עבור לתוכן

DX ומכס...

Featured Replies

פורסם

הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה...

החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק).

מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס?

כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's.

תודה רבה וחג שמח. :xyxthumbs:

פורסם

תדפיס את הקבלה מPAYPAL או מDX ותשלח להם.

פורסם

אם תשלח בפקס את החשבונית תאלץ לשלם עמלה של 35 שקלים לדואר על שירות העברת החבילה למכס.

לחילופין אם יש לך אפשרות לקפוץ למכס בת"א תוכל לשחרר בעצמך את החבילה ולחסוך את העמלה.

לבחירתך.

פורסם

המכס לא בהכרח בת"א, זה תלוי לאן הוא ביקש לשלוח את החבילה. לא מזמן נאלצתי להיגרר לבית המכס בחיפה בשביל זה.

בכל מקרה, אתה יכול לשלוח פקס עם דף המוצר מ DX והחשבונית מ PAYPAL

וכל עוד לא שלחו לך את זה ב EMS- אתה לא צריך לשלם שום עמלה על העברת החבילה מהמכס לדואר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות המהירות. :yelclap:

באמת קיבלתי מהמכס בחיפה.

ה'קבלה' שאני אמור לשלוח להם זה מה שקיבלתי במייל?

ומה באמת נכון? אחד אומר שאני צריך לשלם והשני לא, אם אני שולח להם בפקס ולא מגיע פיזית, אני צריך לשלם משהו?

פורסם

שיערתי שאתה מאיזור ת"א ולכן האיזכור של בית המכס בת"א.

אכן יש גם בחיפה ובירושליים.

לאחרונה (חצי שנה לערך) הדואר הכניסו עמלה חדשה בסך 35 שקלים לחבילות שנעצרות במכס לבירור אך אין בגינן מיסים. כביכול בגלל העבודה הכפולה שלהם.

תן הצצה באתר של הדואר ותיווכח.

האיזכור של קודמי בנוגע לEMS נובע מכך שכל החבילות שמגיעות בEMS נעצרות ולכן נדרשות בעמלה המוזכרת.

היות ולחוסר מזלך נדגמת, תאלץ להתאמץ יותר מהרגיל.

לפעם הבאה קח זאת בחשבון, היות והמשלוח בDX הינו חינם עדיף לפצל משלוחים גם פיזית וגם מבחינת הזמנים (היות והדואר מאחד חבילות המגיעות במקביל)

אני שולח למספר כתובות ,נעזר בחברים לשם כך.

פורסם

למכס יש רשימה שחורה של חבילות שהם מסננים ישר, על DX זה רווח נקי לדואר בלי לשלם גרוש למדינת ישראל כיוון ש90% מהחבילות שמה מלאות בזבל של ערוץ הקניות ולא עוברות את ה50 דולר גם תמלא מכולה.

אני בספק אם הם אפילו פתחו את החבילה בשביל הפרוצדורה, הם אוט' מדביקים 35 שקל עמלה על כל חבילה מהנמען הזה לדעתי...

פורסם

תמיד אפשר להוסיף את הסנט של ה"GIFT" כן בטח GIFT כולם משתמשים בו להתחמק מהמכס

פורסם
  • מחבר

כמובן שהשתמשתי בGIFT... ;)

אז מה, אני בטוח אצטרך לשלם את ה35 האלה? ואם אני הולך לשם בעצמי? לא משלם כלום?

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים