עבור לתוכן

מעוניין באוזניות איכות באזור 500 ש"ח - ייעוד עיקרי: נגן MP3 מוצאם לפעילות ספורט

Featured Replies

פורסם

שלום לחובבי האודיו,

כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים]

עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon.

אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות.

הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים.

לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית,

עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound.

תודה מראש...

פורסם

ממליץ על אוזניות מסדרת CX של סנהייזר

זה אוזניות IN EAR שלא נופלות בפעילות גופנית (היה לי CX300 אבל אני ממליץ על CX400 או CX500 כי החיבור שלהם מצופה זהב מה שעוזר להעביר סאונד טוב יותר מהמכשיר)

פורסם
  • מחבר

תודה liav25

אני אכנס לאתר של סינהייזר כדי לקבל קצת פרטים על הדגמים שהמלצת...

עוד מישהו ??

פורסם

ליאב אני לא יודע איפה קראת שציפויי זהב מעבירים סאונד יותר טוב, כי זה אחת החרטות היותר גדולות של עולם האודיו. לפותח הת'רד, יש לך תקציב מכובד. הscl2 של שור אוזניות מצוינות ונכנסות לתקציב, והן בטח יותר טובות מה cx500. קרא את הביקורת שלי עליהן כמה עמודים אחורה.

פורסם

ליאב אני לא יודע איפה קראת שציפויי זהב מעבירים סאונד יותר טוב, כי זה אחת החרטות היותר גדולות של עולם האודיו. לפותח הת'רד, יש לך תקציב מכובד. הscl2 של שור אוזניות מצוינות ונכנסות לתקציב, והן בטח יותר טובות מה cx500. קרא את הביקורת שלי עליהן כמה עמודים אחורה.

+1

כנראה הדבר בכי טוב שתוכל לקבל.

פורסם

נראה לי שקראתי על זה פה... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים