עבור לתוכן

התחדשתי ב γ1 AMB DAC *כולל תמונות

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא.

מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי להמשיך ללוח של ה DAC אותו לקח לי לסייים בערך ב 3 שעות של הלחמות מעצבנות. לצערי לאחר שסיימתי אותו וחיברתי את שתי הלוחות הם לא עבדו ( הלוח של ה DAC לא עבד). התבאסתי רצח והחלטתי לעזוב את הבניה ולצאת בערב. חזרתי ב 3 ליפנות בוקר הביתה וחלטתי שאני לא מוותר. עברתי על כל ההלחמות שלי שוב. כבר לא חשבתי שהוא יעבוד אבל לאחר חיבור נוסף קיבלתי מנגינה מדהימה באוזניות שלי =).

הDAC מחובר אצלי דרך USB מהמחשב.

עכשיו בקשר להתרשמות שלי מהצליל שלו. הבמה שלו מאוד רחבה ומפורטת. כל כלי נימצא במקום שלו. הצליל שלו מאוד צלול וטיפה מדגיש את הגבוהים.

המיד לדעתי נשמע מעולה ואין בו חוסר. בבאס אין לי בכלל תלונות אני לא אחד שאוהב לפוצץ מלא באס ולדעתי הוא אשיר ומדיוק. כול המערכת שלי נימצאת ב FLAT אין שום הגברה בבאס או בטריבל, כולל בהגברה לאוזניות והגברה לרמקולים. במצב זה אני ממש אוהב את הצליל של הרמקולים שלי ושל האוזניות, הכל מאוזן מבחינתי.

אני אישית הופתעתי להפירוט של הצלילים - שום דבר לא נמרח ונשמע מעולה לאוזן שלי.

ועכשיו קצת תמונות לעצלנים שבינינו:

2hn84xx.jpg

1ie71g.jpg

b48a60.jpg

mw416s.jpg

sb1x5h.jpg

j7qfyc.jpg

פורסם

תתחדש נראה חמוד ביותר :xyxthumbs:

אפשר אולי תמונה מבפנים?

אשמח גם לדעת מחיר סופי של כל העסק (בפרטי גם יהיה טוב אם אתה לא רוצה פה).

פורסם
  • מחבר

יוסי, במיוחד בשבילך!

2d59mq.jpg

29vdw6r.jpg

k15nv6.jpg

פורסם

תתחדש, שמעתי את הDAC, תנסה לחבר אותו עם האופטי או הקואקס.

אולי יתן עבורך משהו.

פורסם
  • מחבר

תתחדש, שמעתי את הDAC, תנסה לחבר אותו עם האופטי או הקואקס.

אולי יתן עבורך משהו.

קודם כל תודה.

אם הייתה קורא הכל הייתה רואה שהוא עובד באופן מלא כבר.

פורסם

הוא התכוון שתחליף ל-SPDIF במקום USB כי אולי זה ישנה משהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון שתחליף ל-SPDIF במקום USB כי אולי זה ישנה משהו.

Anatoli.

כבר עשיתי את זה. גם ככה הוא עובד רגיל.

פורסם

LOL

ברור שהוא עובד רגיל. הכוונה היא שתבדוק האם זה משנה משהו בצליל שלו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

LOL

ברור שהוא עובד רגיל. הכוונה היא שתבדוק האם זה משנה משהו בצליל שלו.

Anatoli.

על השאלה הזו קשה לי לענות כי אין לי לא יציאת COAX או OPTICAL בלוח אם שלי. ככה שהשווה רצינית אני לא יכול לעשות.

פורסם

תתחדש! אני מצטרך לשאלה של כמה זה עלה?

פורסם

תתחדש ותהנה :) שילמת מכס ? אם בכלל?

פורסם

הוא לא שילם מכס ולא מע"מ, היה לו מזל והקנייה שהוא הצטרך אליה (של 4 סטים כאלה) בעזרתו הנדיבה של אחד מהאנשים, דאגה שהמחיר יהיה נמוך משמעותית ממה שהוא אמור להיות.

בכל אופן, מחיר של כל החלקים למכשיר אמור להיות כ-80 דולר בערך לא כולל משלוחים, ולא כולל פאנלים ב-CNC (שעולים עוד 40 דולר בערך לפני משלוח).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הוא לא שילם מכס ולא מע"מ, היה לו מזל והקנייה שהוא הצטרך אליה (של 4 סטים כאלה) בעזרתו הנדיבה של אחד מהאנשים, דאגה שהמחיר יהיה נמוך משמעותית ממה שהוא אמור להיות.

בכל אופן, מחיר של כל החלקים למכשיר אמור להיות כ-80 דולר בערך לא כולל משלוחים, ולא כולל פאנלים ב-CNC (שעולים עוד 40 דולר בערך לפני משלוח).

Anatoli.

כמו שאתם רואים טולי כבר כתב לכם את עלות הDAC.

ותודה לכולם שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים