עבור לתוכן

לאיזה מעבד אינטל הAMD 6400+ שווה בביצועים?

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו.....

מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי..

חג שמח וכשר אחים שלי!

פורסם

E5200/5300.

פורסם

מתי אנשים יבינו שיוטיוב זה בשביל סרטונים מצחיקים וקליפים של מוזיקה, לא בשביל מבחני ביצועים למעבדים....

ה6400 לא מתקרב ל-Q6600, ואין הרבה סיבות בעולם לקנות אותו, גם בלי קשר לביצועים הנחותים שלו.

פורסם

הוא בערך ברמה של ה - E5400.

בכל מקרה אם מוגבלים ל - AMD עדיף לקחת X2 7750 ולעשות לו OC (בסטוק הוא רק מעט חלש יותר מה - X2 6400).

פורסם

מתי אנשים יבינו שיוטיוב זה בשביל סרטונים מצחיקים וקליפים של מוזיקה, לא בשביל מבחני ביצועים למעבדים....

ה6400 לא מתקרב ל-Q6600, ואין הרבה סיבות בעולם לקנות אותו, גם בלי קשר לביצועים הנחותים שלו.

+1, 6400 זה תנור.

פורסם
  • מחבר

שמעו אנשים, אני קונה את החלקים אחד אחד... אני קונה לוח אם מקייאספי...

ומעבד מסקיי ומשדרג את המחשב אז אם אני אביא לסקיי את המעבד שקניתי סקייאספי הם יעשו אובר קלוק עד 40% ??

ואני כנראה אקנה קירור ARCTIC COOLINFG FREEZER 64 PRO

בקשר לשדרוג אני קונה עכשיו לוח אם ומעבד בהמשך אני אקנה גם כרטיס מסך(חופש גדול בערך וכנראה 4670)

איזה מעבד עדיף?:

AMD Phenom 8650

AMD Athlon 64 X2 7750 Black

AMD Athlon 64 X2 6400+...

לא הבנתי מה התלונות על הביצועים הכל כך "נמוכים" שלו 1 ל 1 מTOMS HARDWARE:

http://tinyurl.com/c7a3ts

http://tinyurl.com/dd6gzn

כמה הQ6600 עובר אותו?

מי שאומר שהמצאתי ושטויות סהכ כנסו לבאנצ'ים של הרבע השלישי של 2008 (זה האחרון שיש) בטומסהרדוואר...

אני רק סימנתי כמה מעבדים שקשורים

אל תייחסו למחיר הלא קשור שנתנו לו

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103228

.. ובוינראר ותוכנות כאלו זה ברור שהוא יעקוף אותו זה קוואד ואני גם לא רוצה מעבד ברמה הזאת אבל תרגעו עם הביצועים החלשים והנווראיים שלו

ערכתי ושמתי עוד באנצ' ושמתי עם ה8650 והוא דיי מקבל שם דיי הרבה...

פורסם

מה התקציב שלך למעבד ולוח ביחד ? למה החלטת לקנות דווקא של AMD ?

פורסם

אנחנו לא דיברנו רק על הביצועים, פליטת החום של המעבד הזה גבוהה וגם צריכת החשמל. במקומו אפשר לקנות מעבדים חזקים ממנו והרבה יותר "שפויים" מבחינת צריכת חשמל ופליטת חום.

ולא יודע מה איתך, בפועל מעבדים כמו E5200 עוקפים אותו, לפעמים גם משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא דיברנו רק על הביצועים, פליטת החום של המעבד הזה גבוהה וגם צריכת החשמל. במקומו אפשר לקנות מעבדים חזקים ממנו והרבה יותר "שפויים" מבחינת צריכת חשמל ופליטת חום.

ולא יודע מה איתך, בפועל מעבדים כמו E5200 עוקפים אותו, לפעמים גם משמעותית.

מה זאת אומרת בפועל? מה הם משקרים בטומס הארדוור אני לא מבין?

פורסם

כשאמרתי בפועל התכוונתי שמבחנים הביצועים נעשים בתנאים קצת שונים ועל מערכות שונות משיש לך. בכל מקרה, הבהרתי את הנקודה שלי, לא משתלם לקנות את המעבד הזה...

תענה על השאלות שדניס שאל כמה הודעות אחורה.

פורסם
  • מחבר

לוח אם כבר קניתי...

התקציב למעבד הוא 500+-... וזאת בדיוק הסיבה במחירים האלו AMD יותר משתלמים.... סקייפיסי לא יעשו לי אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות כי עד כמה דפוק שזה נשמע אבא שלי לא רוצה שתלך האחריות...

וזהו..

אני יכול עוד להחליף את הלוח אם כי עוד לא נגעתי באריזה שלו אני יכול להחליף למשהו של אינטל אבל אני לא רואה שום טעם...

ועדיין לא הבנתי איזה נקודה אתה מנסה להבהיר באיזה צורה הוא לא שווה את הכסף... את הE5200-E5400 הוא לוקח שהם המעבדים באותה עלות כמו שלו.. והוא לוקח גם יותר מהם אם תוכל להסביר את עצמך יותר, אני לא מסה להגן על המעבד הזה כי אפילו לא קניתי אותו ואני עדין מתלבט אבל אני לא מבין מה רע בו

פורסם

על מה מדובר.. כפולי ליבה בכלל זה אינטל לא?

סתם כאילו עזבו תציניות, אבל מה לעשות לAMD אין כפולי ליבה רלוונטים בכלל ה6400 יש לו זקן עבות..

אם מדובר בקוואדים למיניהם הפנום החדשים הם בהחלט אופציה רלוונטית ואולי אפילו עדיפה, בתהחשב בעובדה שניתן ל"הרים" פלטפורמה שלמה במחיר כולל זול יחסית לזה של אינטל.

HTH

g0vneR_t.s.y

פורסם

אל תחליף ללוח אינטל, הם לא מאפשרים OC (אפילו שאתה לא יכול עכשיו, לך תדע מה יהיה בעתיד..) והיחידים שבאמת שווים משהו הם לוחות ה- EXTREME היקרים מאוד שלהם (שלא תמיד שווים את המחיר[ומאפשרים OC]).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים