עבור לתוכן

XP 64 bit יעבוד כמו ה 32 סיביות ???

Featured Replies

פורסם

ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....

פורסם

מה תעשה עם ה64 ביט? יש לך מעבד כזה?

פורסם
  • מחבר

מה תעשה עם ה64 ביט? יש לך מעבד כזה?

הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי לאחד אם שני מעבדים ואחד כזה אינו עובד אם כול וינדוס

פורסם

קודם כל

אם=if

עם=with

עברית נכונה בבקשה.

חלונותNT4, 2000 וXP (נדמה לי שגם הHOME) מסוגלות לעבוד עם שני מעבדים, הגרסה של 64 ביט היא גרסה שמותאמת לעבודה עם מעבדים של 64 (תבדוק באתר של מיקרוסופט, לא זוכר בדיוק)

פורסם
  • מחבר

אז מאיפה אני יכול לקנות לוחות לזה ???

פורסם

אז מאיפה אני יכול לקנות לוחות לזה ???

שאלה טובה, אני יודע שפולנטר מוכרים לוחות כאלה.

אגב,

לדעתי עדיף לך להשקיע במעבד XEON ולא בשני מעבדים.

פורסם

Windows XP Professional, Windows Server 2003, Windows 2000 Professional, Server, Advanced Server ו Windows NT 4.0 יכולים לנצל יותר ממעבד אחד.

Windows XP Home Edition יכול לעבוד על מחשב בעל שני מעבדים אבל יזהה רק אחד ויעבוד רק עם אחד.

העובדה שלמחשב יש שני מעבדים ומעלה לא הופכת אותו למחשב 64bit. במצב בו תשתמש במחשב מבוסס Pentium או Athlon MP או Xeon המחשב עדיין יעבוד ב - 32bit. כדי לעבור ל - 64bit יש צורך להשתמש במעבדים מסוג Itanium של אינטל או Operton של AMDאם ברצונך שהמחשב יהיה PC כמובן.

פורסם
  • מחבר

XEON-2800-533 - XEON 2.8 GHZ BOX 533 Mhz bus לא תהיה לו בעיה אם לוחות מעבדים 'רגילים' אם אותו מהירות לוח תואם ??? ( של פנטיומים 'ריגילים' הכוונה )

פורסם

2 מעבדים זה דבר מיותר לחלוטין במערכת למשחקים ,

אתה צריך גם תמיכה של התוכנה עצמה ב 2 מעבדים חוץ מהתמיכה של מערכת ההפעלה

ואת התמיכה הזאת תמצא רק בתוכנות מקצועיות (עריכת וידאו וכו')

עדיף שתקנה מעבד יותר מהיר או שתחכה ל-Athlon64

פורסם

XEON-2800-533 - XEON 2.8 GHZ BOX 533 Mhz bus לא תהיה לו בעיה אם לוחות מעבדים 'רגילים' אם אותו מהירות לוח תואם ??? ( של פנטיומים 'ריגילים' הכוונה )

לא, הם צריכים לוחות מיוחדים.

ושוב אני צריך לחזור על שיעור לשון מקוצר,

if=אם

with=עם

פורסם

אגב,

לדעתי עדיף לך להשקיע במעבד XEON ולא בשני מעבדים.

שיעור מעבדים מקוצר XEON זה פנטיום 4 שמיועד לעבוד כשני מעבדים

אי אפשר לשים שני פנטיום 4 רגיל על אותו לוח ואין כמעט שום יתרון לXEON יחיד מול פנטיום 4 יחיד

נ.ב. אותו הדבר בקשר לאת'לון MP מול XP

פורסם

שיעור מעבדים מקוצר XEON זה פנטיום 4 שמיועד לעבוד כשני מעבדים

אי אפשר לשים שני פנטיום 4 רגיל על אותו לוח ואין כמעט שום יתרון לXEON יחיד מול פנטיום 4 יחיד

נ.ב. אותו הדבר בקשר לאת'לון MP מול XP

אתה טועה במה שאתה אומר, קפץ לסיור באתרים של אינטל וAMD.

פורסם

בדקתי באתרים של שתי החברות ואתה טועה הנה לך אפילו בנץ' שמראה שאין ל זיאון יחיד שום יתרון

http://www6.tomshardware.com/cpu/20030422/images/chart_lightwave.gif

אם אתה תוהה למה זה ככה זה נורא פשוט אומנם יש לזיאון יותר קש אבל הFSB שלו הוא 533 ולא 800

ואני רוצה לראות אותך מביא לוח שתומך בשני מעבדים לא זיאון ולא MP

פורסם

בדקתי באתרים של שתי החברות ואתה טועה הנה לך אפילו בנץ' שמראה שאין ל זיאון יחיד שום יתרון

http://www6.tomshardware.com/cpu/20030422/images/chart_lightwave.gif

אם אתה תוהה למה זה ככה זה נורא פשוט אומנם יש לזיאון יותר קש אבל הFSB שלו הוא 533 ולא 800

ואני רוצה לראות אותך מביא לוח שתומך בשני מעבדים לא זיאון ולא MP

יש המון כאלו..

במקרה עולה לי בראש אחד למעבדי פנטיום 3 ASUS CUV4X-D (ה-D הוא קיצור ל-Dual) :)

פורסם

הנה רשימה קצרה מתוך פלונטר:

http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=10595998131453837&EQshelfDATArq=PENTIUM%20/%20XEON%20DUAL%20CPU%20/%20SERVER&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%20%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1

וכנראה שאתה לא מבין איך הזיאון עובד, אז נסלח לך. אבל אם כך כך תרצה אני אביא לך כמה באנצ'ים שמוכיחים הפוך ממה שאתה אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים