פורסם 2003 ביולי 3122 שנים יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון.עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר.המפרט שלי הוא:מעבד: AXP 2500+לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03זיכרון: CORSAIR 256pt * 2כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.)הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי).WINXP Pro Serive Pack 1מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
פורסם 2003 ביולי 3122 שנים בשתי מילים: זיכרון וירטואליMy Computer-> control panelPERFORMANCE AND MAINTENANCE->ADJUST VISUAL EFFECTSadvanced->changeinitial size:750, maximum size:1500-> setokועכשיו הכל אמור לעבוד
פורסם 2003 ביולי 3122 שנים מחבר זה מוזר:הגודל ההתחלתי הוא כבר 768 והגודל המקסימלי הוא 1536.אולי צריך יותר?
פורסם 2003 ביולי 3122 שנים הזיכרון הוירטואלי זאת לא הבעיהאף משחק לא משתמש בכזאת כמות של זיכרון.אני חשוב שהבעיה טמונה הזיכרון הפיזיתנסה לבדוק אותו בעזרת תוכנה לבדיקת זיכרון ממדור ההורדות של האתר
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים רומא, אלא אם אתה מריץ במקביל שתי תוכנות של חישוב מזג-אוויר וחישוב פיצוצים אטומיים, אין סיבה שתצטרך כ"כ הרבה זכרון וירטואלי, ובכל מקרה תמיד עדיף שהגודל יהיה קבוע (initial ו- max באותו גודל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.