פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אהלן וחג שמחרציתי לדעת, האם בשמים מתאדים לבדם עם הזמן??שמתי לב שרושאס שיושב לי איזה שנה + בארון פתאום נהיה חצי..כמעט לא משתמש בו אולי רק אבא שלי אבל גם אם כן...לא בצורה כזו שיתרוקן ככה,אותו הדבר עם בורברי / JOOP.היחיד שלא ראיתי שינוי בו הוא האנג'ל...באמת בשמים מתאדים בתלוי בסביבה?הם יושבים אצלי בסביבה קרירה בתוך הארון ורחוק מהשמש.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים בושם לא יתאדה בכזו כמות תוך שנה. 100% השתמשו לך בו.אם יש אידוי הרי שהוא הרבה (הרבה) יותר איטי.זה בקבוק סגור הרמטית, הפתח היחיד שיש שם הוא פתח ההתזה והוא זעיר.יתכן שחלק מחומרי הריח מתאדים, אבל שוב, זה נורא איטי.עם זאת, עם הזמן יתכנו שינויים בחומרים שמרכיבים את הבושם- כלומר הבושם יתקלקל (משהו כמו שנתיים-שלוש).
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר בושם מתקלקל...איזה הזוי לא ידעתי את זה.טוב אולי הם פשוט יושבים אצלי בארון הרבה זמן ולא שמתי לב,אגב האנג'ל יושב אצלי אולי איזה שנתיים והריח שלו עדיין מדהים, כנ"ל לגבי ההוגו בוס הכתום הכדור הזה.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אולי הגזמתי עם שנתיים, יותר לכיוון ה 4 ואולי 5.בכל מקרה, כל תרכובת כימית מתפרקת, השאלה זה כמה זמן יקח לה.הריח (תרכובות כימיות, כמובן) של הבושם עובר פירוק (ושינוי) לאיטו ולכן, כמו כל דבר, הוא "מתקלקל".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.