עבור לתוכן

בעיה מוזרה בהתקנת מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

היי

אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום,

למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש..

תודה

פורסם

דבר ראשון תתחדש

איזה ווינדוס אתה מנסה להתקין XP/VISTA ?

שאתה אומר נתקע , את מתכוון לא ממשיך בהתקנה כמו מסך קפוא ? או מופיעה לך שגיאה ?

תחילה הייתי מעביר את הדיסק ניקוי קל עם מטלית כותנה כדי לא לשרוט אותו ועושה עליו אדים עם הפה ..

בנוסף... בעיות התקנה במחשב חדש נדנדש... בדרך כלל מעידות על איזשהי בעיית חומרה/בעיית התקנת חומרה ,אבל לא תמיד..

אתה הרכבת אותו או שהוא הורכב במעבדה של חנות מחשבים כלשהי?

במקרה שלך לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנה שהבעיה חומרתית/פאשלה בהתקנת החומרה..עדיין..

אתה אומר שהעותק שלך חוקי, אני הייתי מנסה למצות עד תום את התמיכה של מיקרוסופט וברגע שהם יגידו ..שמע.. זה משהו חומרתי /הגדרתי בביוס או משהו כדומה.. לא הייתי שובר יותר מדי את הראש..ונותן למעבדה של החנות מחשבים את המחשב חזרה ביחד עם העותק שלך של הווינדוס שינסו להתקין

כמובן שהם עשויים לדרוש כסף עבור ביצוע משימה שכזו...אז פה הייתי מפעיל את גן העצבים כי...במחשב חדש זה לא אמור לקרות.... (אסרטיביות במידה הנכונה תביא לך את התוצאה המתבקשת שהם יתקינו לך את הווינדוס מהדיסק שלך ,כמובן בהנחה שהם יצליחו ואם לא הם יפתרו את הבעיה - תהיה אשר תהיה)

כאמור הכל בהנחה שמיקרוסופט אמרו נואש והבעיה היא לא הדיסק..

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להתקין XP , והוא נתקע מופיע מסך כחול שאומר שבשביל למנוע נזק למחשב יש לכבות את המחשב. הוא רושם משהו "NOT EQWEL" (לא שווה), ונעצר. תמיד זה בחלק שהוא רושם בהתקנה שהוא מתקין התקנים.

והמחשב הורכב במעבדה והגיע מורכב, אני ינסה לנקות את הדיסק למרות שלא נראה לי שזו הבעיה, בכל מקרה תודה, אני ינסה לדבר עם החנות שקניתי ממנה את המחשב מחר.

פורסם

הוא רושם משהו "NOT EQWEL" (לא שווה), ונעצר. תמיד זה בחלק שהוא רושם בהתקנה שהוא מתקין התקנים.

אתה כנראה מתכוון " DRIVER IRQ LESS OR NOT EQUAL"

זה שוב מחזיר אותי לעניין של משהו חומרתי כנראה לוקה...

אם יש לך כוח להתעסק עם זה...אז הייתי מריץ סט של בדיקות :

(דבר ראשון הייתי נכנס לביוס ומוודא שלא מוגדר אוברקלוקינג כלשהו ושהכל מוגדר כמו שצריך , במידה ואתה לא מבין בזה יותר מדי

אתה יכול לעשות RESTORE DEFAULT וזה יאפס את הביוס להגדרות יצרן ,ככה שאם במעבדה שינו משהו שעשוי לגרום לבעיה כלשהי..זה יתאפס)

1. תוכנה ייעודית לבדיקת הארדיסק של היצרן שלך WD/SEAGATE

כדי לראות שהארדיסק לא דפוק חומרתית..

MEMTEST .2 לזיכרון לראות שהוא תקין (תן לו לסיים כ6-7 הרצות מלאות ,כמובן ברגע שהוא מאתר שגיאה אתה יכול לסגור ולדעת שזאת הבעיה)

ההנחה שלי היא שזה או זיכרון/הארדיסק/הגדרות ביוס .. לכן אני אסתפק בשלב זה בבדיקות הנ''ל .

אם שתי הבדיקות יעברו תקין וגם הביוס אופס ... אז כבר הייתי תוהה לגבי תקינות הלוח אם (אבל כאמור אנחנו לא בשלב הזה עדיין ).

לסיום אומר שכל ההצעות הנ''ל הם רק במידה ואין לך את הסבלנות לחכות שהמעבדה תבדוק מה הבעיה..דבר שיכול לקחת מעל שבוע

בהתחשב שאנחנו בחג ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים