עבור לתוכן

יש איזה כנס ערסים?

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום...

הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים.

הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות...

אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?

• תגובות 95
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום...

הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים.

הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות...

אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?

אצלינו(בצפון) טבריה נחשבת לעיר הערסים.

ככה שזה לא חדש...

פורסם

תהרגו אותי.

אני לא ערס או משהו.

אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם ''ערסים''

בסופו של דבר אנשים לא יודעים בכלל מה זה ערס ומשתמשים בביטוי הזה ל''ערס'' יש משמעות עיקרית שזה אחד שמתלבש נגיד עם שרשרת גורמט שעון טבעת כובע נייק סיגריה עם כוסית אלכוהול מה שנפוץ אצליהם זה נעלי שוקס גם..

ערס זה לא אחד שמתנהג כמו האנשים שאומרים ''ערס''מהבחינה הזאת

זה כמו שאני שונא אימואים אתם שונאים ערסים אני אין לי בעייה עם ערסים בכלל וכאחד שגר בב'ש שאני מוצף בחברה כזאת של ''ערסים'' אני דווקא מסתדר עם כולם ואין לי שום בעיות עם החברה האלה אני דווקא מתחבר אליהם יותר מאנשים רגועים וכל זה שלא מקללים כל שניה

פורסם
  • מחבר

אצלינו(בצפון) טבריה נחשבת לעיר הערסים.

ככה שזה לא חדש...

כן, אבל בימים האחרונים יש פה הצפה...

תהרגו אותי.

אני לא ערס או משהו.

בסופו של דבר אנשים לא יודעים בכלל מה זה ערס ומשתמשים בביטוי הזה ל''ערס'' יש משמעות עיקרית שזה אחד שמתלבש נגיד עם שרשרת גורמט שעון טבעת כובע נייק סיגריה עם כוסית אלכוהול מה שנפוץ אצליהם זה נעלי שוקס גם..

זה כמו שאני שונא אימואים אתם שונאים ערסים אני אין לי בעייה עם ערסים בכלל וכאחד שגר בב'ש שאני מוצף בחברה כזאת של ''ערסים'' אני דווקא מסתדר עם כולם ואין לי שום בעיות עם החברה האלה אני דווקא מתחבר אליהם יותר מאנשים רגועים וכל זה שלא מקללים כל שניה

ב22 לחודש אני מוכן להרוג אותך.

ערס= מזרחית מרמקולים מחורבנים בווליום יותר חזק מהצעקות של אמא שלו, לבוש צומי בלי שום התאמה (העיקר המדבקה של הנייק ושאר הזבל הסיני שמפצה להם על משהו), וודקה רדבול (כי ערסים הם בד"כ פוסיז שלא מסוגלים לקחת שני שוטים רצופים של וודקה נקי), עישון בשרשרת בלי לקחת לריאות (שוב- פוסיז), אי עצירה בתמרורי "עצור" והדחפות כללית בתנועה, מנגל שעושה יותר עשן מחום, שיחה בין אנשים שנמצאים פחות ממטר אחד מהשני בווליום יותר חזק מהמזרחית והרבה הרבה פוזה.

^^ תאור של הערסים שמצתברים בעיר...

הכי גרוע זה חרדים ערסים... בד"כ נוסעים עם ה37823 ילדים שלהם בתא מטען ולא נעים לי לעשות להם ז אחרי שהם פותחים 2 מסלולים חדשים בכביש צר עם מסלול אחד רק כי חשוב להם לעקוף מישהו ברגע הנתון- גם אם זה לא יקרוב אותם ליעד ביותר ממטר...

פאק, אני מרגיש כמו קארטמן בפרק ההוא על ההיפים :bash:

פורסם

שלא לדבר על יכולת מנטלית ומילולית של ילד בן 3.

כנראה זה קשור לחג ולעובדה שכל עם ישראל ואחותו נמצאים בכינרת.

פורסם

תגידו, ערס יודע שהוא ערס?

פורסם

דייג אוהב דגים?

בקיצור, יגאל, לא יודע מה אתה חופר. מן הסתם, פסח, חופש, הם נוסעים או לאילת או לכינרת, אין הרבה ברירות.

Anatoli.

פורסם

תהרגו אותי.

אני לא ערס או משהו.

פורסם

מה הבעיה עם ערסים?!

אוקיי, הנה דוגמה.

ביום שבת האחרון שיחקנו כדורגל בהרצליה, ליד שיכון דרום (מקום מסריח).

כשהגענו למגרש היו שם שני ילדים קטנים יחסית (כתה ו) שהיו מעיין "ערס וואנאבי". איתם זרמנו בכיף.

היה שם גם ילד ממש קטן שהיה בן של ערסים מושבעים.

הילד הזה היה חסר חינוך בצורה מטורפת. ילד בן 5-6 שהולך ופאקינג מרביץ לאנשים זרים.

כל המשחק הוא רק חטף לנו את הכדור, השפריץ עלינו מים (שזה לא כזה מפריע, אבל עדיין), בעט באנשים ואפילו הביא למישהו שקשר את השרוכים כאפה.

כאשר אחד מהילדים בני ה 11-12 צעק עליו, אמא שלו (שגרה איזה בלוק משם וכנראה קלטה את זה) באה ואמרה לו "מה אתה צועק על הילד שלי?". :bash:

כאילו, היא משאירה ילד בן 5 לבד במגרש, הוא מציק שם לכולם (ומעבר לזה) ובמקום לצעוק עליו, היא צועקת על הילד שצעק עליו. :bash:

אוקיי, בכל מקרה, המשכנו לשחק.

אחרי איזה שעה הגיעה למקום ערסייאדה מטורפת.

לא ממש התייחסתי, עד שפתאום קטלתי שהם קשרו חוט לתיק שלי, עלו על בניין שצמוד למגרש והתחילו "לדוג" את התיק שלי.

כמובן שרצתי והחזרתי אותו.

התעלולים שלהם לא תמו, כמובן. במשך כל המשחק הם רק ניסו להפריע לנו לשחק (למרות שאני בספק שהם בכלל רצו את המגרש).

עברו באמצע המגרש, זרקו עלינו כדורים וקיללו אנשים על בצורה הכי עלובה שיש (משקפלוצר, תראו איזה אף יש לו...בלה בלה בלה, אתה- אתה פרידמן, אני בטוח בזה!!). כשאמרתי לאחד מהם "תזוז בבקשה מהמגרש, אנחנו באמצע משחק ואתה לא חלק ממנו" הוא איים עלי שאני אחטוף מכות.

אז סבבה, אמרתי לו שיבוא ויחטיף לי מכות. מה הייתה התשובה שלו? "לא, לא תחטוף מכות ממני". :lol:

כפי שנאמר, לערסים אין באמת חוט שידרה מעצבם.

אם זה היה לפני כמה שנים היו שם מכות, אבל מאז התמתנתי. זה חסר טעם.

בקיצר, כמו שאתה רואה, הבעיה של האדם מן השורה עם ערסים הוא שערס המצוי מנסה להרוס את חייו (משהו כמו חרדים).

להפריע לו, להשמיע לו בכח מוזיקה שהוא לא רוצה, להשמיד מקומות ולהוציא לו שם רע, ללכלך ועוד.

פורסם

הם רק צריכים נואשות חום ואהבה, אם היית נותן להם חיבוק היית רואה איך הם מגיבים.

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי למה רק ערסים לא יודעים מזה המושג ערס. מבחינתם הם אנשים טובי לב בסך הכל שלא עשו רע לאף אחד...

הגדרה שלי, מי שחייב שישמעו אותו בכל מקום (לשים את אותה המוזיקה מ3 פלאפונים שונים באוטובוס, מדבר בצעקות עם כולם), מחפש תמיד לתת מכות על כלום, הוא ערס. בעצם, אני קורא להם שימפנזים.

פורסם

הם רק צריכים נואשות חום ואהבה, אם היית נותן להם חיבוק היית רואה איך הם מגיבים.

גם אני חושב ככה ולכן כל פעם שאני נתקל בערס כזה, אני מחבק אותו ככה שלא יזוז (אהבה), קושר אותו ושורף אותו (חום).

אחרי זה אני אפילו מרגיש טוב ושמח (לא יודע למה).

פורסם

אתמול גם אני נתקלתי בבעיה הזאת אבל מהכיוון השני לטבריה :-\

סיוט...

פורסם

כנראה זה הפקקקים שיוצר החג,כולם נוסעים לגולן ולכינרת וזו התוצאה...

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא זוכר שהיו פה אי פעם פקקים כאלה מטורפים... כאילו, מספיקים לי הטברינים הרגילים שלא יודעים לנהוג כמו בני אדם (ומנסים ללמד אותי כל פעם שאני צריך להדחף- כנראה כדי שהמחירים של מכוניות שנדפקו 7263539 פעם יעלה), אבל עכשו יש פי 10 יותר ערסים שכאלה... כל העיר מלאה במזרחית וריח של מנגל :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים