עבור לתוכן

התקנת WINDOWS XP על DOK - המשך

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

לפני כחודשיים שאלתי על העניין, בהודעה שבקישור.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392966.msg3381413#msg3381413

בכל אופן, רק בימים אלו התפניתי לנסות את שכתוב שם, יצרתי דיסק חדש של XP, וכשניסיתי להתקין, קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין WINDOWS על המחיצה שאני מבקש (ההתקנה זיהתה את ה-DOK, דרשה ועשתה PARTITION, אבל להתקין בפועל, סירבה לחלוטין).

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

אי אפשר להתקין XP כמו שהוא על DOK הוא לא נועד לזה... מה שכן אפשר להכריח אותו לעבוד על DOK בשביל זה יש לך את המדריך שנתנו לך בת'ראד הקודם

תעשה אותו והכל יעבוד לך

פורסם

אני גם מנסה כבר די הרבה זמן להתקין XP על DOK

אשמח להסבר.

פורסם

המדריך המקורי שהיה בת'ראד - http://www.ngine.de/article/id/8

תריצו בגוגל ותראו הרבה מדריכים

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להתקין XP כמו שהוא על DOK הוא לא נועד לזה... מה שכן אפשר להכריח אותו לעבוד על DOK בשביל זה יש לך את המדריך שנתנו לך בת'ראד הקודם

תעשה אותו והכל יעבוד לך

בת'רד הזה טענו שכן, וניסיתי את המדריך, והוא לא נתן את התוצאה...

פורסם

בת'ראד אמרו לך שאפשר להתקין באמצעות המדריך שהביאו לך, לא שאפשר להתקין XP כמו שהוא על DOK

בכל מקרה, אם המדריך הזה לא עבד... תנסה מדריך אחר

פורסם
  • מחבר

המדריך הזה מסביר איך להתקין XP מ-DOK.

אני רוצה להתקין ב-DOK, על מנת להשתמש בו כ-RESCUE.

פורסם

המדריך הזה מסביר איך להתקין XP מ-DOK.

אני רוצה להתקין ב-DOK, על מנת להשתמש בו כ-RESCUE.

אני אישית לא ניסיתי לעשות את זה, אבל קראתי קצת וכתוב שצריך לפרמט כמו שצריך בעזרת כלי מסוים שהם ממליצים עליו, הנה ציטוט:

"you will get an error like "Windows is unable to find your drive, partition, data etc bla". This is usually not a big problem. All you need to do is "properly" format the drive. Reboot into your normal Windows, and get this HP tool , and use it to format your HDD completely."

ניסיתי להיכנס ללינק והבנתי שהעבירו את הכלי הזה משם... לא מצאתי אותו (גם לא חיפשתי יותר מדי האמת), תחפש כלי לפירמוט פשוט. אולי פירמוט מלא ושינוי ה-FAT (או תנסה לפרמט באופן מלא מהדוס וזהו)

* כל זה בהנחה שעשית כל מה שכתוב היה עם הקבצים וההגדרות...

פורסם

הדרך היחידה שאני מכיר היא להתקין על הארד דיסק ואז להעתיק את ההתקנה לדוק + כמה שינויים ברג'יסטרי. עוד מידע בגוגל.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא ניסיתי לעשות את זה, אבל קראתי קצת וכתוב שצריך לפרמט כמו שצריך בעזרת כלי מסוים שהם ממליצים עליו, הנה ציטוט:

"you will get an error like "Windows is unable to find your drive, partition, data etc bla". This is usually not a big problem. All you need to do is "properly" format the drive. Reboot into your normal Windows, and get this HP tool , and use it to format your HDD completely."

ניסיתי להיכנס ללינק והבנתי שהעבירו את הכלי הזה משם... לא מצאתי אותו (גם לא חיפשתי יותר מדי האמת), תחפש כלי לפירמוט פשוט. אולי פירמוט מלא ושינוי ה-FAT (או תנסה לפרמט באופן מלא מהדוס וזהו)

* כל זה בהנחה שעשית כל מה שכתוב היה עם הקבצים וההגדרות...

מה שכתוב שם זה במידה והוא לא מזהה.

במקרה שלי הוא כן מזהה, אבל מסרב להתקין עליו.

פורסם

בשביל ידע שלי

למה לתקין XP על דוק בכלל ? מה זה נותן ?

(DOK איטי מאד, "משתפשף" עם הזמן ואי אפשר להעביר אותו עם ה XP למחשב אחר ושזה יעבוד.

אפילו לגבוי אני לא משתמש בו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים