עבור לתוכן

שאלת הבהרה על כרטיס מסך GF2 TITANIUM

Featured Replies

פורסם

התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500

של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C.

שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה

מה שאני מקבל בחנות?

דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות

(משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?

פורסם

1.הti500 זה gf2 הti200 זה gf3 אז השני יותר חזק....... וטכנולוגיה יותר חדשה ehnhanced זה מצב בביוס של הכרטיס מסך שבו הכל עובד במהירות גבוהה מהמהירות המקורית (בעצם זה oc) וכך יש מהירות גבוהה יותר

2.נראה לי מאוד מוזר שהגם הזה של אסוס הוצע לך במחיר כזה כי המחיר שלו כ 2300 שקל לגרסת הti500 (של הgf3) ו1400 שקל לגרסת הti200 (גם gf3)

אישית אני מחבב מאוד את הכרטיסים של אסוס (יש לי אחד בעצמי) הפילטרים לא ברמה הכי גבוהה אבל הכרטיסים עצמם די טובים

פורסם
  • מחבר

אז אם ה-Ti/200 באותו המחיר כדאי לקחת אותו?

ואיך אני יודע שהכרטיס שיתנו לי בחנות הוא ENHANCED? יש אינדיקציה על האריזה או על הכרטיס?

בענין ה-ASUS, לא יודע איזה טיטניום זה אבל המוכר אמר לי שזה מבצע נדיר וקצר מועד.

פורסם

הenhanfed זה מצב שמופעל ע"י הדרייברים ולא מגיע על הכרטיס

ועדיף הti200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים