עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

רגע ואתה יודע?

פריקים זה כאלה שמאריכים תשיער מתאפרים כמו לא יודע מה מגעיל ביותר לרוב נעלי VANS ענקיות ובגדים שחורים ומזעזעם עם גולגלות.

ושמועים רוב ואימו וכל החרא הזה

אז עכשיו יש לך מה להגיד?

אתה מסתכל על ערסים כאילו הם חרא של עם יש לך בעיות איתם?

תפתור אותם מה אתה רוצה?

מה פותחים פה לעזעזעל ת'ארד על זה לבן אדם שיש בעיה שיפתור אותה וזהו הוא מתנהג כמו פחדן מאחורי מסך שיהיה מספיק גבר ויתמודד מול כל מי שמציק לו

ההבדל הוא שהפריקים האלה לכאורה מתנהגים כמו בני אדם, עם ערסים פשוט אין מה לעשות, במקרה הטוב זה צעקות של "יש לי גב מה אתה מתחיל איתי יא צפוני" או משהו כזה, במקרה הרע זה נגמר עם סכין ודקירה. לא חסר מקרים שערסים דוקרים אנשים על זה שהם ביקשו סיגריה ולא נראת להם התשובה של "לא מעשן" או "אחי אין לי" או כל שטות אחרת.. מי שקבע שסירוס כימי בכפיה זה דבר לא הומני לא הכיר הרבה ערסים בחיים שלו כנראה..

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואיי חבל שאין הרבה אנשים רגילים הא :kopfpatsch:

תקשיבו אי אפשר לתאר מישהוא בגלל המוזיקה שהוא שומעה , אני מכיר לא מעט אנשים שממבט ראשון יראו לכם ממש רגילים אפילו קצת "פרידמנים" ושומעים מיזרחית ,ובאותה מידה אני מכיר הרבה תימנים ומרוקאים ששומעים רוק כבד למשל .

תקשיבו אני בן אדם נורמאלי לגמריי ושונא גם מוזיקה מיזרחית וגם רוק וכל הבולשיט הצעקני הזה ,יש לי מלא חברים משניי הצדדים (אפילו כמה קיצוניים ) ואני מיסתדר בסדר , אני לא קוטל בן אדם על פי המראה שלו או המוזיקה למרות שאני חייב להודות שאני שונא יותר את ה"ערסים" כי הם פשוט יותר מפריעים .

פורסם

שוב, אין קשר למוזיקה שהוא שומע,

[...] אני נגד ערסים כי הם בהמות, מחפשים להציק לילדים קטנים בקניון (ובכל מקום אחר), מכריחים את כל האנשים ברדיוס 30 מטר לשמוע את החרא שהם שומעים, נדחפים, חסרי טיפת שכל והרשימה עוד ארוכה.

הרעיון הוא לא נגד "החרא שהם שומעים" אלה העובדה שהם "מכריחים את כל האנשים ברדיוס 30 מטר לשמוע".

פורסם

אז אתה נגד פריקים בגלל איך שהם מתלבשים, ואני נגד ערסים כי הם בהמות, מחפשים להציק לילדים קטנים בקניון (ובכל מקום אחר), מכריחים את כל האנשים ברדיוס 30 מטר לשמוע את החרא שהם שומעים, נדחפים, חסרי טיפת שכל והרשימה עוד ארוכה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רגע ותגיד לי פריקים ואימואים לא משמעים תחרא שלהם מרדיוס של קילומטר?

תהיה קצת יותר הגיוני כה?

SCORN אולי אתה צודק אבל אותי אישית זה לא מעניין בכלל התא'רד הזה לא מופנה אליי לאנשים יש בעיות איתם שילכו יפתרו

פותחים תא'רדים בפורומים ומלכלכים כמו מסכנים

יש לך משהו להגיד למישהו?

תגיד אותו בפנים כמו גבר

זה הדעה שלי לדבר בפורומים כאלה ואחרים על דברים כאלה רק מראה כמה הבן אדם פחדן ושפל

ואני אישית?

אני בחברה של ערסים ושל פריקים

אני מתחבר הרבה יותר ל''ערסים''כי אני אוהב חברה שלא ''שקטים'' ביישינים וכו' וכו' שאתה הולך ברחוב רואה מישהי ואין לך ממה להיתבייש וישר ליזום שיחה

בלי הרבה דיבורים

ומה אימו?

תמיד רוצה להתאבד כל החיים שלו כמו מסכן

תמיד רואה את הצד השלילי בכל דבר

הכי משונה מכל החברה

מוזיקה שעושה לך חור בראש

מלביש את עצמו באופן מוזר מאודדמגוחך בקיצור

בקיצור ככה זה הדעה שלי שלא יצטטו אותי ושלא יפנו אליי שום דבר

התא'רד הזה מיצה את עצמו ואחד התא'רדים היותר הטיפשיים שראיתי פה אחרי התא'רד של דרור חזן ההוא

פורסם

אני חושב שלכל משתתפי הדיון הזה יש מכנה משותף "שנאת רשעות "

אני שונא בן אדם רק בגלל שהוא רשע .....לא מענין אותי אם הוא נכנס תחת הגדרה כזאת או אחרת .

וזה בסדר גמור אין בעיה עם שנאת רשעות , מי ששונא רשעות זה רק מראה שיש לו לב טוב\תרבות \מוסר .

פורסם

עד כמה הזוי שזה ישמע לחלק מכם יש ערסים טובים שאני מכיר ונישאר איתם בקשר, אחרי הכל גם אותו ערס/פריק/כושי/אמו הוא בנאדם.

עזוב אותך, תוריד את הכושי. לא במקום.

ולצורך העניין, הבעיה של רוב האנשים עם ערסים זה לא ה"סגנון" שלהם, אלא מה שהם עושים איתו.

קרי, דוחפים אותו לכל חור, מתערבים לאנשים אחרים בחיים, מפריעים, מתלהמים, מתפרעים.

באותה מידה היה מפריע לי שמישהו שיש לו מלא פירסינג וחולצות מלאות גולגלות היה שומע מרלין מנסון בפול ווליום באוטובוס ומתחיל להגיד לי שאני לא בסדר כי אני אשכנזי\פרידמן ושאני לא ברמה שלו כי אני לא מציק לאנשים ומראה להם כל רגע ורגע כמה שאני "גבר גבר".

העניין הוא שרוב האנשים שהסגנון שלהם מוגדר כ"רוקר"\"פריק" וכו', לא עושים את זה.

אלה שכן- לא בסדר כמו כל "ערס" מצוי (והם בעצם בעצמם ערסים).

אין לי שום בעיה עם אנשים שרוצים ללבוש שרשרים, ללכת עם חולצות צמודות וליטר ג'ל, לקרוא לכל בחורה שהם רואים "ממי" ולשמוע אבי ביטר- כל עוד הם לא מתעסקים איתי.

האנשים שכן יש להם בעיה עם זה (לדוגמה כל האנשים שחושבים שלשמוע רוק זה יותר "איכותי" מלשמוע מזרחית), סתם גזענים וזה כבר לא קשור לדיון.

פורסם

בינינו? אני לא זה ולא זה, אבל אני מעדיף רוקרים מאשר ערסים, ולמה זה?

כי במסיבה, אתה יכול להיות עם חברה שלך, בן אדם נורמלי יתחיל איתה והיא תגיד לו שאתה חבר שלה, הוא יגיד סבבה אחי סליחה מצטער.

ערס? וואלה מה את עושה עם המכוער הזה? ולבסוף זה יתפתח למכות וזה כבר קרה לי.

עושים רעש במקומות אוטובוסים זדערס וחרטה מה לא, אוהבים להשמע בכל מקום, מלאי פוזה וגאוותנות והרשימה עוד ארוכה.

רק במקרה שהערס הוא חבר טוב שלך, הוא יהיה סבבה איתך, אבל תמיד תמיד אם אתה לא מכיר אותו הם או שינסו להפחיד אותך איכשהו, ללכת איתך מכות או לזרוק עלייך סירים כל עוד יש לו סיגריה בפה גורמט על הצוואר והיד ויש לידו בחורה, אז בכלל הוא חייב לעשות עליך פוזה.

אני חי בדימונה, רובם פה ערסים צעצוע מסוג אלו "אעעעע באמשךךךךךךךךךךך עזוב ת'יייייייייייי אני יקרא לאחי ישפד אותך"

רק בגלל זה אני שונא אותם.

אגב, אני שומע מוזיקת טראנס האוס / אלקטרו ברכב,

ניסיתם פעם לעצור עם הרכב ליד רכב של ערס ברמזור? עם ווליום? אני אחד שמגביררררררר את הווליום כי ככה אני אוהב לשמוע..את הרעידה של הבאס והקיק בתחת

ווליום גבוה ליד רכב של ערס = זריקת הערה מצד הערס "וואלק אהיייייי מה אתה שומעעעעעע??" או שהוא מנסה להשוויץ חזרה תשמע איזה מערכת יש לי..עם שירים של אבי ביטר או סקאזאיכס בתור הטראנס שלו..

ועל כך נאמר

בואו נאכל מצות עד אין סוף שילשולים.

פורסם

חלפינו, עם כל הכבוד, אני חושב שחלק מהאשמה פה נופלת גם עליך וכנראה שיש לך אלמנטים ערסיים מסויימים.

1. אם הלכת עם ערס מכות במועדון כנראה שיש לך חלק בזה, כי תמיד אפשר להתחמק מזה אם באמת רוצים.

2. התירוץ של "כי ככה אני אוהב", הוא דיי טיפשי. גם הטמבלים ששומעים מוזיקה על רמקול באוטובוס טוענים שהם עושים את זה "כי הם אוהבים".

אז מה? הקטע הוא שאחרים לא. תאהב את זה כשאתה יכול לאהוב את זה לבד.

נמאס לי מהשטות (הגזענית והמתנשאת) הזאת של "ערסים שומעים רק אבי ביטר\עופר לוי".

ערס הוא בן אדם שדוחף את עצמו לאיפה שלא צריך, שמפריע לאחרים, שמחפש לריב, שמתנהג בצורה חסרת תרבות, חסר ערכים וכו'.

ערס לא חייב לשמוע דווקא מוזיקה X, ללבוש דווקא חולצה Y ולהיות דווקא ממוצא Z.

פורסם

ערס? אני? זה שכתבתי זדערס ממש לא אומר שאני ערס.

אני לא סובל ערסים ואת כל הכיוון הזה, לא מתלבש כמוהם ולא שומע תמוזיקה שהם שומעים.

יש לי מערכת של 5000 שקל ברכב, קניתי אותה בשביל היופי? ממש לא, יש לה כוח אז משתמשים בו.

"ככה אני אוהב" סבבה אם הם אוהבים לשמוע מוזיקה בפלאפון שלהם, אבל למה באוטובוס שיש 50 איש שלא רוצים לשמוע את זה ואת השיחות שלהם עם החברה / חבר והקללות במרוקאית וכל החרא הזה מסביב? שישמעו באוזניות, מה אני שומע טראקים באמצע פלאפון באוטובוס? הם מתים על העיניים שמסתכלות עליהם.

אגב, וזה שהלכתי מכות עם ערס בגלל החברה אתה יודע למה? כי הבחור מנסה לדחוף אותך אחורה והוא מסטול מת מוודקה רדבול כי זה מה שהוא יודע לשתות, עכשיו לך תסביר לו?

או שאני יהיה כמו החננה ההוא "יכלתי לפוצץ אותו אבל ריחמתי עלייו" "יש לי חגורה שחורה בטיקוופלוץ"

אגב, חבל שאתה קצת סותר את עצמך ב3 שורות האחרונות, שונא גזענות על מה חושבים על ערסים, אבל בעצמך מתאר אותם כבהמות, לפחות בזה אתה צודק..

ושלא נדבר על הבנות הערסיות, זה בכללללל עם שאתה לא רוצה להכיר.

פורסם

אתם מערבבים פה המון אלמנטים של תרבות, עממיות וטעם במוזיקה.

אני למשל שומע ומנגן( ^-^) את כל סוגי המוסיקה, אז מה אני?

גם פריק, גם ערס, גם חנון, גם אימו, גם גות וגם...מה שזה לא תהיה

התווית שמדביקים עליך כשאתה שומע מוסיקה קלאסית.

בסופו של דבר אנשים חסרי תרבות וברבריים מגיעים ממגוון האוכלוסיות

הלא צר שיש כאן במדינתינו.

אבל אותו טיפוס של אנשים, הנדחפים, הצועקים, המקללים, הקולניים,

הברבריים בהחלט מרגיזים ומקוממים, לדעתי בחלק מהמקרים יש

אף לשסף בהם את הרשויות שאמורות להגן עלינו גם מדברים כאלה.

1. אם הלכת עם ערס מכות במועדון כנראה שיש לך חלק בזה, כי תמיד אפשר להתחמק מזה אם באמת רוצים.

אתה לא יודע מה היה במקרה הספציפי הזה, לא מעט פעמים יש אנשים שחוצים

את הגבול ומגיע להם איזה אגרוף לראש(זה לא שהוא אמר "איך הוא

אמר לה מילה, דקרתי אותו..").

פורסם

וגם...מה שזה לא תהיה

התווית שמדביקים עליך כשאתה שומע מוסיקה קלאסית.

.

פלצן ;D

סתם, גם אני אוהב מוזיקה קלאסית, דבר מעולה.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שניסינו להסביר לערס את ההבדל בין ערסים לשאר העולם (כולל ה"פריקים"), נחזור לנושא-

אכן, יש כנס ערסים... בעוד מספר דקות יעלה אפללו משהו (לא מכיר) לבמה... אחריו אמור להיות איזה מתחנגל שגם את השם שלו שחכתי :P

קיצר, מקווה שמחר הריכוז שלהם ירד- אם לא, אני מארגן משלחת שתשים דיסק של גותי בבמה המרכזית ואני מחפש כושי מתנדב לזרוק להמון (תראו סאות'פארק :smile1:)

פורסם

יש לי מערכת של 5000 שקל ברכב, קניתי אותה בשביל היופי? ממש לא, יש לה כוח אז משתמשים בו.

לא אתה לא ערס...

:smile1:

פורסם

אל תגזים.

זה תלוי-

אם הרכב גם עולה 5000 שקל, אז הוא עארס :smile1: (או ערבי)

אם זה רכב נורמלי, אין שום דבר פסול במערכת טובה.

פורסם

מבחינתי ערס הוא כזה שתמיד ינסה לאיים על אנשים, להידחף למקומות ולהיות צעקני וברוטלי. כמו הערבים הישראלים שמנסים להתערבב בנו ולצאת עם הבחורות שלנו

אני שומע מיזרחית (וגם דיכאון) ואני לא ערס.

נ.ב מה זה אימו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים