פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים ניסתי פעם לשלוח להם אי מיילים בגלל שהסי די קי שהביאו לי היה דפוק וסתם לא דובים ולא יער נאדה לא קיבלתי תשובה עד עכשיו
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים דבר ראשון שנה כותרת!דבר שני הסידיקי שגנבו לך היה מקורי?אל תשקר לא יהרדו אותך פה אם הורדת משחק!
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים קודם כל זה באמת WAREZשנית כל ניסית לקרוא את חוקי הפורום? אתה יודע הת'רד הזה שכתוב עליו חובה לקרוא זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים.דאג לכתוב כותרות ענייניות. כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים.BAD IDEA:הצילו!עזרה!!!!!גבר מי שעוזר!איך אני עושה X????????????????GOOD IDEA:איך לעשות X +Y?חוק מור לאן?בעיה X בY
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים BAU יש לי חבר שגנבו לו את הסידיקי איזה 100 אנשים אז הוא שלח אי מייל לאיזה אחד מ-VALVE והוא אמר שאם חבר שלי יוכיח לו שהוא באמת קנה את המשחק אז הוא יביא לו סידיקי חדש. חבר שלי צילם לו במצלמה את הקופסא המקורית של המשחק והבנאדם שלח לו סידיקי חדש מעולה ומחק את הישן מהמערכת.
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי :lol: בחייך, לפחות תמציא תירוץ מקורי לזה שאתה לא רוצה להוציא 50 ש"ח על משחק שאתה "מממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב".
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים למרות שהוא חושב שאנחנו ממש ממש טיפשים וזה שאלה ממש ממש ממש (דה ז'ה וו?! ;D) מפגרת כי מי יתן לו?!אבל זה לא ווארז זה שאלה "הגיונית" לחלוטין....
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים אני חושב שקראתי שאי אפשראפשר, וזה כדאי כי blue shift עולה הכי זול.אגב..אני לא מבין...הכותרת עוד לא שונתה והדיון עוד לא ננעל?
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים למה לנעול?!מה כבר על דברים שהם בסדר נועלים?!לא העבירו שום מידע או דברים לא חוקיים!
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים למה לנעול?! מה כבר על דברים שהם בסדר נועלים?! לא העבירו שום מידע או דברים לא חוקיים! אמרתי לנעול כי הוא עוד לא שינה כותרת, העירו לו כבר פעמיים (אתה בעצמך הערת על זה) והכותרת עוד לא שונתה. אבל לא שמתי לב שפותח התר'אד לא נכנס עד עכשיו..., הוא כנראה ישנה כבר את הכותרת כשהוא ייכנס להבא בקשר לCd-Key, מישהו אמר לי שאפשר לשלוח אליהם הודעה שזרקת את הקופסא של הדיסק ולא ידעת שצריך את הCd-Key, וישלחו לך חדש... נשמע לי שטותי...אבל מי יודע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.