עבור לתוכן

דילמה בקשר להרכבה של קרור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

האלן

הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה.

דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה

תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב.

הצעות ?

תודה

פורסם

אם אי פעם החלפת קירור למעבד אז הערקון הוא אותו עקרון.

מוריד את הישן, שם את הצלעות הקטנות יותר על הזכרונות, אח"כ את הצלע הגדולה על הליבה ומחזק עם ברגים. כל עוד תעבוד על משטח ללא חשמל סטטי (כמו שולחן עץ) ולא תשבור שום דבר אתה דיי בטוח.

פורסם

פותח התרד לא צריך ל :o..ההתקנה פשוטה..יש הוראות מסודרות עם הקירור..במקרה ואתה לא בטוח..שאל כאן לפני שאתה מבצע משהו בהתקנה..

כמו כן יש לך לא מעט סירטונים בYOUTUBE על אופן ההתקנה וכו..תריץ חיפוש קטן..

פורסם
  • מחבר

אם אני ארכיב קרור סטוק לכרטיס המעפן,זה אותו עקרון פחות או יותר ?

אגב הקרור לזכרונות לא חייב לשים נכון ? כרגע אין לי שום קרור על הזכרונות

פורסם

עקרון הוא כמו בכל קירור..תסיר את הישן..תתקין את החדש.. ;D באופן הוא שונה..זאת אומרת לכל אחד יש את הברגים שלו..הקליפסים שלו וכו..

וקירור למיצבי המתח והזיכרון את החייב להשים (זה מגיע כבר עם הAC)..כרגע הקירור סטוק שלך דואג להם..

ולפני הכל ניסת לנקות אבק..לעלות RPM ?

פורסם
  • מחבר

כן אבק ניקיתי ומהירות המאורר אני לא יכול להגביר.

Accelero S1 Rev. 2 מגיע ללא מאוררים,הוא יהיה יותר אפקטיבי מהסטוק ? או שעדיף לקנות אותו עם המאוררים ?

פורסם

מה זאת אומרת לא יכול ? ניסת לעלות את הRPM עם RIVA TUNER ? יש לך את הגרסה עם הקירור סטוק ?

והAC לא יהיה הכי אפקטיבי בלי מאוורר.אתה חייב להוסיף לו מאוורר..

פורסם
  • מחבר

סטוק.אני לא יכול להגביר את המהירות בדקתי את זה.לפי מה שהבנתי כדי להגביר צריך שלוש כבלים לי יש שתיים בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

זאת לא הבעיה אחי,ההרכבה זה מה שמדאיג אותי :bash:

פורסם

אין לך מה לדאוג יש הוראות מסודרות..ואם תסתבך שאל בפורום..

כמו כן אני מציע לך להריץ חיפוש קטן בYOUTUBE..יש שם המון סירטוני הרכבה של הקירורים..

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

אגב כל הסירטונים ביוטוב מראים את הכרטיס עם הקרור,ואז אתה רואה את ה "אחרי"(אחרי שהריכבו אותו שלא מופיע בסרטון)

פורסם

אגב החלטה נכונה הS1, אני אישית מכור אליו וכל כרטיס שהיה לי פשוט הצמדתי לו S1 בלי לחשוב פעמיים

חשוב לזכור כמה דברים

מאורר עליו יהיה דבר קריטי וחשוב, ממש לא חייב מאורר חזק אפילו מאוורר פשוט ביותר יספק את העבודה

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שפיספסת את אלו..

http://www.youtube.com/watch?v=e5rF4F3E_5I

:xyxthumbs:

איזה גבר,אחי שים לב שהם לא מראים איך הם הרכיבו את הגוף קרור אלא רק את הקרור לזכרונות.קיצר אני אקנה ויקח סיכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים