עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

כל העיר מלאה במזרחית וריח של מנגל :bash:

:lol: :lol: משתתף בצערך!!

• תגובות 95
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם גרים בטבריה? אתם לא יודעים מזה ערסים... בואו לנווה עופר (דרום תל אביב, על הגבול עם יפו חולון ובת ים. שכונה ממולאת בבוכרים ומרוקאים)

או שזה אני יותר מידי סקפטי?

פורסם

כאשר אחד מהילדים בני ה 11-12 צעק עליו, אמא שלו (שגרה איזה בלוק משם וכנראה קלטה את זה) באה ואמרה לו "מה אתה צועק על הילד שלי?". :bash:

אני לא מבין איך אתה לא מנצל הזדמנות לריב ולצעוק על אמא פרחה :bash: .

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי למה רק ערסים לא יודעים מזה המושג ערס. מבחינתם הם אנשים טובי לב בסך הכל שלא עשו רע לאף אחד...

הגדרה שלי, מי שחייב שישמעו אותו בכל מקום (לשים את אותה המוזיקה מ3 פלאפונים שונים באוטובוס, מדבר בצעקות עם כולם), מחפש תמיד לתת מכות על כלום, הוא ערס. בעצם, אני קורא להם שימפנזים.

אוטובוס לאילת במסיבה של עופר וטיאסטו, חצי אוטובוס מלא ערסים שהחליטו לרדת למסיבה הזו למרות שבפלאפונים שלהם חצי אוטובוס מנגן את השיר של אבי ביטר ועופר לוי, רציתי למות :'( מזל שהיה לי את הנגן אבל אפילו הוא בווליום לא העלים את רעשי המוזיקה הבכיינית

פורסם

העיר פקוקה בצורה מטורפת. בגלל פסח הם החליטו להשתלט על החופים...

אתם לא רוצים לדעת איזה פקקים זה יצר בכל חור... אוטובוס שלוקח 5 דקות לקח לי אתמול 45 דק' וזה עוד כשהוא קיצר מסלול

פורסם

מה שאפשר אז להגיד לכם שאתם מסכנים רק זה.

יש לכם בעיות עם ''ערסים'' לכו תפתרו אותם..

מה אתם פונים אליי חח

מפחדים מהם?

בעיה שלכם לא שלי

IG טוב שלא ניסחת את זה יותר גרוע

כמו שאתה מנסח דבר כזה אני יכול לנסח לך תורה שלמה על אימואים ופריקים ששומעים רוק(חשוב לציין שאני שונא אנשים כאלה ממש כמו שאתם שונאים ערסים)

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול מהסיבה הפשוטה שאין לך מושג מה המושגים האלה אומרים...

אם הייה לך מושג, לא היית שוגה בדברים הבאים:

1. שימוש לא נכון במושג "פריקים"

2. תאור "אימו-קור" כ"רוק"

3. מי ששומע אימו מהרמקול של הפלאפון (כמו שכל ערס מצוי שומע מזרחית מהפלאפון) זה ילדים שלא עבור גיל 16- בניגוד לערסים שנשארים ערסים גם בגיל 60

רוקרים הם בד"כ חבר'ה מאוד נחמדים ולא בהמות שנדחפים בכל חור כדרך חיים... והם שונאים את האימו בולשיט בדיוק כמו שהם מתאבים ערסים.

פורסם

אתה לא יכול מהסיבה הפשוטה שאין לך מושג מה המושגים האלה אומרים...

אם הייה לך מושג, לא היית שוגה בדברים הבאים:

1. שימוש לא נכון במושג "פריקים"

2. תאור "אימו-קור" כ"רוק"

3. מי ששומע אימו מהרמקול של הפלאפון (כמו שכל ערס מצוי שומע מזרחית מהפלאפון) זה ילדים שלא עבור גיל 16- בניגוד לערסים שנשארים ערסים גם בגיל 60

רוקרים הם בד"כ חבר'ה מאוד נחמדים ולא בהמות שנדחפים בכל חור כדרך חיים... והם שונאים את האימו בולשיט בדיוק כמו שהם מתאבים ערסים.

רגע ואתה יודע?

פריקים זה כאלה שמאריכים תשיער מתאפרים כמו לא יודע מה מגעיל ביותר לרוב נעלי VANS ענקיות ובגדים שחורים ומזעזעם עם גולגלות.

ושמועים רוב ואימו וכל החרא הזה

אז עכשיו יש לך מה להגיד?

אתה מסתכל על ערסים כאילו הם חרא של עם יש לך בעיות איתם?

תפתור אותם מה אתה רוצה?

מה פותחים פה לעזעזעל ת'ארד על זה לבן אדם שיש בעיה שיפתור אותה וזהו הוא מתנהג כמו פחדן מאחורי מסך שיהיה מספיק גבר ויתמודד מול כל מי שמציק לו

פורסם

לחברה המתורבתת תמיד היו ויהיו בעיות עם החברה שסוטה מגבולות התרבות. בנאדם ששומע מוזיקה במקום ציבורי דרך הרמקול כך שכל אחד ישמע יחשב כפסול בעיני האדם שלא שומע את המוזיקה שה"פסול שומע" או שהמוזיקה מפריע לו. רוקרים הם אותם ערסים שאצלהם השישליק והפאלאפל הם בירה ונקניקיות. אבל אין מה לעשות עם זה, כך בנויה החברה המודרנית- הערס, האמו,הכושי והראפר הם הבסיס של חוליית המזון המכות של המאה ה21.

פורסם

^תגובה לעיניין

מסכים איתך ב100 אחוז

פורסם

רגע ואתה יודע?

פריקים זה כאלה שמאריכים תשיער מתאפרים כמו לא יודע מה מגעיל ביותר לרוב נעלי VANS ענקיות ובגדים שחורים ומזעזעם עם גולגלות.

אז עכשיו יש לך מה להגיד?

תפתור אותם מה אתה רוצה?

מה פותחים פה לעזעזעל ת'ארד על זה לבן אדם שיש בעיה שיפתור אותה וזהו הוא מתנהג כמו פחדן מאחורי מסך שיהיה מספיק גבר ויתמודד מול כל מי שמציק לו

פריק זה שונה, לא בהחרך האחד/אחת שלובש הכל שחור (אגב VANS זה של הסקייטרים) עם ניטים ושיער ארוך.

מתנהג כמו פחדן מאחורי מסך שיהיה מספיק גבר ויתמודד מול כל מי שמציק לו

בידיוק בגלל זה הארץ תיהיה שרוע במלחמות, גם פנים גם חוץ.

פורסם
הם הבסיס של חוליית המזון המכות של המאה ה21.

:lol:

אתה שם לב שאתה הראשון שהתחיל עם ההתלהמות?

הטענה הבסיסית של הדיון היא שערסים זה המיץ של הזבל של החברה הישראלית והם לא רצויים פה. כשמפוצצים ערסים במכות אחרי שהוא מציק, לא הופכים אותו לאדם טוב. הוא פשוט נשאר ערס עם צלקות ופנסים.

פורסם

עד כמה הזוי שזה ישמע לחלק מכם יש ערסים טובים שאני מכיר ונישאר איתם בקשר, אחרי הכל גם אותו ערס/פריק/כושי/אמו הוא בנאדם.

איך אומרים-

FIRST I AM A HUMEN AND ONLY SECONDLY I AM AN EMO/ARS/FRIK

אבל אנחנו בארץ קוראים מימין לשמאל....

פורסם

רגע ואתה יודע?

אז עכשיו יש לך מה להגיד?

תפתור אותם מה אתה רוצה?

אז אתה נגד פריקים בגלל איך שהם מתלבשים, ואני נגד ערסים כי הם בהמות, מחפשים להציק לילדים קטנים בקניון (ובכל מקום אחר), מכריחים את כל האנשים ברדיוס 30 מטר לשמוע את החרא שהם שומעים, נדחפים, חסרי טיפת שכל והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

yacovmateo, אתה יודע למה יש לי לדוגמה הרבה יותר בעיה עם עארסים מעם כל קבוצה "לא רגילה" אחרת של החברה?

קח לך דוגמה-

עארס ופריק/אימו הולכים באותו רחוב אחד לכיוון השני, ועומדים לחלוף אחד על פני השני.

אני מדבר על דוגמאות קיצוניות- העארס מלא גורמטים/פלאפון שמנגן מזרחית בקולי קולות, ואותו פריק/אימו עם שיער ארוך שמכסה עין אחת, איפור, בגדים גדולים ומוזרים, ובלה בלה בלה

מי נראה לך יהיה הראשון שיעיר לשני, ובאיזו צורה?

פה זה כבר ברור, וזו הבעיה העיקרית שלי עם עארסים- שיתעסקו בעניינים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.