פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX .שאלותיי:1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו?2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות).3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן .4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר?5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו זמנית בגרסה 8 קטנה באופן משמעותי לעומת גרסה 7 ?6.במידה ואני משדרג ל-8 ואתקל בבעיות, האם אני אוכל לחזור אחורה לגרסה 7 ?7. האם בגרסה הישנה 7 ,יש בכל זאת איזה שהוא יתרון לעומת הגרסא החדשה?תודה מראש לעונים.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים 2-נכון3-בנתים הכול עובד תקין (אני עובד במקביל עם 4-5 טאבים)4-אם אתה פותח איזה 12 טאבים זה מתחיל לזלול,אבל מי עובד עם כזאת כמות??5-אני פתחתי איזה 30 טאבים וזה היה בסדר,כדי שבאמת תהיהי פגיעה צריך לפתוח כמות לא הגיונית.7-הגירסא החדשה ההפך,נוחה יותר במיוחד עם הריבעו הכחול שמוצג כאשר מסמנים טקסט,ואז יש אופציה לתרגום אותו,לחפש את מילה בגוגל ועוד דברים.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים תהרוג אותי אבל אני לא מבין איך חלק מהאנשים מתכוננים לשדרוג דפדפן כאילו הם משפצים את הבית ומצד שני אנשים אחרים פשוט לוחצים על הכפתור UPGRADE במהירות הכי גבוהה ברגע שהם רואים אותו.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים תיראה אני אישית הופך להוריד וזהו,אבל אם בן אדם רוצה לקבל מידע על הדפדפן,אין בה זה שום דבר רע.אולי הדפדפן גורם לבעיות,תקיעות אז למה להגיע לזה?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אם תשאל אותי, IE לא בנוי לעבוד עם הרבה טאבים, בעוד עם FF3.0 אני עובד עם 25-50 טאבים פתוחים והוא עדיין ממשיך לעבוד במהירות מספקת, בIE8/7 אני מרגיש איטיות כבר עם הטאב השלישי.אבל בכל זאת, תעבור לIE8, הרבה יותר טוב מIE7.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים 4-אם אתה פותח איזה 12 טאבים זה מתחיל לזלול,אבל מי עובד עם כזאת כמות??לפעמים אני מגיע לשנ י חלומות של FF עם 15-20 טאבים.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר תיראה אני אישית הופך להוריד וזהו,אבל אם בן אדם רוצה לקבל מידע על הדפדפן,אין בה זה שום דבר רע.אולי הדפדפן גורם לבעיות,תקיעות אז למה להגיע לזה?צודקאגב,מצטער ששדרגתי,הוא הרבה יותר איטי מ-7אם כי יתכן שהסיבה לכך,היא שהמעבד אצלי הןא חד-ליבתי וחלש יחסית.(זיכרון לא הבעייה -יש לי שני גיגה ואני משתמש ב-XP )יש לכם רעיונות איך לעשות לו דיאטה כולשהיא,שישתה פחות משאבי מערכת ועיבוד נתונים ?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אצלי הוא יותר מהיר מIE7 בהרבה, אם אתה רוצה את יכול למחוק אותו ולחזור לIE7.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אצלי הוא יותר מהיר מIE7 בהרבה, אם אתה רוצה את יכול למחוק אותו ולחזור לIE7.מכיר את הביטוי -"זאת טריפה וזאת תועבה"?7- קורס ,טאבים ניתקעים לא מאובטח טוב.8-איטי (אצלי),זולל משאבים וזכרון ונעשה איטי במיוחד אם פותחים הרבה טאביםלצערי השועל לא מסוגל לתת פיתרון מלא בארץחבל,אבל כנראה שאין פתרון אחר מלבד לקנות מחשב חדש ,אפילו בשביל דבר בנאלי כמו גלישה באינטרנט.....
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים תנסה אולי את chrome אני אישית מעדיף אותו הרבה יותר מהשועל וכול מה שיש,שורת הכתובות שלו שהיא בעצם חיפוש דבר מעולה ועובד מצוין,אני מציע לך לנסות אותו.אני אישית לא יכול לחזור לא לIE לא לשועל ולא לכלום.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים 7- קורס ,טאבים ניתקעים, איטי ,זולל משאבים וזכרון, נעשה איטי במיוחד אם פותחים הרבה טאבים ולא מאובטח טוב. 8- קורס ,טאבים ניתקעים, איטי ,זולל משאבים וזכרון, נעשה איטי במיוחד אם פותחים הרבה טאבים ולא מאובטח טוב, אבל מעט פחות.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר האם בגרסא 8 ניתקלתם בבעיה של תאימות לאתר hwzone ? בעייה הקשורה לכתיבת תגובה במערכת הפורומים (הטקסט קופץ תוך כדי ההקלדה) איך לבטל את השירותים המתקדמים (והמיותרים לטעמי) של ה-8 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.