עבור לתוכן

האם E7400 עדיף בהרבה על E5200? בסטוק וגם ב- OC.

Featured Replies

פורסם

כן, אפשר (וגם יותר מזה).

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא זה ולא זה, החלק הראשון במשפט שלך מסכם את העניין יפה.

חחחחח גדול דניס !

חחחח

אין פה שום השקעה.. לא חייבים לוח P45 וזכרונות חייתיים עם CL4 בשביל לעשות OC טוב לE5200

פורסם

חחחחח גדול דניס !

חחחח

אין פה שום השקעה.. לא חייבים לוח P45 וזכרונות חייתיים עם CL4 בשביל לעשות OC טוב לE5200

אותי זה לא הצחיק.

מודרייטור יש לו אחריות וזה בין היתר לענות לאנשים בצורה מכובדת ובודאי לא ללעוג להם בהומור דק ועוקצני.

אפשר להעביר את כל המידע בצורה יותר מנומסת.

פורסם

לדעתי עדיף את ה - E5200 + OC ... את ה - 300 שקל האלה שה - E7400 יותר יקר מ - E5200 תשקיע בגוף קירור ותעשה OC ל - E5200 ... אני מאמין שאם תקנה גוף קירור טוב ב - 300 שקל + את ה - E5200 ותעשה OC תוכל להשוות את המעבד שלך בכיף ל - E8400 - E8600 כשהם בסטוק (ואל תחשיב את זכרון המטמון ששלהם יותר גבוה) ...

פורסם

לדעתי OC הינו מוצדק ,במידה וסך ההשקעה הכספית (בהתאם לנתוני מבחנים, עלויות קירור\לוח מותאם וביקרורות משתמשים) , אינו משתווה או עולה על מחירו של המעבד שאל התדר שלו שואפים להגיע (וזה בקיזוז הערך המוסף של הזיכרון מטמון המורחב ,במידה וקיים במעבד שאליו שואפים להגיע).

כך שסה"כ , ההחלטה ותכנון המהרה של מחשב חדש , בדגש על מחשב, הינה פועל יוצא של יחסי עלות\תועלת בין זוג מעבדים רלוונטים (שיכול להתבטא גם בלוח\זיכרונות) וזה בדר"כ בזמן נתון קיים , כך שיש מקרים בהם הפרשי מחיר בין צמד מעבדים הוא גבוה מאוד ולכן תצדיק השקעה נוספת במפרט לביצוע OC .

דעתי בכל מקרה..אבל זה לא עניין הדיון . ::)

פורסם

סתם שאלה, הE5200 לא CORE 2 DUO וה7400 כן, האם יש הבדל? אם יש ,מהו?

תודה.

פורסם

סתם שאלה, הE5200 לא CORE 2 DUO וה7400 כן, האם יש הבדל? אם יש ,מהו?

תודה.

אני מניח ששם הסידרה , הינה למטרת שיווק\תמחור גרידא. סה"כ 2 המעבדים זהים טכנולוגית (למעט העובדה שה-CORE 2 DUE הינו בעל CACHE גדול יותר ) .

פורסם

^^

הבחור מעלי צודק, הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה, השם טיפה שונה.

פורסם

אם עושים OC לשניהם אז כמה אחוזים הבדל יהיו? בביצועים נגיד FPS לא בGHZ

פורסם

במשחקים ההבדל לא יהיה ממש גדול, אולי זה יתן לך תוספת של 5 FPS, אולי קצת יותר.

פורסם

במשחקים ההבדל לא יהיה ממש גדול, אולי זה יתן לך תוספת של 5 FPS, אולי קצת יותר.

אם כבר.. אז יש לי שאלה דיי דומה אז אני לא אפתח תרד חדש.... בשביל משחקים ברזולוציה 1900X1200 יהיה הבדל גדול אם אני אקח 5200 ויעשה לו OC רציני או שאני אקח 720/710 ויעשה לו OC... לא מטורף כי אז צריך גם זכרונות לוח אם חזקים יותר... מה יהיה ההבדל בFPS במשחקים?

פורסם

ברזולוציה כזו גבוהה אין הרבה חשיבות למעבד, לא תרגיש הבדל.

פורסם

אני לא ארגיש בהבדל כי הFPS יהיו נמוכים? זתומרת 35,32 FPS במשחקים כבדים?

או הכוונה שברזלוציה כזו המעבד אחרי מהירות מסויימת כבר לא כל כך משפיע אלמכן הוא יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך ולאחר מכן אין שיפור ביצועים?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2009 בשעה 13:22:08

מישהו מוכן להסביר לי איך הFPS פה כל כך נמוכים??? http://www.overclockersclub.com/reviews/phenomii_720_810_am3/9.htm[br]פורסם בתאריך: 18.04.2009 בשעה 13:25:13

ברזולוציה כזו גבוהה אין הרבה חשיבות למעבד, לא תרגיש הבדל.

אז עדיף לקנות 5200 בOC ולהשקיע את הכסף בכרטיס מסך?

פורסם

משהו כזה.

כן.

כן, עדיף לקחת את ה - E5200 למשחקים.

פורסם

זה רק בהנחה שעושים OC נכון?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים