עבור לתוכן

OC ל e8400+ga-ep45-ds3l

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון שלום לכולם :) אני חדש פה

ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא:

מעבד : e8400

קירור למעבד : AC XTRME

לוח : ga-ep45-ds3l

זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ

כ. מסך : GTX260 216

ספק : 650W

מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ?

ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים

תודה רבה מראש :xyxthumbs:

פורסם

יש לך מדריכים מצוינים באתר שאף אחד לא יוכל להסביר יותר טוב מהם , אי אפשר להגיד לך מה המקסימום אם המפרט שלך כי לכל מעבד יש אישיות משלו ( כן כן באמת )

אני חושב שתוכל להגיע ל4GHZ + אם המפרט הזה

וכמובן ברוך הבא לאתר וחג שמח שיהיה לך.

פורסם
  • מחבר

יש לך מדריכים מצוינים באתר שאף אחד לא יוכל להסביר יותר טוב מהם , אי אפשר להגיד לך מה המקסימום אם המפרט שלך כי לכל מעבד יש אישיות משלו ( כן כן באמת )

אני חושב שתוכל להגיע ל4GHZ + אם המפרט הזה

וכמובן ברוך הבא לאתר וחג שמח שיהיה לך.

דבר ראשון תודה רבה

דבר שני אתה יכול לכוון אותי איפה המדריכים? אני לא מוצא אותם

פורסם

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

בבקשה

בקיצור , כל מה שאתה צריך נמצא באפשרות הראשונה משמאל למעלה בBIOS אחרי שאתה מדליק את המחשב.

יש לך שם את אפשרות המכפלה , הFSB , המתחים התדרים של הזכרונות , מה שאתה צריך לעשות זה לעלות בהתחלה טיפה טיפה את הFSB לראות שהמערכת עולה , ולאחר כל מספר FSB שאתה תקבע לעצמך תעשה בדיקת מאמץ אם תוכנות לבדיקת מעלות ותראה איך הולך , במידה ובתדר מסוים המערכת לא עולה צריך בדרך כלל להוסיף מתח למעבד/ לזכרונות/לגשר הצפוני ( דברים אלו יגרמו לעליה בטמפרטורות ) יותר מתח משמע יותר חום מן הסתם , בדיקות מאמץ מומלצות הם OCCT , ORTHOS , PRIME95 , INTEL BURN TEST וישנם עוד , את טמפרטורת המעבד היית ממליץ לך לבדוק בעזרת התוכנה RealTemp .

טמפרטורות שלא מומלץ לעבור יש בנעוץ .

אני חושב שבדיקות מאמץ אם מערכת כמו שלך הייתי מתחיל לעשות אחרי 400FSB שזאת אומרת 3600MHZ , לפני זה יהיה בזבוז של זמן , אבל זה כבר תלוי בך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים