פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אני בקרוב נכנס אני שחקן די טוב ב2004 אז כבר נראה.. אחלה של רעיון דרך הגב,אפשר לעשות את זה לעוד משחקים .
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כן, אני אכנס.אך, האם הסרבר הוא בגרסת 451b(לא-רשמית) של UTPG או הרשמית - 436?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אני מניח שהרשמית...בעוד כשעה (בשעה 8 ) אני מתחיל במשחק CTFאז מי שרוצה מוזמן להצתרף, וגם כמובן להמאצ'י
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מה זה UTPG והגרסה הלא רשמית ? ספר על זה קצת.http://www.utpg.org/UTPG זו קבוצת מתכנתים, שפנתה לEpic Games במטרה להמשיך ולקדם, לפתח את הקוד של המשחק.Epic נענו לבקשה והעניקו להם גישה לקוד מקור, וכעת UTPG משחררים פאטצ'ים לא רשמיים למשחק שבאים לתקן דברים.זה מה שהבנתי לפחות.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש עוד מעוניינים ? (שומר את הדיון חי)אני מעוניין, אבל לא הצלחתי לגרום ל Hamachi לעבוד..הוא כתב שאני צריך לאפשר את התקשורת ל 5.0.0.1 בפורטים 67 ו 68 בפיירוול (שאין לי, יש לי ראוטר),אז פתחתי את הפורטים האלה, וגם ניסיתי לקבוע בתוכנה פורטים מסויימים ל UDP ו TCP ו ופתחתי גם אותם בראוטר, אבל עדיין הופיע אותה הודעה.חיפשתי באינטרנט מה אפשר עוד לעשות אבל לא מצאתי.אם מישהו עם ראוטר התגבר על הבעיה הזאת שיגיד לי איך עשה את זה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש הגבלה לשלושה שחקנים ואי אפשר להיכנס..וסתם לידע כללי, אם מישהו לא הצליח לשים רזולוציה נורמלית שיחליף לopenGL..
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אפשר לשנות את הרזולוציה בקלות,unreal tournament.INIרק צריך לדעת את השורה הנכונה :]
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים חבר'ה תפרסמו קצת תמונות או וידאו FRAPS שאתם משחקים.יש מלא פאטשים שם, איזה להתקין?אם אפשר אז גם יותר פרטים איך להכנס לשרת וכו..
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים השרת עדיין פעיל? כי אם כן היום בערב אני רוצה לראות אם אני עדיין טוב כמו פעם למי שרוצה את המשחק מקורי כמובן עם כל הפאצ'ים והעדכונים. נא לפנות אליי בפרטי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.