פורסם 2009 באפריל 1116 שנים בתמונות זה מראה שיש אורות מהמאווררים מקדימה...אבל לי במארז אין..איזה כבל אני צריך לחבר בשביל שידלק?(המאווררים עצמם דלוקים)
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אני מצתרף לשאלה רק בnzxt alpha, בתמונה יש כחול בימין, למטה ושמאל,ובמציאות אין לי בצד שמאל (בשאר אין בעייה) כנראה אחד הלדים לא עובדתהשאלה היא - איך פותחים את הפאנל הקדמי בכלל? לראות מה קורה שמה
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר אצלי הלדים עובדים במאווררים מקדימה אבל לא רואים אותם משמעותית כמו שרואים בתמונות
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לא מכיר את המארז הזהאבל מהגיון פשוטהיסתכלת בתוך המארז וראית שיש לדים?(אם אכן מדובר בלדים) או שבתמונה זה מאורר מקדימה שלא תמיד חייב לבוא עם המארזואם מדובר בלדים והם אכן קיימים במארז בדקת אם הם מחוברים כמו שצריך?(אם בכלל מחוברים?).
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר כשהסתכלתי בתוך המחשב כשהוא דלוק הלדים פועלים.. אבל מבחוץ זה לא מראה אותם
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מה חשבת שזה סולרי ?יש כבל שמתחבר לחשמל.ת'אמת מארז יפה , נח ודי גדול וזול למחירו.אבל המשקל , אוי המשקל , לסחוב אותו לבית היה ממש לא כיף - 13 קילו של ברזל !!!!אבל מצד שני - למי אכפת , הרי הוא כל הזמן סטטי.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים חשבת שזה אמור להיות מנורת לילה לחדר? התאורה היא 2 פסים בצדדים, והשאר סולידי. בפאנל הקדמי יש ספוגים שחוסמים את רוב האור מהמאווררים.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים אולי כי אלו פרסומות שנועדו למשוך אותך לקנות את המוצר? חפש בגוגל תמונות אמיתיות שאנשים צילמו, אתה תראה שהתאורה לא כזו חזקה. בנוסף, בהתחלה NZXT השתמשו במאווררים שקופים בטמפסט מקדימה, לפני תקופה מסוימת הם החליפו אותם לשחורים עם לדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.