פורסם 2009 באפריל 1016 שנים שלום לכולם..! כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהתקנת התוכנה LifeCam 2.04. אני ניסיתי כל דרך אפשרית לנסות לתקן מצב זה (אני כבר כמעט מיואש ), וכמובן שחיפשתי שרידי רג'סטרי... הורדתי כמה פעמים את התוכנה (אני מציין שזה מהאתר של מייקרוסופט) ופעם זה עבד עד שהסרתי את התוכנה ומאז היא לא רוצה לעלות שוב. ד"א המצלמה שלי היא Microsoft LifeCam VX3000 תודה לכל מי שמנסה לעזור....וחג שמח!!
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר ד"א עכשיו ניסיתי להתקין גירסא ישנה יותר (1.3) והיא עבדה! למישהוא יש מושג מה לעשות?אני רק רוצה את הגירסא החדשה יותר בגלל שיש בה הרבה אבל הרבה יותר אפקטים...
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר גם לי זה עבד אבל מחקתי את זה ויום למחרת היתקנתי את זה וזה כבר לא עובד זה מה שמתסכל בזה...
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים שלום לך תנסה להיכנס למנהל ההתקנים (לחצן ימני על המחשב שלי)במנהל ההתקנים תלחץ על סקור שינויים בחומרה זה בטוח יימצא לך את הדרייבר המבוקש מקווה שעזרתיחג שמח[br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:39:35לארז אני שמתי לב שאתה משתמש בשניי דפדפנים ב IEX 8.0 ובספארי למה בדיוק אתה צריך את שנייהם???
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר סוף סוף מישהוא מגיב הדייבר הוא לא הבעיה כרגע יש לי אותו וגם אם אני מתקין את הדייבר זה לא יעזור לי כי אין לי את התוכנה... ד"א היתקנתי את התוכנה במחשב של אחי וזה עובד שם! ________________ וזה לא בדיוק.. אני משתמש בIE8 ובכרום מישום שאני כבר רגיל לIE והכרום פותח טאבים הרבה יותר במהירות! וחוץ מזה הכרום לא מצליח לפתוח את הדף של my walla וIE כן מצליח...
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר UP ^^ טוב אנשים טוב פעם אחרונה שאני מקפיץ... כי אני מבין שאף אחד לא יודע מה לעשות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.