פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים.אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ?ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה.מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד.מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד).אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר הוא באמת לא מעודכן, אבל לא נראה לי שזה העניין.ה-DOK זוהה לחלוטין בעבר. זאת בעיה שצצה לאחרונה.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לי גם יש DOK כזה,וכשאתה מכניס אותו צריכה להופיעה מערכת הU3,ויש אופציה לexplorer האם במידה ואתה לוחת על זה,אתה רואה את תוכן הDOK?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אני לא טיפש לא מופיע לי בכלל המסך פתיחה של ה-U3. וזה גם לא הופיע לי בעבר בד"כ. אבל היו מופיעים לי 2 כוננים ב"מחשב שלי" - כונן אחד שהוא המידע שלי, וכונן אחר שהוא ה-U3 System (ככה קוראים לו). וכרגע, מופיע לי רק כונן אחד - U3 System וזהו. שומעים את הרעש המוכרשל זיהוי USB, אבל מופיע לי רק הכונן הזה, בלי המידע שלי, ובלי שום דבר אחר. מה הבעיה פה
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים ממ מוזר,אצלי גם אם אני לוחץ על הכונן U3,נפתחת המערכת ההפעלה ויש אייקון קטן בשורת המשימות,אם אתה לוחץ על הכונן גם שום דבר לא קורה?אם לא הייתי מציע לנסות את זה על מחשב אחר,אולי הוא לא תקין.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר כבר ציינתי את כל מה ששאלת עכשיו:1. ה-DOK עובד בצורה נורמלית לחלוטין בכל מחשב אחר.2. שאני לוחץ על הכונן של ה-U3 נפתח לי הכונן, שבותכו נמצאים קבצי ההפעלה של ה-U3, ואין דרך להגיע דרכם למידע - ניסיתי להפעיל, לא הלך.3. אין שום דרך להגיע למידע - ניסית כל דרך אפשרית.פשוט קרה משהו שגרם לזה, אני לא יודע מה, אבל זה מה שאני מנסה לברר. ???הדבר היחי שעשיתי בתקופה האחרונה הוא להסתיר את הכוננים של ה-Recovery של Lenovo שהגיעו מובנים במחשב.אז אני נוטה לחשוב לכיוון של קונפליקט כלשהו באותיות של הכוננים. נשמע הגיוני ?ברגע שאני יהיה לייד המחשב אני ינסה להחזיר את הכוננים ונראה מה קורה, בנתיים אתה מוזמן לזרוק רעיונות כי כרגע זה מה שיש לי.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אני אישית היתי מנסה להעביר את הdok לכונן שונה.start -> run -> diskmgmt.mscלאתר את הdokללחוץ עליו קליק ימיני change drive letterולנסות להעביר לכונן שונה.אם לא עוזר תעשה כך.run -> cmd -> "set devmgr_show_nonpresent_devices=1"compmgmt.msc -> device menegar -> view -> "show hidden..."שם תעבור למטה לכל ההתקנים של הdok שבאפור (כמובן שהוא מנותק) תסיר אותם ותנסה
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אני אנסה, רק בעיה קטנה, ב-Disk Management לא מופיע לי כלום, גם לא הכוננים של המחשב.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים גם אם אתה מנתק את כל הכוננים (משאיר רק ארד דיסק של המע' הפעלה)?תנסה Start -> Run -> Cmd -> diskpart -> lis volתמצא את האות כונן של הDOKותבחר אותה ע"יSel vol 0/1/2/3/4assign letter=zexitותראה אם זה עדיין קורה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.