עבור לתוכן

תעזרו לי בבקשה להתאים רמקולים למגבר ..

Featured Replies

פורסם

לא חושב שאתה מתבלבל:

http://www.polkaudio.com/homeaudio/floorstanding.php#rtia

למשל.

לא התכוונתי שלא שומעים טוב. ברור שאם אתה קונה משהו טוב ושם אותו כראוי, אתה תשמע ותהנה. אין ספק בכלל.

אבל יש שני דברים שאתה צריך לשים לב אליהם:

1. רמקולים גדולים, ובמיוחד רצפתיים, צריכים מקום.

2. רמקולים רצפתיים, בפרט, מיועדים בעיקר לחלל גדול בו אתה יכול להגביר את העצמה מספיק כדי לשמוע את האיכות שלהם + שהצלילים אצמם לא ייחסמו על ידי המבנה של החדר או חפצים בחדר.

אצלי בחדר, למשל, אין סיכוי לשים שניים כאלה.

יש לי זוג של Polk שנקרא RTiA1. שולחניים בעומק של 30ס"מ.

שקול את זה, ותמיד תזכור שאתה יכול להוסיף אחרכך רצפתיים.

פורסם
  • מחבר

יש לך דוגמא לאיך רמקולים שולחניים נראים?

פורסם

חפש באתרים של חברות מוסיקה או בחנויות. זה אותו השם כמעט תמיד - bookshelf speakers. ובחנויות - רמקולים שולחניים.

פורסם

חפש באתרים של חברות מוסיקה או בחנויות. זה אותו השם כמעט תמיד - bookshelf speakers. ובחנויות - רמקולים שולחניים.

אממ.... אולי אתה מתכוון לרמקול מדפי? (או למוניטורים של סטודיו? זה לא בדיוק אותו הדבר).

שולחן זה במילא לא המקום האידיאלי להניח עליו רמקולים.

פורסם

השם הרישמי הוא אכן רמקול מדפי, באנגלית - BOOKSHELF SPEAKER. השם שמנסים לתקן הוא "רמקול לסטנד" - כי הוא מיועד לעבוד כמו שצריך רק על סטנד - מדף קצת גורע ממנו.

פורסם

השם הרישמי הוא אכן רמקול מדפי, באנגלית - BOOKSHELF SPEAKER. השם שמנסים לתקן הוא "רמקול לסטנד" - כי הוא מיועד לעבוד כמו שצריך רק על סטנד - מדף קצת גורע ממנו.

כמובן, מדף זה אפילו יותר גרוע משולחן, אבל לפחות זה השם המקובל בארץ בחנויות.

פורסם
  • מחבר

סטנד? כמו זרוע שתלויה מהקיר?

פורסם

סטנד? כמו זרוע שתלויה מהקיר?

לא, הוא מתכוון למשהו כזה:

http://www.q-acoustics.co.uk/images/qacoustics/1000st.jpg

באנגלית באמת הם נקראים בצורה יותר מדוייקת stand mounted speakers

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על חברת KODA?

מוכרת?

פורסם

בהתחשב בעובדה שאתה יכול להזמין את הרמקול הזה עם השם BODA במקום, או אפילו עם לוגו של ASI206, אז לא - לא כדאי להתקרב, זה מוצר מדבקה. הם משחקים על השם CODA שהוא שם של סידרת רמקולים ישנה של החברה האנגלית בעלת המוניטין KEF.

אם כבר מזכירים אותם - יש להם רמקולים מדפיים די זולים ונחמדים מסידרת Q. אפשר להשיג ב 1000 ש"ח ביד שנייה, פחות מ 2000 חדש. די טובים לשמיעה מקרוב (כמו שיושבים למשל ליד מחשב).

פורסם

אפשר תקציר מנהלים? מה צריך, רצפתי או מדפי? מה התקציב וכמה רמקולים?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

Anatoli הרמקולים הם 2 רצפתיים קדמיים שאמורים להיות מחוברים לרסיבר DENON AVR1909. התקציב 2.5K. השימוש למערכת קולנוע ביתית ומוזיקה.

ice2k חיטטתי גם קצת בפורומים עכשיו וראיתי שהוא עומד באותו רמה עם PURE ACOUSTICS וכל החברות מדבקה האחרות.

ולכן... מתחתי את עצמי קצת עם התקציב אבל אני יעמוד בזה

מה אתה אומר על הרמקול הזה Polkaudio R50 ?

2.5K והבנתי שזו חברה איכותית... יש בתקציב הזה גם רמקולים של JAMO E550..

פורסם
  • מחבר

אז לא עדיף לי את הרצפתיים אם כבר מתחתי את התקציב?

אני יכול לקנות את R50 של POLKAUDIO ב2.5. לא כדאי?

מה לגבי הסט הזה של מורל?

http://www.pompa.co.il/sg_product~NOVAVEL850~64~196.htm

פורסם

שמע, עם כל הכבוד לדנון, הוא לא מגביר משהו :) יש לי את ה-1906 והוא לוקה בחסר ביכולות ההגברה שלו. מצד שני, בתקציב זה בערך כולם לוקים בחסר בתחום הזה אז נסלח לו, שאר הדברים בו כן דיי טובים. המרה מוצלחת, תפריט נוח וכו.

בנוגע לרמקולים, עד כמה גדול החדר שלך? אם מדובר על חדר יחסית גדול, או שאתה רוצה באס חזק, אני ממליץ לך ממש בחום לדבר עם אומגה אודיו בחולון. יש להם דגם שנקרא OLP 703 שאם זכור לי נכון עולה או 2500 או 3000, אני לצערי לא זוכר כי פעם אחרונה ששאלתי הייתה לפני דיי הרבה זמן. מדובר על רמקול רצפתי גדול יחסית אבל היתרון שלו הוא שגם רסיבר ללא יכולות הגברה טובות יצליח להוציא ממנו צליל טוב. הוא בעל צליל מפורט יחסית אבל מאוד דומיננטי, לא תרגיש שחסר בו משהו בצליל. לפחות לא לדעתי. אפשרות נוספת היא ה-OLP501 אבל אני לא יודע אם הם עדיין מיצרים אותו, יש אותו לחבר ויצא לי לשמוע אותו כמה פעמים, רמקול מוצלח מאוד ונכנס לך בתקציב. מה שכן, הייתי מציע לבדוק אותו עם הרסיבר כי הוא קצת קשה לדחיפה בגלל מבנה התיבה האטום.

כדאי לך לקפוץ לשם לביקור ולהתרשם בכלל, לוי (הבחור מאומגה אודיו) תמיד שמח לארח על כוס קפה. תגיד לו שאנטולי מוסר ד"ש ותקבל את הקפה עם סוכר ;)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים