פורסם 2009 באפריל 1116 שנים איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון?בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מתי יש משחק אתה יכול לבדוק באתר של ערוץ הספורטSPORT5.co.ilרשום לך שם באיזה אצטדיוןבקשר לכסף אתה פשוט הולך לאצטדיון וקונה כרטיס
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר אני לא מכיר אף אחד שהולך למשחקים, וגם אין לי קבוצה עדייןאיך תהיה ההרגשה? (הכוונה זה יהיה כמו ללכת למועדון לבד=חרא או שלא חובה חברים?)
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים לא חובה חברים, דווקא אצטדיון זה מקום שרוכשים בו חבריםאני ממליץ ללכת בהתחלה למשחק של ליגה לאומית שלא תיבהל מכמות גדולה מדי של קהלממליץ על משחקים של הפועל חיפה, כרגע הם הקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה השניה ובכל משחק שלהם יש גולים יפים (לראיה לך לאתר של ערוץ הספורט לעמוד של ליגה לאומית, יש תקציר של המשחק האחרון שהיה בטלוויזיה)אם אתה רציני לגבי משחק של הפועל חיפה הייתי במשחק או שניים שלהם, דבר איתי בפרטי.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים חיפה קצת רחוק לי תאמת, מכיר משהו טוב באזור המרכז?ב18 לאפריל הפועל חיפה מתארחת ברמת השרוןאם אתה מעוניין תדבר איתי בפרטי ואני אעזור לך.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר סבבה נדבר איתך רעיון טוב שיהיה מישהו שיראה לי איך הדברים מתנהלים בפעם הראשונה
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אין יותר מידי במה להסתבך...אתה קונה כרטיס, נכנס לאצטדיון ורואה את המשחק...(אני מניח שאתה אוהב לראות כדורגל בבית...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.