פורסם 2009 באפריל 1316 שנים יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים הזיכרון מגביל אותך..אתה יכול לנסות לראות אם הוא מצליח להגיע ליותר..ואל תייחס חשיבות לקריאה של מערכת ההפעלה..אם בCPU-Z מזוהה מה שצריך..הכל תקין..
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר עד כמה הזכרון מגביל אותי? אין לי מטרה להגיע ליותר מידיואיך מעלים אותו? סליחה על הבורותוהמעלות טובות נכון?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים לא ציינת איך בדקת את היציבות של המערכת.לעלות FSB ולהכנס ל-WINDOWS זה לא בהכרח אוברקלוק תקין.(אצלי אפשר לעשות 430X9 ללא נגיעה במתחים, אבל הוא לא יהיה יציב בבדיקות מאמץ.)
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים עד כמה הזכרון מגביל אותי? אין לי מטרה להגיע ליותר מידיואיך מעלים אותו? סליחה על הבורותוהמעלות טובות נכון?מהירות במחשבים זה כמו כסף - אין יותר מדי !
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר אתה לא עוזר לי..אני שואל איך אני מעלה את הMHZ של הזכרונות ואיך אני יודע שזה בטוח
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים איך אתה מעלה ? על מנת לשלול רכיבים אחרים..תישאר על אותו הבאס ותוריד מכפלה למינימום (X6)..לאחר מכן תבצע בדיקות יציבות..תקין...מכאן אתה מתחיל בOC לזיכרון..תגדיר מחלק של 1:1..ותעלה את הבאס..תבצע בידקות יציבות וכו..עברת מה טוב..לא..תן עוד מתח לזיכרון..שחרר תיזמונים..
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר איך אתה מעלה ? על מנת לשלול רכיבים אחרים..תישאר על אותו הבאס ותוריד מכפלה למינימום (X6)..לאחר מכן תבצע בדיקות יציבות..תקין...מכאן אתה מתחיל בOC לזיכרון..תגדיר מחלק של 1:1..ותעלה את הבאס..תבצע בידקות יציבות וכו..עברת מה טוב..לא..תן עוד מתח לזיכרון..שחרר תיזמונים..לאט לאט אחי, אני לא מבין ישר את כל השלבים שאמרתבמצב בשאני בו עכשיו בOCCT בבדיקה של שעה אין שום בעיהעכשיו אני יוריד מכפלה למינימום, לעשות עוד פעם בדיקה? נגיד תקיןעכשיו אני מתחיל OC לזכרון, ושאלתי, איך אני עושה אותו איפה המחלק הזה איך אני מגדיר את זהסליחה על הבורות :\
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אחרי שהורדת מחלק תריץ בדיקה..תקין..מה טוב..כנס לביוס וחפש SPD..תגדיר אותו ל2.0 שזה הכי נמוך..לאחר מכן תתחיל לעלות את הבאס..ותראה מה הולך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.