עבור לתוכן

המחשב מציג הודעת התחממות. נוספה תמונה.

Featured Replies

פורסם

הקיץ בא ועם זה התחממות המחשב, כנראה.

לפני כמה דקות קפצה לי הודעה באמצע המשחק שמזהירה אותי מהתחממות המחשב. הופתעתי מאוד, כי זה משחק מאוד קל (RYL), וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. (קרה בעבר עם משחק אחר, אבל הורדתי את ה-AA והבעיה נפתרה). מוזר מאוד כי לפני כן שחקתי במשחק אחר, כבד יותר שלקח יותר משאבים מהמחשב (הסנדק 2), ולא היית שום בעיה. איך זה ייתכן? במשחק היותר קל שלוקח פחות משאבים אני מקבל הודעת התחממות, אבל במשחק היותר כבד שלוקח יותר משאבים אני לא מקבל את אותה ההודעה. בנוסף להודעה אין שום דבר אחר שמעיד על חום המחשב. בדקתי עם היד (חאפר, מה לעשות) והמחשב לא מרגיש כ"כ חם כמו שהוא הרגיש עם משחקים אחרים, ובנוסף גם ירידת FPS מה שמאוד צפוי שיקירה ביחד עם התחממות המחשב. אשמח אם מישהו ימליץ לי מה לעשות ואיך לטפל בזה.

אגב- ניקיתי את המאווררים והבעיה ממשיכה בשלה.

אז הורדתי את אוורסט ובדקתי את המעלות. סה"כ הכל נראה תקין למעט הכרטיס מסך שחורג בצורה מטורפת (91 מעלות. אפשר לתגן עליו ביצה, לחמם מים לתה, ואם היה לי SLI הייתי יכל גם להכין טוסטים).

heatj.jpg

-

איך אני יכל לקרר את הכ"מ מבלי להוסיף מאווררים/חומרה כזו או אחרת?

אנא מכם, עיזרו לי!!

פורסם

קצת יותר פרטים על המערכת שלך יעזור

מה המפרט שלך?

כרטיס מסך? איזה קירור יש לו? פסיבי? (ללא מאוורר)

פורסם
  • מחבר

לכרטיס מסך יש מאוורר.

המערכת שלי-

AMD athlon 64 X2 Dual

2.21 GHz.

2 Gig of RAM

לא יודע איזה לוח אם (אשמח אם תגידו לי איך אפשר לבדוק את זה)

8600GT 512 RAM

הנה כל פרטי כרטיס המסך.

http://img524.imageshack.us/img524/3718/gpu.jpg

gpu.jpg

תודה מראש.

פורסם

תלחץ איפה שכתוב MOTHERBOARD

איך הסירקולציה במארז שלך כמה מאווררים יש ?

וזה ממש גבוהה ל8600 ואתה עוד בלי OC

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הוא Asus M2N8-VMX

ואם אני לא טועה, יש לי 2 מאווררים. כמו שזה נראה רק הכ"מ בעייתי. אולי יש איזשהי דרך להגביר את מהירות המאוורר? יכל להיות שבמהירות גבוהה יותר זה יקרר את הכ"מ בצורה יותר טובה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. כשהמאוורר על 100% זה פוגע באורך החיים שלו? ובכלל זה יכל לפגוע במשהו במחשב? [br]פורסם בתאריך: 15.04.2009 בשעה 12:03:32

וואו הוא כתב שם תנ"כ לא קטן בנוגע למהירות מאווררים. אני בספק אם אני אצליח או בכלל יכל לקרוא את זה (ב. ריכוז).

אין איזו דרך פשוטה להעשות את זה? פשוט להגביר את מהירות המאוורר?

פורסם

למחשב לא יקרה כלום ולאורך חיים אני לא בטוח אז אני לא רוצה סתם להגיד אבל רוב הסיכויים שתחליף את הכרטיס לפני שהוא ימות

הבעיה העיקרית זה הרעש ב100%

יהיה יותר קל לך דרך RIVA TUNER

תתקין את RIVA TUNER איפה שהשם של הכרטיס שלך תלחץ על CUSTOMIZE ואז LOW-LEVEL SYSTEM SETTINGS

ומשם נראה לי שתבין לבד -אם יש בעיה נעזור

פורסם

פותח התרד שני המאווררים במארז..אחד בחלק הקידמי מכניס אוויר..השני בחלק האחורי מוציא אוויר ?

בדקת שהגירסה שלך היא לא פאסיבית (בלי מאוורר) ?

ניקת את האבק מההיטסינק של הכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

הרגע הגעתי עם הכ"מ ל101 מעלות במעמס (!!). בדקתי את מהירות המאוור וראיתיש הוא חזר ל-25 אחוז, אחרי שהעברתי אותו ממאה אחוז.

מה הקטע??

ולמר STI- יש לי מאוורר אחד על המעבד, ואחד שמוציא אוויר חם. אם תסתכל כמה הודעות למעלה תראה שכתבתי שיש מאוורר על הכ"מ.

ואין לי שמץ של מושג מה זה היסינסק.

פורסם

מלבד המאווררים של הרכיבים מעבד/ספק וכו..במארז נטו כמה מאווררים יש לך ? רק אחד שמוציא אוויר ?

היטסינק אלו הצלעות קירור שעל הרכיבים..

אחרי שהגדרת את הRPM שמרת את ההגדרות ?

פורסם
  • מחבר

אם כך אז יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר חם. ישלי צלעות קירור על הזיכרון RAM שלי (לפחות נראה לי שזה זה. ברזל כבד כזה ונורא קריר).

וכן שמרתי את ההגדרות והוא עדיין העביר לי את זה מ100 ל25. נכון לעכשיו זה עומד על 100%, נראה אם זה ישתנה שוב על דעת עצמו.

פורסם

מה מצב האבק על הכרטיס , של איזו חברה הוא ?

- בכרטיס הקודם שלי (INNO 3D 8600GT) הגעתי למצב של 71 מעלות במנוחה... אחרי ניקיון 60 מעלות , אחרי שהתאמתי את הצלעות קירור של המעבד + מאורר 45~ מעלות...

פורסם

אולי המשחה הטרמית התייבשה ?.. כמה זמן יש לך את הכרטיס מסך הזה ?.. אתה משחק הרבה במשחקים כבדים ?.. תנסה לנקות אבק ... אם אתה מבין בזה קצת הייתי ממליץ לך לפרק את הכרטיס מסך מהמחשב ולהוציא את הגוף קירור, לנקות אותו טוב, לנקות את המשחה הטרמית מהכרטיס מסך ומהגוף קירור ולמרוח חדשה ... אבל זה בהנחה שאתה יודע לעשות את זה + יש לך משחה טרמית ...

פורסם

תתקין מאוורר בקידמת המארז שיכניס אוויר..כמו כן נקה אבק מההיטסינק עצמו של הכרטיס מסך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים