פורסם 2009 באפריל 1116 שנים אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים בנתניה תמיד אפשר לקנות בעזרת המאפייה, זה עולה הרבה פחות - אלא ש-"יום אחד, אשר אולי לעולם לא יגיע, הם עשויים לבקש ממך לעשות בעבורם שירות כלשהו..." ;->
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים א"א מחשבים בפולגיש להם גם אתר די עילג שלא מתוחזק מי יודע מה, אבל אל תתייחס אליו.http://www.1pc.co.il/online.php
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים לא אמרת שאתה רוצה בנתניה???פנדה וTMS הם חנויות/רשתות ותיקות למדי בתחום ובעלות ביקורות מעולות רבות.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר כן - אני יודע... יחסית - זה לא רחוק.KSP עד כדי כך גרועים שכדאי לי להצפין?? ברור שנוח לי יותר לקנות מהם...
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים תלוי מה אתה מתכוון לקנות, אני לדוגמה קניתי שם מאווררים ואני קונה שם דברים בסגנון הזה, לא משהו שאני אצטרך אחריות בשבילו (או מקסימום, מאווררים זה דבר זול).ודרך אגב, אני מקווה שאתה יודע איפה הסניף כי פעם ראשונה שהלכתי לשם לא ראיתי את השלט שלהם בגלל העצים ואז בכלל חיפשתי את החנות חצי שעה כי לא ידעתי שצריך להכנס שם ליד המסעדות.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים ^אני מניח שאתה מדבר על פנדה בקיסריה, באמת קשה למצוא אותם בפעם הראשונה. כדאי לקחת מס' טלפון כדי שמקסימום יכוונו אותך.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים לא, דיברתי על KSP בנתניה, סליחה שלא ציינתי, בכל מקרה פנדה חנות טובה לפי משתמשים כאן בפורום, למה שאני אקנה שם רק מאווררים?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים החנות היחידה בנתניה שהייתה עם כל החומרה הרצינית הייתה שייכת לרשת גיבור מחשבים שפשטה רגל, זה היה סניף האם.כיום נשארו רק מה שאמרו לך.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר נראה לי שאני אלך על פנדה...אמנם קיסריה - אבל זול (יחסית) ובטוח... ההמלצות בפורום טובות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.