פורסם 2009 באפריל 1316 שנים דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים יש לך מדריכים מצוינים באתר שאף אחד לא יוכל להסביר יותר טוב מהם , אי אפשר להגיד לך מה המקסימום אם המפרט שלך כי לכל מעבד יש אישיות משלו ( כן כן באמת )אני חושב שתוכל להגיע ל4GHZ + אם המפרט הזהוכמובן ברוך הבא לאתר וחג שמח שיהיה לך.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר יש לך מדריכים מצוינים באתר שאף אחד לא יוכל להסביר יותר טוב מהם , אי אפשר להגיד לך מה המקסימום אם המפרט שלך כי לכל מעבד יש אישיות משלו ( כן כן באמת )אני חושב שתוכל להגיע ל4GHZ + אם המפרט הזהוכמובן ברוך הבא לאתר וחג שמח שיהיה לך.דבר ראשון תודה רבה דבר שני אתה יכול לכוון אותי איפה המדריכים? אני לא מוצא אותם
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/בבקשהבקיצור , כל מה שאתה צריך נמצא באפשרות הראשונה משמאל למעלה בBIOS אחרי שאתה מדליק את המחשב.יש לך שם את אפשרות המכפלה , הFSB , המתחים התדרים של הזכרונות , מה שאתה צריך לעשות זה לעלות בהתחלה טיפה טיפה את הFSB לראות שהמערכת עולה , ולאחר כל מספר FSB שאתה תקבע לעצמך תעשה בדיקת מאמץ אם תוכנות לבדיקת מעלות ותראה איך הולך , במידה ובתדר מסוים המערכת לא עולה צריך בדרך כלל להוסיף מתח למעבד/ לזכרונות/לגשר הצפוני ( דברים אלו יגרמו לעליה בטמפרטורות ) יותר מתח משמע יותר חום מן הסתם , בדיקות מאמץ מומלצות הם OCCT , ORTHOS , PRIME95 , INTEL BURN TEST וישנם עוד , את טמפרטורת המעבד היית ממליץ לך לבדוק בעזרת התוכנה RealTemp .טמפרטורות שלא מומלץ לעבור יש בנעוץ .אני חושב שבדיקות מאמץ אם מערכת כמו שלך הייתי מתחיל לעשות אחרי 400FSB שזאת אומרת 3600MHZ , לפני זה יהיה בזבוז של זמן , אבל זה כבר תלוי בך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.