ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם

אני מאד מרוצה מכל הקניות והעסקים שהיו לי ב-KSP, גם כלקוח פרטי, וגם כמפיץ.

השבוע דווקא ניסיתי לקנות מ-KSP משהו - אי-אלו מאווררי-מארז, והשירות היה מגושם (אי-אפשר להזמין באינטרנט - מוכרחים להגיע לסניף), לא-אחיד (שוחחתי עם נציגי 3 סניפים - חיפה, פ"ת, ו-ר"ג - וקיבלתי כ-5 תשובות שונות), מפוזר/לא-אמין (אף אחד לא באמת שיכנע אותי שיש לו מושג מהו המועד הצפוי להגעת הציוד למלאי - או אפילו אם בכלל יגיע למלאי מתישהו), ולא הכי אדיב (למעט בסניף ר"ג - שבו באמת השתדל הנציג לסייע).

ייתכן, כמובן, שהם בסדר, אך מרבית הראיות שבהן נתקלתי עד כה לכאורה מצביעות על ההפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים