עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהרוב מגדירים ערס כאחד ששומע מוזיקה מזרחית ודיכאון מדבר בקולניות אוהב להידרדר למכות וכו'...

טוב כנראה שלא צריך לקרוא לנחמדים יותר ערסים...

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואו... בטח נורא עצוב להיות אתה... להגיד את כל מי ששומע מזרחית כערס ואת כל השאר כפריקים...

פורסם

אם ככה זה אומר שחצי מדינה ערסית אמא שלי ערסית ואבא שלי אבו ערס....חחח

פורסם

אם ככה זה אומר שחצי מדינה ערסית אמא שלי ערסית ואבא שלי אבו ערס....חחח

אז ממשגל של אמא ערסית ואבא אבו ערס יוצא פלפל

פורסם

וואו... בטח נורא עצוב להיות אתה... להגיד את כל מי ששומע מזרחית כערס ואת כל השאר כפריקים...

לא אמרתי את זה,אפילו אני מכיר כמה ששומעים גם רוק מזרחית וקלאסית.

קח דוגמא לאיזה מקרה עם חבר שלי:

חבר שלי הוא כמו בדיוק כמו ערס ונראה לי שאני לא צריך לפרט כבר...

בכל מקרה בהתחלה שהכרתי אותו והחברים שלי הכירו אותו כולם אמרו לו שהוא ערס והוא אמר שהוא לא...הוא גם אמר לי שאני פריק בגלל שאני שומע רוק איך שהתחלנו להכיר יותר טוב שני התיאורים האלה ירדו מנושאי השיחות שלנו.

פשוט יש כמה שהם נחמדים והכל אבל אם יעצבנו אותם כל התכונות ה''ערסיות'' יצאו , והם עדין שומעים מוזיקה בקולי קולות וכל שאר הדברים שאמרתם...אבל האופי שלהם שונה מאלה שמשחקים אותה עבריינים קטנים.

פורסם

פאק הגענו למצב שלא בן אדם מעצב את המוסיקה אלא המוסיקה מעצבת את הבנאדם.... זה לא טוב.... תלמדו לשמוע מה שאתם אוהבים בלי להפריע לאחרים ולהשאר מי שאתם, חברה אנושית היא גוף חי ולכל גוף חיי יש צרכים, בזה שאתם יושבים ומתלוננים על צרכים של חברה אנושית בלי לעשות כלום בשביל לשפר את זה... משפט סיני עתיק אומר- "אם לא תידרך על החרא הוא לא יסריח"... תסיקו מסקנות לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים