פורסם 2009 באפריל 1216 שנים בוקר טוב.לפני כחודשיים שאלתי על העניין, בהודעה שבקישור.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392966.msg3381413#msg3381413בכל אופן, רק בימים אלו התפניתי לנסות את שכתוב שם, יצרתי דיסק חדש של XP, וכשניסיתי להתקין, קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין WINDOWS על המחיצה שאני מבקש (ההתקנה זיהתה את ה-DOK, דרשה ועשתה PARTITION, אבל להתקין בפועל, סירבה לחלוטין).מישהו מכיר את הבעיה?
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אי אפשר להתקין XP כמו שהוא על DOK הוא לא נועד לזה... מה שכן אפשר להכריח אותו לעבוד על DOK בשביל זה יש לך את המדריך שנתנו לך בת'ראד הקודםתעשה אותו והכל יעבוד לך
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים המדריך המקורי שהיה בת'ראד - http://www.ngine.de/article/id/8תריצו בגוגל ותראו הרבה מדריכים
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר אי אפשר להתקין XP כמו שהוא על DOK הוא לא נועד לזה... מה שכן אפשר להכריח אותו לעבוד על DOK בשביל זה יש לך את המדריך שנתנו לך בת'ראד הקודםתעשה אותו והכל יעבוד לךבת'רד הזה טענו שכן, וניסיתי את המדריך, והוא לא נתן את התוצאה...
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים בת'ראד אמרו לך שאפשר להתקין באמצעות המדריך שהביאו לך, לא שאפשר להתקין XP כמו שהוא על DOKבכל מקרה, אם המדריך הזה לא עבד... תנסה מדריך אחר
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים תנסה את המדריך הזה, אמנם הוא מיועד ל Eee Pc אבל זה עדיין תופס כהתקנה רגילה. http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html המדריך הזה עובד מנסיון, בהצלחה
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר המדריך הזה מסביר איך להתקין XP מ-DOK.אני רוצה להתקין ב-DOK, על מנת להשתמש בו כ-RESCUE.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים המדריך הזה מסביר איך להתקין XP מ-DOK.אני רוצה להתקין ב-DOK, על מנת להשתמש בו כ-RESCUE.אני אישית לא ניסיתי לעשות את זה, אבל קראתי קצת וכתוב שצריך לפרמט כמו שצריך בעזרת כלי מסוים שהם ממליצים עליו, הנה ציטוט:"you will get an error like "Windows is unable to find your drive, partition, data etc bla". This is usually not a big problem. All you need to do is "properly" format the drive. Reboot into your normal Windows, and get this HP tool , and use it to format your HDD completely."ניסיתי להיכנס ללינק והבנתי שהעבירו את הכלי הזה משם... לא מצאתי אותו (גם לא חיפשתי יותר מדי האמת), תחפש כלי לפירמוט פשוט. אולי פירמוט מלא ושינוי ה-FAT (או תנסה לפרמט באופן מלא מהדוס וזהו)* כל זה בהנחה שעשית כל מה שכתוב היה עם הקבצים וההגדרות...
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים הדרך היחידה שאני מכיר היא להתקין על הארד דיסק ואז להעתיק את ההתקנה לדוק + כמה שינויים ברג'יסטרי. עוד מידע בגוגל.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר אני אישית לא ניסיתי לעשות את זה, אבל קראתי קצת וכתוב שצריך לפרמט כמו שצריך בעזרת כלי מסוים שהם ממליצים עליו, הנה ציטוט:"you will get an error like "Windows is unable to find your drive, partition, data etc bla". This is usually not a big problem. All you need to do is "properly" format the drive. Reboot into your normal Windows, and get this HP tool , and use it to format your HDD completely."ניסיתי להיכנס ללינק והבנתי שהעבירו את הכלי הזה משם... לא מצאתי אותו (גם לא חיפשתי יותר מדי האמת), תחפש כלי לפירמוט פשוט. אולי פירמוט מלא ושינוי ה-FAT (או תנסה לפרמט באופן מלא מהדוס וזהו)* כל זה בהנחה שעשית כל מה שכתוב היה עם הקבצים וההגדרות...מה שכתוב שם זה במידה והוא לא מזהה.במקרה שלי הוא כן מזהה, אבל מסרב להתקין עליו.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים בשביל ידע שלילמה לתקין XP על דוק בכלל ? מה זה נותן ?(DOK איטי מאד, "משתפשף" עם הזמן ואי אפשר להעביר אותו עם ה XP למחשב אחר ושזה יעבוד.אפילו לגבוי אני לא משתמש בו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.