פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום,יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLEלא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZיש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום..ד"א.המפרט רשום בצד.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים התדר הוא לא התדר הנכון, זה מוזר... אתה נמצא גם במחלק זיכרון גבוה. אתה בOC?תן עוד צילומים מCPU-Z, על הפרטים של המעבד.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים משום מה המעבד אצלך פועל בOC, יש לו מכפלה של 21, ואם אני זוכר נכון היא צריכה להיות 20...נסה לקבוע את התדר לזיכרון ידנית בביוס ל667, ככה הוא יהיה בתדר שהוא אמור להיות. אם צריך, תעלה תזמונים.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אחי אני לא רוצה לעשות סתם,אתה בטוח שאני צריך לשנות בביוס את התדר? זה נראה כאילו אתה לא סגור על עצמך אחי.ואם כן אז איך אני משנה את זה בביוס באיזה לשונית תן לי בבקשה כיוון.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים בביוס אתה צריך לשנות את מחלק הזיכרון. עכדיו הוא 2:8, תנסה לקבוע אותו על 2:10 אם אפשר, ואם לא, תשחק איתו כך שתדר הבאס ישאר על 133 ושתדר הזיכרון יקבע ל667. אני לא בטוח לגבי הלשונית כי אני לא מכיר את הביוס שלך, לחפש משהו שקשור בOC וכל מיני תדרים...
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מדריך ספציפית לזה אני חושב שאין, אבל מדריך לOC יכול לעזור לך לא רע. פה באתר בתוך הקטגוריה "כתבות" יש "מדריכים", שם תמצא את זה.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים פותח הדיון , נסה גם את האפשרות לבצע RESTORE להגדרות בביוס באפשרויות בצילום מסך ואל תשכח כמובן גם לעשות שמירה לפני היציאה מהביוס . אולי זה יעזור באיפוס הגדרות ..נסה את האופ' הראשונה ובדוק לאחר מכן עם ה-CPU-Z . [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר כנראה שצדקתם,נכנסתי להגדרות בביוס ואני רואה שהמערכת בכל מיני מצבים של TURBU יכול להיות שהטכנאי עשה לי OCבנוסף ב CPU-Z המעבד בלי OC צריך לרוץ על 2.66, ולפי התמונה שהעליתי הוא רץ על 2.8..וכנראה שהוא עשה משהו לא נכון ובגלל זה הזכרונות לא עובדים במהירות שהם צריכים.יש לי בביוס Q-FLASH שאני יכול לשמור את ההגדרות בדיסקט ואז אני יעביר את הביוס באפשרות שרשמת לי,להחזיר למצב סטנדרתי ואז נעלה תמונות..בכל מקרה הייתי רוצה להעלות תמונות מהביוס. איך אני יכול לצלם תמונות מהביוס?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים המכפלה של המעבד היא 21 במקום 20 במקור, זה יעלה את התדר של המעבד אבל זה לא אמור להשפיע על הזכרונות.בכל מקרה, תמונות מהביוס זה רק עם מצלמה שתצלם איתה את המסך.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר עשיתי בביוס הגדרות אופטימליות וזה לא שינה משהו.. זה נשאר במצב TURBO.בכל מקרה המכפלה בביוס מופיעה על 20, ואי אפשר לשנות את זה מעל ל 20.לפי מה שהבנתי הנתונים בביוס הם הכי מדוייקים משאר התוכנות .לפי התמונות שהעלתי הזכרונות שלי רצים במהירות הנדרשת מהם ? 1333MHZ? לא לשכוח שהם ב TRIPLE.בבקשה עזרה אני חייב לדעת אם המערכת רצה במהירות הנדרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.