עבור לתוכן

קניתי אוזניות creative EP630 ויש לי חשש שהם מזויפות

Featured Replies

פורסם

שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם

אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0

גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!!

כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי

מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה]

זה די דחוף לי. תודה רבה

פורסם

תמונה של מזויפות dscn2104mediumtm5dz5.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! זה מזויף איפה שרשום לי R וL זה לא שטוח יש את הדבר הזה כמו בתמונה

פורסם

בוא נגיד ככה- קנית את האוזניות באריזת OEM? (אריזת שקית אטומה במקום המקורית- בדרך מוכרים ככה באיביי כדי לצמצם עלוית/ מזויפות)

קנית באייבורי? זו חברה גדולה שלמרות כל הוואו הרע שיש להם בעולם המחשבים זו חברה גדולה שאין לה אינטרנס למכור לך זיוף.

האריזה נראת לך טוב? רמת ההדפסה והכל..

הדפס הכיתוב והכל נראה אמין? R/L נראים חדים ולא מטושטשים כאילו רשמו אותם ידנית..

האוזניות נראות עמידות?

נשמעות טוב לפני הכל? אולי בהתחלה הם יהיו קצת "קשות" כי הם צריכות לעבור BURN IN/ לעבור השמעה ואחרי זה הם ישמעו יותר טוב אחרי שיתחילו לנגן זמן מה..

לסיכום- אם חלק מהדברים האלה לא נראים לך לנכון תפנה לאייבורי בטענה שקיבלת זיוף, לא מתאים לך? תפנה למשטרה- חל חוק בארץ שאסור למכור זיופים וכו'...

אם אתה בטוח במאה אחוז שזה מזויף אז תפנה אליהם ודבר איתם על זה..

אתה תמיד צריך לזכור שיש סיכויים שיש שינויים ביצור כמו בכל דבר אחר בעולם ולא על כל פיפס ביצור של המדרגה במקל של האוזניה יעדכנו את כל העולם.

מלבד זה תריץ קצת ת'אוזניות כמה שעות, תראה אם יש שיפור קליל או משהו מאז שנגעת בהם לראשונה.

תסתכל בתמונות באתר של קריאייטיב איך האוזניות נראות ותשווה!

סה"כ כמה האוזניות עלו לך?

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

תפנה למשטרה- חל חוק בארץ שאסור למכור זיופים וכו'...

זה שיש חוק לא אומר שמשטרה יעשו עם זה משהו/ מישהו באמת פועל על פי החוק.

סה"כ הוא קנה אוזניות שעולות 15$, נראה לך שהוא יעשה כזה בלאגן גדול בשבילן?

ודרך אגב לגבי האריזה ורמת הדפסה וכולי- יש המון זיופים (של CX300 לדוגמה) שלפי האריזה לא תשים לב בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

קיבלתי אותם באריזה מקורית [אני חושב] והשוותי את התמונה לאתר של קרייטיב וגם שם יש את הדבר הזה ליג הR וL .. התמונה של הזיוף הטעתה אותי ..

הסאונד באמת טיפה הישתפר אחרי ששמעתי בהם כמעט שעה עד עכשיו. אני ימשיך לחקור את זה אבל כרגע לא נראה שזה זיוף.

אני יעדכן בהמשך.

תודה רבה !!!! :)

עלו לי 145¤ + 20 משלוח.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

קיבלתי אותם באריזה מקורית [אני חושב] והשוותי את התמונה לאתר של קרייטיב וגם שם יש את הדבר הזה ליג הR וL .. התמונה של הזיוף הטעתה אותי ..

הסאונד באמת טיפה הישתפר אחרי ששמעתי בהם כמעט שעה עד עכשיו. אני ימשיך לחקור את זה אבל כרגע לא נראה שזה זיוף.

אני יעדכן בהמשך.

תודה רבה !!!! :)

עלו לי 145¤ + 20 משלוח.

לא נראה לי שהסאונד אמור להשתפר, אולי פסיכולוגית...

בכל אופן לגבי איכות הסאונד, למה אתה מחבר את האוזניות? אם זה למחשב יש לך כרטיס קול טוב?

אם אתה שומע קבצי MP3, הם בכלל באיכות טובה ובקידוד גבוה, או סתם מה שאתה מוצא באינטרנט?

האיכות של המקור משפיעה מאוד, גם אוזניות ב1000שח ישמעו לך גרוע אם הם מחוברים למקור בינוני שמנגן מוזיקה באיכות נמוכה.

פורסם
  • מחבר

מחוברות לiriver clix 2. הרצתי אותם היום הרבה זמן והמשכתי לבחון אותם .. סה"כ הסאונד לא רע אבל יש קטעים מעטים בכמה שירים שפשוט לא נשמעים כמו שצריך, באוזניות שקיבלתי עם הנגן זה לא קרה, זה מה שמטריד אותי, זה הישתפר אחרי burn in ?

פורסם

מחוברות לiriver clix 2. הרצתי אותם היום הרבה זמן והמשכתי לבחון אותם .. סה"כ הסאונד לא רע אבל יש קטעים מעטים בכמה שירים שפשוט לא נשמעים כמו שצריך, באוזניות שקיבלתי עם הנגן זה לא קרה, זה מה שמטריד אותי, זה הישתפר אחרי burn in ?

אין אפקט של BREAK IN באוזניות מסוג כזה (זה קשור לסוג הטכנולוגיה של האוזניות).

מוזר שאתה אומר שהן נשמעות יותר גרוע מהאוזניות הרגילות שבאו עם האייריבר (במקרה אולי סנהייזר? חלק מהדגמים של אייריבר באים איתם). יש מצב שהם מזוייפות אם ככה. לא יודע.

פורסם
  • מחבר

הם יותר טובות מהאוזניות שקיבלתי עם הנגן, אמרתי למעלה שאחרי שבחנתי אותם קצת יש להם סאונד לא רע. מה שאמרתי שיש קטעים קטנים בחלק קטן מהשירים שפתאום שומעים לא רגיל כזה, לא יודע להסביר , אמרתי רק שבאוזניות שקיבלתי מהנגן לא היה את הדבר הזה. בלי הקטע הזה אני מרוצה סה"כ

לא משנה שכח מה שאמרתי, זה כנראה באמת האיכות הגרועה של השיר.

פורסם

קודם כל, כמו שאמרו לך כאן - לא סביר שאייבורי יתעסקו בכלל עם זיופים. הם רוכשים או מיבואן ראשי, או שהם מייבאים בעצמם מהחברה.

שנית, איכות הקול אמורה להשתפר קצת אחרי כמה שעות של הפעלה של האוזניות (בלי קשר לאם האזנת או לא), זה בגלל שהרמקולים עצמם עוברים תהליך של "שריפה" בגלל השימוש הראשוני.

כדי לבדוק, אני ממליץ לך גם לבדוק עם קובץ נורמלי. עדיף משהו ידוע, חדש, ובאיכות גבוהה (כי אם תשמע pink floyd, כנראה שמדובר בהקלטה משנות ה70').

הiriver clix2 הוא מצויין. יש לי גם אחד כזה (וגם את ה T60 שלהם).

פורסם

קודם כל, כמו שאמרו לך כאן - לא סביר שאייבורי יתעסקו בכלל עם זיופים. הם רוכשים או מיבואן ראשי, או שהם מייבאים בעצמם מהחברה.

שנית, איכות הקול אמורה להשתפר קצת אחרי כמה שעות של הפעלה של האוזניות (בלי קשר לאם האזנת או לא), זה בגלל שהרמקולים עצמם עוברים תהליך של "שריפה" בגלל השימוש הראשוני.

כדי לבדוק, אני ממליץ לך גם לבדוק עם קובץ נורמלי. עדיף משהו ידוע, חדש, ובאיכות גבוהה (כי אם תשמע pink floyd, כנראה שמדובר בהקלטה משנות ה70').

הiriver clix2 הוא מצויין. יש לי גם אחד כזה (וגם את ה T60 שלהם).

קודם כל, אם כבר אז זה break in ולא burn in (שזה משהו אחר)

שנית, כמו שכבר כתבתי, באוזניות מהסוג הזה אין שום break in (זה עניין פיזיקלי)

כאן יש קצת מידע על הנושא:

http://headphonebreakin.blogspot.com/

פורסם
A few skirmishes have been fought as a result of misunderstanding basic definitions, so maybe this is a good opportunity to avoid potential emotional bloodshed.

ניסוח מצחיק(-

הבנתי את ההבדל. אני מקווה שהבלוג הזה מדוייק.

תודה על המידע!

מצויין שם שבאוזניות קטנות יותר יותר יש הרבה פחות break-in לפי הדיווחים והם נתנו דוגמא כpx-100 (היו לי כאלה), וכמובן ה ep-630 קטנות יותר, אבל זה לא אומר שלא מתבצע שם break-in כלשהו.

בכלאופן, אני מסכים שעל פי הכתוב שם זה לא משמעותי לאיכות הקול ומה שיותר משפיע זה דברים כמו ההרגל שלך להכניס את האוזניות בצורה טובה יותר וכו'.

פורסם

כן יש על הדברים האלה מלחמות חורמה באינטרנט, אבל בכל אופן אני חושב שהרבה פעמים ה BREAK IN הוא פסיכולוגי, ואני לא מתכוון בצורה מזלזלת, אלא שפשוט לכל ציוד אודיו יש "אופי" אחר, והרבה פעמים ציוד מסויים נשמע לנו מוזר בהתחלה אבל עם הזמן אנחנו מתרגלים אליו ולכן הוא פתאום נשמע יותר טוב (אני לא אומר כמובן שאין כזה דבר BREAK IN, במיוחד ברמקולים, פשוט שלפעמים זה יותר עניין פסיכולוגי).

פורסם

בהחלט מסכים.

לא שאכפת להוסיף 50% לאיכות רק בעזרת המוח שלי. זאת נשמעת לי הדרך הכי זולה ובעלת יחס המחיר/תפוקה הכי גבוהה(-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים