עבור לתוכן

עד כמה Q6600 טוב יותר מQ8200?

Featured Replies

פורסם

כותרת

והאם כדאי לעשות אוברקלוק מ2.33GHZ ל2.8GHZ על קירור סטוק(Q8200)

פורסם

הם די שווים, Q6600 בד"כ יותר טוב מעט במחשחקים ועוד כמה דברים אבל Q8200 יותר טוב מעט בפוטושופ ועוד כמה.

פורסם

הם די שווים, Q6600 בד"כ יותר טוב מעט במחשחקים ועוד כמה דברים אבל Q8200 יותר טוב מעט בפוטושופ ועוד כמה.

אני אישית לא ראיתי שום הבדל בפוטושופ CS3/4 וב3DSMAX, זמני הרינדור היו אפילו לצד הQ6600 (בכמה מיל שניות...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לפי משהבנתי ההבדל הוא מזערי ובלתי מורגש

אפשר גם השוואה לE8400 בבקשה?

פורסם

בתוכנות שנתמכות בשני ליבות הE יביס את הQ

אבל תוכנה שנתמכת ב4 ליבות , הQ ינצח.

ומכוון והעתיד הולך ל4 ליבות

אז לוקחים Q .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ולמי שתוהה הסיבה שלקחתי Q8200 ולא Q6600 היא בגלל שהוא צורך פחות חשמל וגם תומך בSSE4 וQ6600 לא וההבדל בביצועים לא מורגש ובשביל גיימינג לא צריך מעבד מפלצתי כמו Q9550 וQ8200 יספיק לי בהחלט והשקעתי יותר בכרטיס מסך שהוא HD4870 עם 1GB ראם

פורסם

תשקיע בקירור , תן לו באוברקלוק. ותהייה ממנו באמת .

פורסם
  • מחבר

בשביל מה?

הביצועים שאני מקבל במשחקים מספקים אותי

ניסיתי לעשות OC ל2.8 והטמפרטורה במאמץ היא 32 מעלות והוא עבר מבחני מאמץ במשך שעה בלי בעיות

כשהוא יתחיל להגביל אותי

אני באמת אקח את העצה שלך :)

העיקר שאין צוואר בקבוק :P

פורסם

אוקיי תודה

ולמי שתוהה הסיבה שלקחתי Q8200 ולא Q6600 היא בגלל שהוא צורך פחות חשמל וגם תומך בSSE4 וQ6600 לא וההבדל בביצועים לא מורגש ובשביל גיימינג לא צריך מעבד מפלצתי כמו Q9550 וQ8200 יספיק לי בהחלט והשקעתי יותר בכרטיס מסך שהוא HD4870 עם 1GB ראם

בחירה נבונה

אגב,שכחת את היתרון הגדול ביותר לטעמי והוא שעקב פליטת החום הנמוכה,אפשר לשים קרור

כמו האולטרה ןלעבוד איתו בצורה פסיבית,כלומר ללא מאורר כלל

(כל זאת בתנאי שלא עושים OC ושהמארז מקורר היטב ,או כמו שאני מעדיף פתוח לגמרי,כך שהחום נפלט מיידית לסביבה ואפשר

בכלל לעבוד כמעט לגמרי ללא מאוררים מלבד מאורר קידמי שמזרים אוויר על כלוב הגכוננים (במילים אחרות ללא רעש ותשלום חשמל יותר נמוך.....)

פורסם
  • מחבר

תודה :P

על המעבד קירור סטוק ויש לו OC קטן של 2.8

ויש לי מארז די טוב עם זרימת אוויר טובה ואני כמעט לא שומע תמאוור של המעבד עובד

כשהוא היה ללא OC הוא עמד על משהו כמו 26 מעלות עכשיו על 28 ובמאמץ 31-32

לפני זה היה לי פנטיום D שבמאמץ היה על איזה 80 מעלות ולמחשב היה רעש של מטוס סילון חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים