עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1500 שח למחשב בן שנתיים

Featured Replies

פורסם

הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי.

הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?

פורסם

9800GT יספיק

אם אתה ממש רוצה אתה יכול GTX 260

פורסם

שארית המפרט שלך ממש חסרה פה. מאחר והמחשב הוא מלפני שנתיים, סביר להניח שהוא יגביל כרטיסי מסך רציניים של היום. ככה ש4850 וGTX260 בגרסאת 192. יכנסו בכיף בתקציב, אבל סביר שיוגבלו על ידי המעבד וכן לא בטוח שיכנסו במארז ויתמכו על ידי ספק המתח. תן את שארית המפרט המדויק כדי לקבל המלצה יותר מותאמת.

פורסם
  • מחבר

המעבד Core 2 duo E6400

מארז HEC 6A19 400AR

זיכרון G.SKILL 2X 1024MB 667HZ -CL4

פורסם

LiranBar, ברוך הבא לHWZONE. כאן ישנם חוקים ברורים לגבי פתיחת דיונים חדשים ואני מבקש שתעבור עליהם ותשנה את הכותרת בהתאם

(שינוי כותרת אפשרי על ידי עריכה של ההודעה הראשית)

אז...

שנה בקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, הנחיות ברורות בקישור הזה

תודה :)

פורסם

המעבד Core 2 duo E6400

מארז HEC 6A19 400AR

זיכרון G.SKILL 2X 1024MB 667HZ -CL4

הספק גבולי, אבל אם אתה מוכן להחליף אותו או שמישהו פה יאמר בביטחה שהספק יחזיק אז הייתי הולך על 4850 של ATI או +9800 GTX של NVIDA.

דבר שני - המעבד, הוא יגביל, אולי לא הרבה אבל הייתי מרים אותו לכיוון ה 2.5, לא אמורה ליהיות בעיה למרות שהלוח שלך לא משהו לאוברקלוק.

דבר שלישי - הזיכרונות, אם אתה על XP אז זה דיי גבולי אבל אם אתה על ויסטה תוסיף ל4, יש שיפור משמעותי.

סה"כ הוצאה של משהו כמו 1200-1300 אם אתה קונה ספק (וזה לא בטוח שצריך) ואתה מקבל מערכת שתסתדר מעולה עם כל משחק.

פורסם

הזכרונות לא גבוליים, בטח שלא ב XP.

פורסם

אל תגיד סתם, במשחקים כמו WIC, GTA 4, קרייסיס כבר הוכיחו שיש הבדל בין 2 ל 4, במיוחד בויסטה.

לא אמרתי שהוא חייב, אמרתי את זה בתור אפשרות, אם הבנת אותי לא נכון אז הנה - אתה יכול שלא להוסיף אבל זה פשוט כל כך זול היום

ולפעמים מעצבן לשחק עם שיהוקים ותיקעות קטנות בגלל בעיות כאלו.

פורסם

עם מעבד כזה לא היתי אופטימי לגבי GTAIV

גם ככה יש לו Memory leak צריך לפחות 4GB

תכלס אני מדבר איתך מנסיון ולא מסיקורי אתרים.

CRYSIS הוא גם משחק תובעני [תצתרך להתפשר בגלל המעבד שלך ]

המלצה שלי קנה קירור למעבד ב150 שקל [תן לו O.C ל3.2]

תוסיף 2GB זיכרונות

וכמובן שתחליף כרטיס מסך

את האמת לא היתי עושה את כל זה היתי חושב לחסוך עד יציאת P55 או משהו כזה.

אבל אם התקציב לא מאפשר זה יהיה הכי טוב .

פורסם

1. GTA - אפשר לוותר, זה רק משחק אחד ואפשר להיתפשר בהגדרות והוא ירוץ טוב.

2. קרייסיס - אל תדבר שטויות, אם מבטלים את הפיזיקה אפשר לשחק גם על P4 (מניסיון) והמעבד שלו על 2.5 ייסחוב גם עם הפיזיקה.

3. קירור יהיה פה הוצאה מיותר לטעמי כי גם ככה הוא לא הולך להישאר עם המעבד הזה יותר מידי זמן והסטוק שלו לא רע והוא יוכל להגיע איתו ל 2.5-2.7.

4. לחכות ל P55 ?! רק מעבד+זיכרון+לוח עובר כבר את התקציב המלא שלו ! וגם אם היה לו תקציב לא הייתי ממליץ, המעבד שלו אמור לסחוב.

פורסם
הספק גבולי, אבל אם אתה מוכן להחליף אותו או שמישהו פה יאמר בביטחה שהספק יחזיק אז הייתי הולך על 4850 של ATI או +9800 GTX של NVIDA.

לדעתי עדיף להחליף את הספק ל - x1950pro יש PC של 220W ואילו ל - שאר הכרטיסים שהוצעו פה 260W<

פורסם

לא מזמן דניס הציע פה 4870 מומהר ב850 שקל אם אני לא טועה, משתלם ביותר, אין לי מושג אם הספק שלך יסתדר עם 4870, תצטרך לקנות גם ספק ב300 שקל בערך, סה"כ הוצאה של 1150 שקל.

פורסם

חבל שהרוב פה הגיבו בלי שום ידע על הלוח.

אין שום מצב שהוא עושה OC נורמלי עם הלוח הזה, אז ככה שזה יורד מהפרק והוא יצטרך לחיות עם צוואר בקבוק.

הספק שלך יחזיק לדעתי את ה GTX260, אך בתקציב שלך ניתן גם להחליף ספק בכיף ולהישאר עם עודף.

פורסם

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

¤850

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO

ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W

¤392

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HPU-4M530-PU

סה"כ מחיר לכל המוצרים:1242¤

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

אם באמת אי אפשר לעשות OC עם הלוח הזה, תרד בכרטיס ל4830/9800GT , הם כבר לא בטווח הצ.ב, חבל על הכסף שלך.

פורסם

יש אפשרות לעשות OC עם הלוח, אולי לא רציני אבל אפשרי - יש לי חבר שעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים