עבור לתוכן

מדייה גיים חווית קניה

Featured Replies

פורסם

טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים

אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום

שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום

בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי

בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר

שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר

בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה

יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם

פורסם

באמת באמת חנות מעולה!! :xyxthumbs:

קניתי שם את הPS2 שלי(לפני 6 שנים).

ביקרתי שם לא מעט(לא בגלל הסוני, אלא כי הכרתי שם את אחד המוכרים) ותמיד השירות שלהם היה A+. :yelclap:

פורסם

שאלה יותר מעניינת היא איך השירות שלהם, וגם למה בגיל 30+ אתה קונה את זה? ולמה אתה לא מפסק ועושה נקודות?

ערן.

פורסם

שאלה יותר מעניינת היא איך השירות שלהם, וגם למה בגיל 30+ אתה קונה את זה? ולמה אתה לא מפסק ועושה נקודות?

ערן.

1.ציינתי שהשירות מעולה.

2.אני ממליץ על מנה גדושה של תאקט..

פורסם
  • מחבר

ערן.

1-זה לאחי וגם אז לא ידעתי שיש חוק נגד משחקים בגיל 30+ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

2-למה אתה מתכוון בנקודות ???

אולי אתה מתכוון להגיד מספרים אם 3 נקודות אחרי זה כמו ככה לדוגמה :

מספרים...

זה מובן אבל נקודות ? אתה צריך לעבור על הסלנג שלך בחור

פורסם

באמת באמת חנות מעולה!! :xyxthumbs:

קניתי שם את הPS2 שלי(לפני 6 שנים).

ביקרתי שם לא מעט(לא בגלל הסוני, אלא כי הכרתי שם את אחד המוכרים) ותמיד השירות שלהם היה A+. :yelclap:

עם כל הכבוד, אתה לא יכול להעיד על השירות שלהם, אתה בעצמך אמרת שאתה מכיר את אחד המוכרים...

תתחדש. מקווה שתהנה מהDS LITE.

ד"א, למה קנית lite אם יצא עכשיו DSi...?

פורסם
  • מחבר

הDSI יותר יקר

וגם יש את עניין העדכוני תוכנה הרישמים שמפרעים לי בגלל ה...

לLITE אין עדכוני תוכנה

פורסם

עם כל הכבוד, אתה לא יכול להעיד על השירות שלהם, אתה בעצמך אמרת שאתה מכיר את אחד המוכרים...

ביליתי שם לא מעט זמן ולכן אני יכול להעיד שהשירות מעולה.(אני אומר את זה בהשוואה לחנויות חומרה ומשחקים אחרות שביקרתי בהן)

אני אובייקטיבי :cool2:

פורסם

גם לי יש ניסיון מעולה איתם.

פורסם

הDSI יותר יקר

וגם יש את עניין העדכוני תוכנה הרישמים שמפרעים לי בגלל ה...

לLITE אין עדכוני תוכנה

בקשר ל'...', אמור להגיע אליי אחד בקרוב שאני לא באמת צריך, אם אתה צריך אחד כזה אז תפנה אליי בפרטי או משהו.

פורסם

קנית את זה ב820 ש"ח?! OMG חח איזה פראייר..

בDX יש ב117$

פורסם

בDX יש ב117$

בDX זה מחודש בלי אחריות.

פורסם

חדש, מנסיון, אני הזמנתי אחד.

בקשר לאחריות, אפשר לקנות שניים בDX במחיר של אחד בארץ

פורסם
  • מחבר

בDX יש ב117$

לא יודע מה זה DX בכלל

מה שמצאתי בארץ באזור הם היו הכי זולים

ודרך אגב 117$ לא הגיוני לחדש כי בארצות הברית המחיר הוא 130$ לחדש לא כולל מס מקומי

פורסם

מדיה גיים הם חבורה של מעופפים, פעם אחת הזמנתי מהם לשאול מה אם ההזמנה שלי (אחרי שבוע שהיא לא הגיעה) אחד מהם טען שהמשחק עוד לא יצא בארץ ורק עכשיו הושק בעולם או משהו דומה (שקר מוחלט, שאני ספקן אם הוא באמת חשב כך).

באותו יום החלטתי לבטל את ההזמנה, טלפון אחד לבאג ונסעתי לקנות 2 משחקים באותו מחיר (היה אז מבצע של 1+השני חינם הזול מבינהם), בסוף השתכנעתי להרים אליהם טלפון שוב לראות מה קורה שלא ישלחו בטעות שוב, ואז אומרים לי שהמשחק נשלח! אחרי המון בלבולי שכל ותירוצים שונים ומשונים + 3 פעמים שטענו שיבדקו ויחזרו אלי (הם לא, הייתי צריך להתקשר שוב), המשחק המיוחל הגיע אחרי יומיים.

בהחלט מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים