עבור לתוכן

מנהלי הורדות - עובד או שעובדים עלינו?

Featured Replies

פורסם

תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי.

למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?

פורסם

מנהלי הורדות עושים בדיוק מה שהשם שלהם אומר שהם עושים - מנהלים אותם בדרך כזאת או אחרת.

אני משתמש ב IDM כול כך הרבה זמן שאני לא זוכר. הוא מעולה בשבילי (חוץ מבפעמים שההורים שלי בטעות מוחקים לי את כול הרשימה של מה שהורדתי).

או בקיצור , עובד אם אתה לא מפגר.

פורסם

לרוב עובד.

פורסם

הדבר היחידי שיכול להשפיע בצורה מורגשת כלשהי זה האפשרות למספר חיבורים ככה שדמיין שאתה מוריד במהירות 10 ואתה יכול להוריד על 100 לפי החבילת אינטרנט שלך אז ההורדה תתחלק נניח ל10 ואז כל הרוחב פס ינוצל

כמובן שהיום יש הגבלות גם על זה ככה שיש ויש

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על הפונקציות האחרות שיש בתוכנות האלה. רק על האם ההורדה באמת יותר מהירה. כמו שאמר זה שמעלי, גם אני הבנתי שהתוכנה יודעת להתחבר במספר חיבורים לאותו השרת. אבל השאלה איזה אתרים כן נותנים להתחבר והאם זה באמת משפיע כל משתמש במהירות חיבור ממוצעת

פורסם

בדוק לבד, תתקין FLASHGET כנס לhttp://vip-file.com/ ותעשה TEST DOWNLOAD SPEED, תוריד קודם דרך הדפדפן ואחר כך דרך FLASHGET

פורסם

היתרון הגדול במנהל הורדות זה שניתן להכניס כמות לא מוגבלת של mirrors לאותה הורדה.

פורסם

אני נורא מחבב את DAP למשל. מצליח להגיע אצלי לפעמים גם למגה לשניה (לסחוט טוב טוב את החיבור שלי).

פורסם

לי זה עובד. כמעט בכל הפעמים בתוכנת ניהול הורדות, ההורדה מהירה יותר. אין כאן שום עבודה בעיניים, כמו שנאמר התוכנה מתחברת מספר חיבורים לשרת ובכך משפרת את מהירות ההורדה. שלא נדבר על זה שאפשר להפסיק הורדה ולהמשיך וכו'..

אני משתמש ב-orbit. כמו flashget, רק יותר קלילה ובלי כל הפרסומות.

לא התחברתי לממשק של ה-dap.

פורסם

אני לא מדבר על הפונקציות האחרות שיש בתוכנות האלה. רק על האם ההורדה באמת יותר מהירה. כמו שאמר זה שמעלי, גם אני הבנתי שהתוכנה יודעת להתחבר במספר חיבורים לאותו השרת. אבל השאלה איזה אתרים כן נותנים להתחבר והאם זה באמת משפיע כל משתמש במהירות חיבור ממוצעת

גם אני משתמש בIDM ולפעמים כשאני מוריד משרת על מהירות נמוכה אני עובר אליו והוא מוריד בשיא המהירות של החיבור שלי.

בקשר לשאלה באיזה אתרים מאשפרים את החיבור בדרך רוב האתרים מאפשרים אבל יש את האתרים האלה שאומרים"אתה רוצה להוריד מהר תשלם" כמו רפיד שר שם אם אתה מוריד בדרך חינמית אז השרת לא מאפשר להוריד ביותר ממקור אחד אבל אם תשלם זה יאפשר.....

פורסם

אני משתמש עם DAP וזה עובד,כבר שנים שאני עובד איתה ותמיד יש הבדל איתה ובין המנהל רגיל שאין לו אופציה לחיבור מרובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים