עבור לתוכן

XP 64 bit יעבוד כמו ה 32 סיביות ???

Featured Replies

פורסם

סליחה אם אני לא מובן אבל אני מדבר על פנטיום 4 לא פנטיום 3 ולא G5 ולא שום דבר כזה וכן אני מחכה להסבר מה זה זיאון

ועברתי על הרשימה ולא ראיתי לוח אחד לפנטיום 4

פורסם

אכן, Xeon הנוכחי הוא Pentium 4 שקיבל certification לעבוד במערכת המורכבת מיותר ממעבד אחד. בדיוק כמו Athlon XP ו Athlon MP כפי שנאמר למעלה. אותו מעבד, פה ושם שינויים קלים.

אין לוחות אם ל - Pentium 4 בעלי מקום ליותר ממעבד אחד.

פורסם

The_Exorcist אם אתה טוען כל כך שאני טועה אולי תאמין ל Tomshardware אני בטוח שהם יודעים יותר טוב משנינו

The very latest platform from Intel: Dual Xeon with 3.06 GHz. Ultimately, this involves Pentium 4 CPUs with dual extensions and a modified package.

למקרה שאתה צריך תרגום:

הפלטפורמה האחרונה של אינטל זיאון כפול ב 3.06 גה"צ בסופו של דבר זה פנטיום 4 עם הרחבות לשני מעבדים ואריזה שונה

נ.ב. זה לא רק הזיאון האחרון אין כזה דבר "איך שהזיאון עובד" מאז ומעולם אלה היו פנטיומים עם יותר קש בפנטיום 4 החליטו שעדיף להרחיב את הפער בין הרגיל לזיאון אז ביטלו ברגיל את האופציה לשני מעבדים

הנה ציטוט מכתבה ישנה על הפנטיום 2 זיאון (הזיאון הראשון אם אני לא טועה)

If I want to put it simply, I could say that the new architecture of Xeon is not that much of a big deal. The CPU core is still the well known 'Deschutes' core, used in the Pentium II as well as in the Celeron processor. The big trick is the Xeon's L2 cache
.

בקיצור הוא אומר שזאת אותה ליבה של פנטיום שתיים רק עם יותר קש במהירות יותר גדולה (הקש לא הליבה) אז כן אני מחכה להסבר איך בדיוק זיאון עובד אחרת מפנטיום

(כמה פעמים אני אצטרך לאמר את זה לפני שאני אשמע "מצטער טעיתי")

פורסם

כמה וכמה תיקונים

א.יש Xeon ויש XeonMP

כפי שנמכרים היום הם נראים ככה-

Xeon:

1-2 CPUs

512K L2

0K L3

533MHz FSB

*בדגם האחרון של 3.06 יש 1MB L2

XeonMP

CPUs 8 and more

512K L2

512K/1M/2M L3

400MHz FSB

ה Xeon הראשון הוא לחלוטין P4 שמאופשר לעבודה ב SMP, השני הוא עדיין אותו P4 אבל עם תוספת של L3.

למי שחולם על XeonMP 2.8GHz 2MB L3 שיכין 3000$ לכל מעבד ועוד 1500$ ללוח

מערכת Dual Xeon שהיא למעשה שני מעבדי P4 שקוראים להם בשם אחר זה פחות או יותר סביר, בסביבות 600$ למעבד ו 400$ ללוח.

בכל אופן, סתם שטויות במיץ כי כל שיפור שתקבלו במשחקים מהמעבד השני אתם תקבלו פי שניים אם תשקיעו בכרטיס מסך או בזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים