עבור לתוכן

זקוק להמלצות על משחקים לילדים בגילאי 5-6 וכן לגילאי 8-10

Featured Replies

פורסם

הכוונה בעיקר למשחקים עם "ערך מוסף" ולא ממש למטרת גיימינג.

משחקים לגילאי 5-6 (לבתי האמצעית):

* משחקים עם ממשק גרפי ברור או בעברית פשוטה.

היא אמנם התחילה לקרוא אבל עדיין עדיף ממשק קולי בעברית ו/או ממשק בעברית פשוטה וברורה.

* משחק שמשלב מיומנויות ראשוניות של שימוש במחשב (עכבר/מקלדת וכדומה).

* עדיף משחק "חינוכי" הדורש חשיבה, זיכרון וכדומה ולא סתם טטריס...

משחקים לגילאי 8-10 (לבתי הגדולה):

* לא משחקים מהירים או כאלה שדורשים מיומנות מוטורית גבוהה במיוחד.

* ממשק בעברית או אנגלית פשוטה וברורה.

* עדיף משחקי חשיבה, ידע או הדורשים יצירתיות. אפילו משהו בסגנון פסיכומטרי למתחילים.

* מחפש גם משחקי כניסה לעולם הגיימינג אבל בלי יותר מדי אלימות, יריות וכדומה וגם לא מהירים במיוחד.

אולי משהו בסגנון SONIC למתחילים? מעדיף משהו שדורש מעט יותר "ראש" ופחות לחיצות עכבר.

* דרישות מערכת צנועות (P4 עם RADEON9000 כרגע אבל יש אפשרות לשדרוג אם ממש ממש יהיה צורך).

כרגע אני מסתכל על האתר של קומפדיה אבל קשה מאוד לדעת מה יתאים ומה סתם גימיק שיווקי למשחקים פרימיטיביים ולא מושקעים בטכנולוגיה של לפני 15 שנים ובמחיר של CRYSIS GOLD EDITION :screwy:... מספיק להסתכל על דרישות המערכת כדי להבין זאת.

תודה רבה מראש,

גונן.

עריכה: גם משחקי דפדפן ו/או אתרי תוכן/משחקים מתאימים יתקבלו בברכה. עדיף חינמיים אבל לא חובה.

פורסם

לבת הגדולה אני יכול להציע את SPORE, משחק מעולה! אתה גם תוכל לשחק בו. לילדה הקטנה אני לא יודע מה להציע... בימינו אין הרבה משחקים חינמיים טובים עם מטרות חינוכיות לילדים בגילאים שציינתה... ואלו שמתאימים למטרות פוגעים קשות בכיס

פורסם
  • מחבר

לבת הגדולה אני יכול להציע את SPORE, משחק מעולה! אתה גם תוכל לשחק בו. לילדה הקטנה אני לא יודע מה להציע... בימינו אין הרבה משחקים חינמיים טובים עם מטרות חינוכיות לילדים בגילאים שציינתה... ואלו שמתאימים למטרות פוגעים קשות בכיס

לאילו משחקים אתה מתכוון למשל?

פורסם

סדרת "איתמר וגולדי" או משהו בסגנון....

פורסם

^^

קומפי.

פורסם

אתה יכול לפנות למשחקים ישנים (וחינמיים).

בנושא החשיבה יש משחקים כמו Supaplex, Lemmings, The Incredible Machine וכד'.

יש גם משחקי הרפתקאות (קווסטים), גם בעברית, ויש גם לומדות ישנות כמו של גורדי למשל.

Prince Of Persia (אני מתכוון לישנים) הוא גם דוגמה למשחק פלטפורמה עם קצת חשיבה..

פורסם
  • מחבר

לבת הגדולה אני יכול להציע את SPORE, משחק מעולה! אתה גם תוכל לשחק בו.

SPORE נראה לי קצת מסובך לגדולה ממבט ראשון אבל מעניין מאוד.

^^

קומפי.

היה לי וזרקתי לכל הרוחות. זבל טהור!

כמה אפשר לסבול דמויות מפוקסלות, צרחניות וטפשיות?

תודה בכל מקרה...

סדרת "איתמר וגולדי" או משהו בסגנון....

יש לי שניים שלושה מהסדרה ומעבר לגרפיקה העלובה של שנות ה-80 גם התכנים לא משהו... די רדוד, מוגבל וחוזר על עצמו.

אבל יכול מאוד להיות שיש משחקים חדשים ועדכניים בתחום...

אתה יכול לפנות למשחקים ישנים (וחינמיים).

בנושא החשיבה יש משחקים כמו Supaplex, Lemmings, The Incredible Machine וכד'.

יש גם משחקי הרפתקאות (קווסטים), גם בעברית, ויש גם לומדות ישנות כמו של גורדי למשל.

Prince Of Persia (אני מתכוון לישנים) הוא גם דוגמה למשחק פלטפורמה עם קצת חשיבה..

קווסטים לילדים? בעברית? אתה זוכר שם אולי?

תודה!

פורסם

יש לא מעט. אני אתן רשימה חלקית, את כולם אפשר למצוא במסע אל העבר.

הפנתר הורוד הוקוס פוקוס

הפנתר הורוד משימה בינלאומית

הדג שרצה להיות בלש

עיר בוביה

חברי פחד

(עוד הרבה משחקים של מחשבת..)

Goblins 3 (מתורגם לעברית)

Flight of the Amazon Queen (מתורגם לעברית)

משחקי פאט-פאט

האורגים (מתורגם לעברית. משחק מומלץ מאוד, אני גם מתכוון לשחק בו מתישהו..)

אגב בלי קשר, יש גם את המשחק בונוס שמומלץ מאוד לילדה שקוראת.

חוץ מזה יש גם לא מעט משחקי טריויה ישנים, בינהם את "אתה חושב שאתה חכם?" בקריינות טל פרידמן.

פורסם
  • מחבר

תודה! אני ניגש לנסות...

בכל זאת, הייתי מעוניין אם אפשר במשחקים עם גרפיקה עדכנית יותר מימי ה-DOS וה-WIN95. לא צריך להיות CRYSIS אבל משהו ברמה של משחקים מלפני 4-5 שנים נגיד.

פורסם

למה לילדה בת 5 צריך להיות אכפת מגרפיקה?

פורסם
  • מחבר

^

זה מיועד יותר לגדולה, והעובדה שהיא בת 8 לא מחייבת שימוש בדמויות מפוקסלות עם 8BIT צבע ודיבוב צרחני ומטופש באיכות 4KHZ. גרפיקה נורמאלית זה לא חובה אבל בהחלט רצוי ;)

פורסם

יש אתר מצוין בשם "הסוד של מיה": sodmaya.co.il

הוא מחייב הרשמה ותשלום חודשי של 25 ש"ח, אבל הוא בין המושקעים שראיתי בעברית.

מכיוון שכל נושא בו מחולק למספר רמות, הוא עשוי להתאים לשתי קבוצות הגיל.

למה גם לי יש תחושה שכל משחק שלא מיועד לגיימרים עובר downgrade אוטומטי בלכ הקשור לגרפיקה/סאונד ותוכן?

פורסם

אני ממליץ על הremake של Pirates שנקרא live the life . הוא משחק מולטיג'אנר מוצלח שיש בו שליטה די קלה והאלימות שם מרוכחת מאוד. קניתי אותו די מזמן בפריק ודי נהנתי. היום אני חושב שהוא עולה איזה 50 שקל. המשחק באנגלית אבל לא דורש הרבה קריאה.

פורסם

לדעתי בשביל הגדולה עדיף משחק באנגלית - יותר אנגלית[לקרוא, או אפילו לדעת שהאופציה הראשונה זה להמשיך את המשחק] בגיל הזה מאוד משפיעה על הגילאים המאוחרים יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים