פורסם 2010 במאי 2015 שנים לדעתי קרב נגד 4 אנשים זה בדיוק כמו קרב נגד 40אותה דרגת קושי, גם ככה הם תוקפים ממש לאט וזה יותר פשוט לתת COUNTER אחרי השני מבלי להמתין
פורסם 2010 במאי 2015 שנים הcounter קיבל נרף במשחק הזה, לפעמים הם נמלטים ממנומה עושים נגד 40 אנשים? הכי כיף! בעיקר לעשות קומבואים של התקפה בתזמון מושלם ואז בסוף הוא מוציא להורג את אותו השומר, אחרי כמה זמן רוב השומרים יברחואם יש שם שומרים שיש להם גרזן או חנית אז תגנוב אותם עם קאונטר של אגרופים ואז כשיתקפו אותך תעשה קאונטר עם הנשק הכבד, זה גורם לרובם לברוח פשוטגיליתי את הדברים האלה כמו שצריך רק בסוף בגלל זה אני מרגיש שהמשחק היה לי קצר מדי
פורסם 2010 במאי 2015 שנים לדעתי קרב נגד 4 אנשים זה בדיוק כמו קרב נגד 40אותה דרגת קושי, גם ככה הם תוקפים ממש לאט וזה יותר פשוט לתת COUNTER אחרי השני מבלי להמתיןאותה דרגת קושי פשוט יותר מעייף, את האמת, נגד הרבה איובים עדיף לברוח וזהו.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים כן קרב נגד יותר מדי אויבים הוא עדיין מטופש, אבל יש המון מהלכים לעשות עכשיו. גם כאלה שאנשים לא מכירים [ומשום מה כולם רק עושים קאונטרים בלופים..זה עצוב] אבל כן, יש להם מה ללמוד עדיין לגבי איך מערכת הקרב צריכה להיות. שישחקו קצת באטמן
פורסם 2010 במאי 2315 שנים זקוק לעזרה במשימה לגנוב רצועות מהנשים בפסטיבל איך לוקחים מהם את ה Ribbon אני לוחץ שיפט וכלום איך גונבים את הרצועות?
פורסם 2010 במאי 2615 שנים איך הליכה מהירה? אם אני רץ ולוחץ שיפט הוא מתנפל עליהן מצאתי סך הכל לוחצים על רווח למה לפעמים שאני מנסה לעשות קאונטר שעה אני עושה והוא עומד כמו גולם אני לוחץ כפתור ימני ובאותו זמן מתי שהיריב תוקף כפתור שמאלי לפעמים הולך ויש הרג מיידי לפעמים הדמות לא מגיבה[br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 15:11:24 סיימתי את המשחקלמה עלה לו מד החיים כ"כ הרבה?
פורסם 2010 במאי 2815 שנים יש הגבלה על מספר הפעמים שאפשר להתקין את המשחק?אולי אני אקנה משומש ממישהו שנמאס לו? זה יעבוד לי אם מישהו אחר התקין כבר?מישהו רוצה למכור באיזור ירושלים? חח עדיף מלקנות במחיר מלא
פורסם 2010 במאי 2815 שנים אתה יכול להתקין גם באלף מחשבים, אבל אתה תוכל לשחק רק ממחשב אחד בגלל שכשאתה נכנס למשחק הוא בודק את המשתמש שלך.ובשביל לשחק בעוד כמה מחשבים אתה צריך משתמש שונה.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אהלן,הגעתי לאיזה קטע שאני קונה בתים וכל זה.. מה זה בדיוק זה נותן? והאם זה כדי לקנות שמה?
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אתה לא קונה בתים אני נותן כסף "לשדרג" מבנים בוילה וזה מכניס לך כסף אחרי כמה זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.