עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תצוגה משונה בעת חיבור מסך בחיבור DVI / HDMI

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במסך Haier L1910A-A וכרטיס מסך HD4850 של ATI.

כשאני מחבר את המחשב למסך באמצעות כבל DVI ומתאם DVI => HDMI (ומתחבר לכניסת ה-HDMI של המסך), ניתן לראות את המחשב על המסך, אבל אבל משהו בתצוגה מציק לי בעין. קשה לי להגיד מה בדיוק. משהו בצבע או בחדות התמונה. נראה קצת כאילו התמונה עכורה או לא לגמרי בפוקוס, אם דבר כזה אפשרי. נראה לי גם שהתמונה מרצדת, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה.

באופן רגיל, אני מחבר ביניהם באמצעות מתאם DVI => VGA, ומתחבר לכניסת ה-VGA של המסך שלי, והכל נראה היטב.

בנוסף, כשאני צופה בסרטים שאמורים להיות סרטי HD ברזולוציית 720p עם חיבור ה-DVI/HDMI, והם לא נראים לי שונים מסרטי DVD רגילים. ניסיתי לצפות כך ב-3 סרטים שונים. האם ההבדל בין HD ותצוגה רגילה משמעותי, וסביר להניח שאני אזהה שמדובר בסרטי HD?

=============

תוספת : ניסיתי עכשיו לחבר את המחשב למסך דרך חיבור בן שבעת הפינים של ATI לכניסת ה-component של המסך (עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם בין הקונקטור של ATI ושלושה חיבורי component) באמצעות כבל בעל שלושה ראשים שנראים כמו הקונקטורים של component (חיבורי RCA, לפי ויקיפדיה), רק שהצבעים שלו היו צהוב, לבן ואדום (הצהוב לווידאו, ושני האחרים לסטריאו), אבל הנחתי שכיוון שהקונקטורים זהים, זה יעבוד.

אחרי שביצעתי את החיבור, ראיתי ריצוד מטורף, ולא ידעתי מה לעשות בנושא. אשמח םא תציעו פתרונות. תודה!

פורסם

אהלן,

אני לא יודע אם אתה יכול לסמוך על התגובה שלי כי אני לא מומחה גדול,

אבל הסתכלתי בלינק שנתת למפרט של הטלויזיה שלך ולפי מה שאני רואה הרזולוציה המקסימלית שהיא תומכת בה היא 1280X1024.

סרטי 720P הם ברזולוציה של 1360X768, וסרטי 1080P הם ברזולוציה 1920X1080

כך שאני לא חושב שהטלויזיה באמת תומכת בסרטי HD (למרות שיש לה יציאת HDMI).

לגבי הריצוד/תצוגה מוזרה, הייתי בודק אם הרזולוציה מכוונת לרזולוציה המקסימלית וגם מנסה לשחק עם ה- ClearType fonts שניתן לשנות ב- display properties של וינדוס.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר נשמע לי הגיוני, לא חשבתי על זה. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.