עבור לתוכן

אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות של SHURE. יש איזה מקום שאפשר להתרשם מהם?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

Reviews on the Internet maybe? :nixweiss:

I realy don't think any shop will let you try a set of inear headphones

פורסם

^

גם אני חושב כך,

למה דווקא SHURE?

מה השימוש בהן בכלל?

פורסם

Read my review of the scl2 a few pages back

פורסם
  • מחבר

למה אתם כותבים לי באנגלית? :o

ואני מחפש אוזניות לשמוע בעיקר בטיסות או סתם להאזין בחדר.

וקראתי שיש לSHURE פטנט על אקוסטיקה ובידוד של אוזניות, וגם האוזניות שלהם נראות הכי איכותיות.

לא אכפת לי להשקיע אפילו 1000 שקל בשביל אוזניות איכותיות באמת.

פשוט נמאס לי מכל האוזניות ב250-350 שקל שנהרסות אחרי שנה-שנתיים.

פורסם

למה אתם כותבים לי באנגלית? :o

ואני מחפש אוזניות לשמוע בעיקר בטיסות או סתם להאזין בחדר.

וקראתי שיש לSHURE פטנט על אקוסטיקה ובידוד של אוזניות, וגם האוזניות שלהם נראות הכי איכותיות.

לא אכפת לי להשקיע אפילו 1000 שקל בשביל אוזניות איכותיות באמת.

פשוט נמאס לי מכל האוזניות ב250-350 שקל שנהרסות אחרי שנה-שנתיים.

טוב כול אחד והפאטיש שלו

אבל להשקיע על אוזניות כפתור אלפיה זה יותר מידי לדעתי .!! :s07:

פורסם

אנחנו כותבים באנגלית כדי לחרפן אותך :silly:

סתם, פשוט אתה יודע לפעמים אנשים כותבים מהפלפון\אייפוד ולא תמיד יש בדברים האלה אנגלית.

לגבי האוזניות, אז כמו שכבר כתבתי אני לא מאמין שאף חנות תתן לך לבחון אוזניות אין-איר, אז תצטרך כנראה להסתמך על ביקורות מקצועיות.

1K זה סכום מכובד ביותר, אם אתה הולך על SHURE יש לך למשל את זה:

http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=4492

רק שתדע לך שגם אוזניות יקרות מאוד יכולות להרס בקלות (על SHURE דווקא יצא לקרוא הרבה פעמים שהן נהרסו אחרי שנה של שימוש), במיוחד אם לא שומרים עליהם.

אישית אני מעדיף את סנהייזר, הנאציםגרמנים האלה בהחלט יודעים איך לבנות דברים חזקים ועמידים ;). בסכמום הזה יש לך את זה:

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={7A3108D1-091A-4530-80E4-6151B7322EDC}

אגב, לאיזה מקור האוזניות יחוברו? יכול להיות שלהוציא סכום כזה יהיה סתם overkill אם מדובר במקור לא מקצועי.

פורסם
  • מחבר

אוזניות שמיועדות לאייפוד

והגרמנים דווקא עושים אוזניות לא רעות בכלל אבל הם נהרסות מהר בצורה מפחידה.

בסט הראשון של סינהיזר שקניתי, אוזניה אחת הפסיקה לעבוד אחרי שהיא היתה בתוך האוזן שלי בזמן שרצתי (כנראה מהזיעה ניהיה שם קצר)

ובסט השני קניתי אוזניות גם של סינהיזר אבל קצת יותר איכותיות ושם באופן מוזר ביותר הגומי שעוטף את החוט פשוט התחיל להיקרע בלי שום סיבה.

ולגבי התקציב המשוגע שאני רוצה להשקיע אז זה בגלל שיש לי מערכת באוטו שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ואני שומע רק דרך האייפוד (בלי דיסקים וכל הכאב ראש הזה)

ואני פשוט נהנה לשמוע מוזיקה באוטו, שומעים הכל כל כך נקי וטוב ואז שאני חוזר הביתה אני שומע את אותו השיר באוזניות ואני מתבאס, ויחסיתי שומעים מעולה באוזניות שלי.

פורסם

מוזר, לי דווקא יש נסיון טוב עם סנהייזר. היו לי כמה זוגות אוזניות שלהם מכל מיני סוגים ואף פעם הם לא נקרעו או התקלקלו (אפילו הCX300 שלי שעברו התעללויות על ימין ועל שמאל).

בכל אופן, התקציב לדעתי לא משוגע (למי שיכול להרשות לעצמו כמובן...) ובשביל אייפוד זה בסדר גמור (לא יודע איזה דגם בדיוק יש לך, אבל בכל מקרה יש להם רכיבים איכותיים), אז ההחלטה שלך.

אגב אני מניח שיש לך נסיון עם אוזניות INEAR? (שהן שונות מאוזניות "כפתור" רגילות). אם לא קח בחשבון שלמי שלא רגיל להן זה יכול להיות מוזר בהתחלה ויש אנשים שלא מתרגלים לזה (אני דווקא כן אוהב את הסוג הזה, אבל זה טעם אישי).

פורסם

ולגבי התקציב המשוגע שאני רוצה להשקיע אז זה בגלל שיש לי מערכת באוטו שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ואני שומע רק דרך האייפוד (בלי דיסקים וכל הכאב ראש הזה)

ואני פשוט נהנה לשמוע מוזיקה באוטו, שומעים הכל כל כך נקי וטוב ואז שאני חוזר הביתה אני שומע את אותו השיר באוזניות ואני מתבאס, ויחסיתי שומעים מעולה באוזניות שלי.

אתה עושה פה השוואה לא נכונה שבחיים לא תצא ממנה.

אתה לא יכול להשוות סאונד של מערכת שמע לרכב בשווי עשרות אלפי שקלים לאוזניות.

עוצמות ובאסים אתה לא יכול לקבל בשום אופן בצורה זהה או גבוהה לאוזניות.

לגבי האיכות - אני לא יודע על איזה מערכת ברכב אתה מדבר(רמקולים/הגברה) - אבל סביר להניח שהאיכות גבוהה מהרגיל(ואם יושב לך איזה ג'נסיס בתא מטען ואלמנטים איכותיים בפנים הרכב - אתה בכלל יכול לוותר על החיפוש לאוזניות איכותיות יותר)

אין לי המלצה ספציפית לתת לך לגבי אוזניות, רק רציתי להבהיר לך את הנקודה החשובה הזאת.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שאין שום אוזניה שיכולה להשתוואות למערכת שלמה של רמוקלים

אבל אני יודע שיש בשוק אוזניות עם באס טוב שאפשר להנות מהם.

ויש לי מערכת של קנווד עם רמקולים אינפיניטי קאפה וסאב של קיקר אני חושב, מגבר אחד לרמקולים ומגבר אחד לסאב.

פורסם

אני משתמש עם AKG ,אלה:

http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=749&cID=147

יקרות כמובן, באופן כללי אני עורך איתן מוזיקה ,הן נותנות לי עוד סוג של מדד לגבי הסאונד מיקס הסופי, על כל פנים, אני ממליץ לך ללכת על AKG באופן כללי, תראה בדף של האוזניות שם ,אני אישית ממליץ לך על זה :

http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=882&cID=147

במידה ויש תקציב, (אמרת עד 1000) , בהתחלה רציתי את אלה אבל בגלל סתם גחמה של אהבת איבזור מתקדם מצידי, לקחתי את ה AKG K701 :P

אז כפי שאמרתי, בדקתי את הAKG K271 MKII והן יספיקו לך מעל ומעבר, לא תצטער.

תבדוק את העיניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים