עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

עזוב מערכת ב 5000 הם שומעים שירים שהורידו מהאימיול (טורנו יותר מידי מסובך) וכדי ל להיות פראיירים ולא לבזבז מקום הם שומעים שירים בפול ווליום על 32KB/S

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תצחקו תצחקו שהבן אדם לא יתבעס.

מי ישמע אתה כל שיר שיוצא אתה קונה אותו

שירי דיכאון לא הולכים ב''דיסקים'' הכל הולך ברשת

כל זמר שאתה תביא תמיד זמר דיכאון אחר מכר הרבה יותר דיסקים ממנו גם בלי רעש מהתקשורת שבכלל לא שמה על הזמרים האלה לעומת האלה שכן.

ראה דוגמא של תמיר גל שמכר 220 אלף עותקים יותר מכל זמר אחר בארץ

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כשהם יתחילו לנגן\ לשיר קצת יותר טוב\ מקצועי מאדם ממוצע שמתאמן במקלחת אז תדבר על דיסקים "מקוריים"....

ובכלל, איך הגעתם לדיון על מוסיקה? :bash:

פורסם

הקשר בין מוסיקה למזרחית/דיכאון הוא מקרי בהחלט.

אז אני מבקש...

פורסם

אחותי ערסית, שאלוהים ישמור. אני לא מאחל לאף אדם מכה כזאת.

במצבים כאלה חבל מאוד שאני לא ערבי (ואני ימני קיצוני) אז ממזמן היה מתחולל פה רצח על פגיעה בכבוד המשפחה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ושתבינו, יש גם בצד השני אותו דבר

יש פריקים נורמלים, שסך הכל אוהבים לשמוע הארדקור, דת', דוום(טוב נו פחות נורמלים) , והם ישארו נורמלים

אבל יש ממש ממש חולי נפש, אלה עם השטניזם, מזל שהם מעט

יצא לי לראות (לא ליהיות חס ושלום) מה זה מסיבות דם וכל הזבל הזה שמבחינתי צריך להעלים ודחוף

אוייי זה גועל נפש

או שבמסיבות של להקות כמו behemoth שהם , תסלחו לי, בהמות, שזורקים שם דם על אנשים

פשוט גואל

אלה בדיוק הבררה של הצד השני, ויסלחו לי אם הם קוראים את זה

ואני הוא זה שבא לעשות קצת סדר בזיוני שכל...

אם מישהו שומע משהו קצת יותר קיצוני מהארדקור (חרא) , דת', דום הוא שטניסט חולה נפש? לא, זה מה שנקרא בעברית מודרנית "טעם מוסיקלי"

ואתה עושה בלבול ענק בין מסיבות להופעות..

יש להקה בשם בהמות', שהיא להקת מטאל מעולה, (ואני בטוח שאתה לא יודע מה זה בהמות'.. ולא, זה לא "בהמה" ברבים. ) והולכת להופיע בארץ בקרוב בפעם השלישית\רביעית

אין שום דם בהופעות של בהמות'. להפך, הם להקה ממש לא קיצונית (גם מבחינת הז'אנר, גם מבחינת פוזה) בלי כל השטויות בהופעות (ולהקה קיצונית ש"זורקת דם" על אנשים לעולם לא תופיע בישראל..)

והאמת, אני לא רואה מה הופך "זריקת דם על אנשים" שונה\פחות טוב ממה שהולך בקליפ הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=Kv2ikftGDwM

ולא ראיתי אף אחד פותח פה על הקליפ הזה... (כי אין למה, בתכלס זה רק אקט נחמד ומצחיק שמוסיף לחוויה.. אין שום דבר פסול בלהקת בלאק מטאל שתופיע ותשפריץ נוזל דמוי דם על השורות הראשונות באמצע ההופעה. סה"כ זה מתאים למוסיקה ומעצים את החוויה של ההופעה. כמו פוגו, למשל..)

מסיבות דם? כת השטן? חבורה של ילדים פוזרים עד גיל 16, מטומטמים ומסוממים שלא יודעים בכלל מה זה שטניזם (כמו רוב האנשים, ובדיוק כמוך) (ולא, אני לא שטניסט למקרה שתהית)

וגם לא כל כך יודעים מה זה מוסיקה.

וגם אלה, אירועים ממש מחתרתיים שאם אין לך קשר לקבוצות כאלה אתה בחיים לא תשמע על אירועים כאלה (לא שלי יש, כן?)

בדרך כלל מטאליסטים, הם חבורה של אנשים נורמליים לגמרי(ואפילו קצת "חנונים" בהרבה מקרים) , אולי הולכים עם מכנס רחב וחולצה של להקה כי ככה בא להם להתלבש, ששומעים מטאל לכל נגזרותיו, הולכים להופעות מטאל ונהנים, בדיוק כמו שאתה וחברים שלך נהנים במסיבות. והדעות שלהם לא אמורות להפריע לך כל עוד הן לא פוגעות בך..

ואני אומר את זה בתור אחד כזה, שמכיר עוד מטאליסטים.

מצד שני יש כמובן ילדים קטנים שמצאו להם פוזה מגניבה ומעניינת אז הם מצטרפים לכת השטן, לובשים ניטים באורך של השיער שלהם (רמז: הם לא הולכים עם גלאח) ושמים איפור שחור בעיניים.. ואז מוציאים לנו שם רע (אתה הוכחה חיה לכך)

תעשה את ההבדלה פצפונת הזאת, כמו להבדיל בין בן אדם שחום עור שהולך עם חולצות צמודות, לערס.

פורסם

חיכיתי לתגובה שלך מהרגע שהתחילו לדבר על מטאל ;)

פורסם

לא קראתי את כל השרשור הדבילי הזה על ערסים ועל ההבחנה בנייהם אבל אני אתייחס לזה.

פותח התראד , אני חושב שאתה עושה מעצמך צחוק.

אלה שבאים לטבריה (כניראה לחופשה)

כל אחד שראית שהוא לא מגולח אתה קובע שהוא ערס?

מה איך מזהים ערס?

שרשראות? , גורמטים ושאר השטויות ?

אוטו עם מוזיקה בווליום..

זה סתם שטויות במיץ , אין דבר כזה ערס ואין דבר כזה סטייליסט או ''הומו שלובש ג'נסים של בנות'' או חנון או איך שלא תקרא לזה.

יכול להיות הכי חנון בעולם , והכי פריק מחשבים וטטלה ,ובוכה שרואה מלך האריות אבל שהוא מתעצבן הוא יוציא סכין יפאני ויחתוך לך את הפנים

ויכול להיות הכי ''ערס'' בעולם עם שרשרת וגורמטים והונדה שפיץ ואחלה פוזה , שבפצצה אחת הוא וכל החברים שלו בורחים..

השפיטה של זה ככה וזה ככה זה לא נכון , לא שופטים אדם לפי המראה או איך שהוא ניראה...

פורסם

מה איך מזהים ערס?

אוטו עם מוזיקה בווליום..

זה סתם שטויות במיץ , אין דבר כזה ערס ואין דבר כזה סטייליסט או ''הומו שלובש ג'נסים של בנות'' או חנון או איך שלא תקרא לזה.

יכול להיות הכי חנון בעולם , והכי פריק מחשבים וטטלה ,ובוכה שרואה מלך האריות אבל שהוא מתעצבן הוא יוציא סכין יפאני ויחתוך לך את הפנים

ויכול להיות הכי ''ערס'' בעולם עם שרשרת וגורמטים והונדה שפיץ ואחלה פוזה , שבפצצה אחת הוא וכל החברים שלו בורחים..

השפיטה של זה ככה וזה ככה זה לא נכון , לא שופטים אדם לפי המראה או איך שהוא ניראה...

יש צדיק אחד בסדום... מוזר שהצדיק הזה שונא הומואים יותר מאשר פותח התארד שונא ערסים (לא שאני נגד או משו ::))

פורסם

אני לא שונא הומואים

(אני פשוט חושב שלא ככה צריך לעבוד העולם , ושזה דוחה)

אני לא פועל נגדם , והם לא מפריעים לי .

והוא יכול לשנוא ערסים

זה כלל לא מפריע לי

כל ערס הוא המשפחה שלי שאני צריך להיות מוטרד מזה או מה ?

כל אחד שיעשה מה שהוא חושב לנכון

מה שאמרתי זה ההשקפה שלי

שורה תחתונה , לא שופטים אדם לפי המראה נקודה.

אם הוא רוצה להתיחס לזה או לצפצף על ההשקפה הזאת , זאת הבחירה שלו.

פורסם

אתה ערס, אז זה אמור להפריע לך :)

פורסם

ראה דוגמא של תמיר גל שמכר 220 אלף עותקים יותר מכל זמר אחר בארץ

מראה באיזה מצב רע המדינה שלנו

פורסם

איך אתה קובע שאני ערס?

איך אתה בכלל מעז להגיד מה אני או מי אני?

אתה מכיר אותי ולא ידעתי ?

אתה ראית אותי או שמעת אותי ?

אתה חתיכת קשקשן .מדבר בלי שום בסיס...

העיקר לדבר.....

פורסם

צחקתי.

פורסם
  • מחבר

מה איך מזהים ערס?

אוטו עם מוזיקה בווליום..

אם אחרי שאתה קורא את התגובות שלי בדין הזה זו המסקנה שלך- אני מציע לך לחזור לגן חובה וללמוד שוב את המשמעות של "אותיות" והצרוף שלהן ל"מילים"...

פורסם
link=topic=403832.msg3468530#msg3468530 date=1239689203]

מראה באיזה מצב רע המדינה שלנו

למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים