עבור לתוכן

מחפש תוכנת שיחזור

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת?

תודה מראש

פורסם

אתה מחפש תוכנה שתיצור לך IMAGE של המחיצה למצב מסויים...

IMAGE =העתק מדויק של מחציה עם כל מה שעליה - מערכות הפעלה/דרייברים/תוכנות/ושאר הקבצים

יש מלא תוכנות שעושות את זה...אבל קח בחשבון שזה שוקל בדיוק כמו ששוקלת המחיצה כרגע

לצורך העניין אם המחיצה (C נניח) שלך בגודל של 15 ג'יגה ..גם העתק הוא 15 ג'יגה..

יש תוכנות שעושות דחיסה לצורך האחסון אבל היא מזערית לא משהו שיוריד יותר מדי.

לגבי תוכנות ... יש לך את Norton Ghost ,SYSTEM WORKS ויש עוד הרבה תוכנות לווא דווקא של SYMANTEC

אם תחפש בגוגל - DISK CLONE SOFTWARE או DISK GHOST SOFTWARE אני בטוח שתמצא אחרות..

יש כמה אופציות לעשות IMAGE/CLONE להארדיסק

יש תוכנות שיוצרות לך רק העתק כמו שאמרתי ויש כאלה שהם יותר כמו SYSTEM RESTORE של WINDOWS

ואפשר לקבוע נקודות שיחזור ולווא דווקא לחזור להתחלה....

אני אישית לא אוהב את זה... כי זה באמת צורך הרבה מקום שלא תמיד בנמצא...

בשביל גיבוי רציני רצוי שהוא יעשה על כונן פיזי נפרד - אחרת אם נהרס הארדיסק אז הגיבוי הזה לא שווה כלום.

בקיצור זה יותר כלי שנועד לחברות ועסקים אשר יש להם עשרות ומאות מחשבים שחייבים להיות בתצורה אחידה

ואז גם משתמשים בGHOST SERVER שמאפשר לשפוך (לשים) העתק על כמה מחשבים במקביל ולחסוך זמן...

אבל עם הזמן והפיכת המשתמש הביתי לעצלן ומפונק :P ...הוא הפך לשימוש כמו שאתה מחפש ...

כדי למנוע את הזמן שבפירמוט .

זה בגדול מה שיש לדעת על הפוקנציה והתוכנות... הן לא חינמיות אגב

אבל סביר להניח שיש אלטרנטיבה חינמית... אני לא מכיר אחת..

פורסם
  • מחבר

אתה מחפש תוכנה שתיצור לך IMAGE של המחיצה למצב מסויים...

IMAGE =העתק מדויק של מחציה עם כל מה שעליה - מערכות הפעלה/דרייברים/תוכנות/ושאר הקבצים

יש מלא תוכנות שעושות את זה...אבל קח בחשבון שזה שוקל בדיוק כמו ששוקלת המחיצה כרגע

לצורך העניין אם המחיצה (C נניח) שלך בגודל של 15 ג'יגה ..גם העתק הוא 15 ג'יגה..

יש תוכנות שעושות דחיסה לצורך האחסון אבל היא מזערית לא משהו שיוריד יותר מדי.

לגבי תוכנות ... יש לך את Norton Ghost ,SYSTEM WORKS ויש עוד הרבה תוכנות לווא דווקא של SYMANTEC

אם תחפש בגוגל - DISK CLONE SOFTWARE או DISK GHOST SOFTWARE אני בטוח שתמצא אחרות..

יש כמה אופציות לעשות IMAGE/CLONE להארדיסק

יש תוכנות שיוצרות לך רק העתק כמו שאמרתי ויש כאלה שהם יותר כמו SYSTEM RESTORE של WINDOWS

ואפשר לקבוע נקודות שיחזור ולווא דווקא לחזור להתחלה....

אני אישית לא אוהב את זה... כי זה באמת צורך הרבה מקום שלא תמיד בנמצא...

בשביל גיבוי רציני רצוי שהוא יעשה על כונן פיזי נפרד - אחרת אם נהרס הארדיסק אז הגיבוי הזה לא שווה כלום.

בקיצור זה יותר כלי שנועד לחברות ועסקים אשר יש להם עשרות ומאות מחשבים שחייבים להיות בתצורה אחידה

ואז גם משתמשים בGHOST SERVER שמאפשר לשפוך (לשים) העתק על כמה מחשבים במקביל ולחסוך זמן...

אבל עם הזמן והפיכת המשתמש הביתי לעצלן ומפונק :P ...הוא הפך לשימוש כמו שאתה מחפש ...

כדי למנוע את הזמן שבפירמוט .

זה בגדול מה שיש לדעת על הפוקנציה והתוכנות... הן לא חינמיות אגב

אבל סביר להניח שיש אלטרנטיבה חינמית... אני לא מכיר אחת..

סבבה תודה אני יחפש!

ותשמע זה לא לי זה לחבר שלי שהמחשב שלו מבחינת חומרתית במצב ממש גרוע ומשום מה בזמן התקנת הWIN הוא קורס לקח לי אתמול 4 שעות רק להגיע למצב שהWIN עולה :bash:!!! 2 וחצי לקח לי רק לעבור את החלק הראשון(במסך הכחול) וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה אצלו וזה פשוט זמן שחבל עליו....

פורסם

זה רק מחזק את זה שמחשב עם חומרה גרועה בדר''כ גם קצר במשאבי ארדיסק...

אני לא יכול לחשוב על מישהו שגם ככה אין לו הרבה מקום איחסון

שירצה לבזבז את המעט שיש לו על גיבוי..

אבל כל אחד והבחירות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים